Seldimi Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αν θέλω να φτιάξω το δικό μου CD με ξένες επιλογές και να το έχω σε κάποια ιστοσελίδα, θεωρείται παράνομη διακύνηση μουσικής; Οι κύριοι του delta club, CD Club κτλ πέρνουν άδεια για το κάθε κομμάτι;
Seldimi Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ναι αλλά τόσες συλλογές βγαίνουν ... ιδιέτερα από ξένα... Tuning Hitz... Disquteque Style... Dance Smash Hits .. NRJ Hits... Ministry of Sound κτλ κτλ.. Δλδ αν κάνω μια δική μου συλλογή και την διανέμω μέσω Net είμαι παράνομος;
daxzlyi Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αμα ΔΕΝ ειναι ΔΙΚΑ σου τραγουδια,τοτε ναι εισαι παρανομος ασχετως αν σε κυνηγησουν οι εταιριες η οχι
Seldimi Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Και αν γίνουν ένα 60λεπτο megamix (βάλω και εγώ το χεράκι μου) τότε;
ghbgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 λογικα εισαι παράνομος... βεβαια .. δεν νομιζω να σου κανουν τπτ ... παραθυρακια υπαρχουν παντα .. αλλα σκεψου οτι ακομα και σε μαγαζια (δεν εννοω μονο μπαρ, κλαμπ κλπ, αλλα και στα εμπορικα καταστήματα) πληρώνουν τα δικαιώματα των καλλιτεχνων με την αδεια μουσικών οργανων οπως λιγεται . εαν δεν την έχουν και παιζει ράδιο στο κατάστημα υπαρχει προβλημα . κατ επεκταση φανταζομαι οτι δεν μπορεις να το κανεις αυτο που θες .. όμως το κανουν παρα πολλοι και ποτε δεν έχω ακουσει να εχει γινει και τπτ .. εγω προσωπικά ξέρω αρκετα παιδια Dj που έχουν ανεβάσει δικα του mix στο διαδικτυο χωρις κανενα θέμα.
Garnele Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Αυτό που είπε και ο από πάνω. Από την άλλη υπάρχει ο λαστ εφ εμ, τον οποίο μπορείς να βάλεις σε λινκ στο σαητ σου.
melenegiorgo Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Οσο για τα mix που ρωτας νομιζω οτι η νομοθεσια οριζει κλεψιτυπια τραγουδιου οταν δυο τραγουδια μοιαζουν σε περισσοτερες απο καποιες νοτες,,,,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.