soilworker Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ποια ειναι η ποιο γρηγορη λυση για να αλλαξω τα fps σε ενα video? Το total video converter εχει επιλογη αλλα για να το μετατρεψει θελει 10 χρονια...
christian-ago Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Αν θες να το κάνεις λόγω υποτίτλων, δεν έχει νόημα να τ'αλλάξεις. Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος. Ενημερωτικά στο είπα. Το total video converter δεν νομίζω να είναι από τα "καλά" προγράμματα. Έχεις άλλο εγκατεστημένο;
soilworker Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Αν θες να το κάνεις λόγω υποτίτλων, δεν έχει νόημα να τ'αλλάξεις. Υπάρχει πιο εύκολος τρόπος. Ενημερωτικά στο είπα. Το total video converter δεν νομίζω να είναι από τα "καλά" προγράμματα. Έχεις άλλο εγκατεστημένο; Οχι δεν εχει σχεση με τους υποτιτλους απλα θελω να τα παιζω στο pmp μου χωρις να κολλανε... Εχεις κατι καλυτερο στο μυαλο σου απο το total video converter?
parsifal Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Αν υπάρχει πρόβλημα επεξεργαστικής ισχύος στο PMP σου, ίσως είναι καλύτερη λύση να επανακωδικοποιήσεις την ταινία με μικρότερη ανάλυση, παρά να ρίξεις το frame rate...
soilworker Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Αν υπάρχει πρόβλημα επεξεργαστικής ισχύος στο PMP σου, ίσως είναι καλύτερη λύση να επανακωδικοποιήσεις την ταινία με μικρότερη ανάλυση, παρά να ρίξεις το frame rate... Αυτο παρατηρησα κι εγω μολις τωρα parsifal...Ευχαριστω p.s. Αμα υπαρχει ακομα κανενα γρηγοροτερο program απο το total video converter ευπροσδεκτο...
KnightRider Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δεν έχει νόημα αν θελεις να ανεβάσεις τα fps απο 25 σε 50 γιατι δεν θα έχει διαφορά γιατί πάλι 25 fps μένει και τζάμπα θα σου τρώει χόρο.
soilworker Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δεν έχει νόημα αν θελεις να ανεβάσεις τα fps απο 25 σε 50 γιατι δεν θα έχει διαφορά γιατί πάλι 25 fps μένει και τζάμπα θα σου τρώει χόρο. Παρεξηγησες φιλε. Δεν ειπα οτι θελω να τα ανεβασω, να τα κατεβασω θελω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.