Προς το περιεχόμενο

GPS μεχρι 200 ευρω. προτασεις;

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να παρω GPS πουναχει το destinator πουναι καλο προγραμμα αποσο ξερω. Να μην ειναι PDA,δε με ενδιαφερει, μονο χαρτη θελω να βλεπω,για το αυτοκινητο. Θα προτιμουσα αν γινεται να μπορω να βαλω και αλλο προγραμμα εκτος του destinator.

Μεχρι 200 ευρω. ελεγα για αυτο εδω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926013

λεει τιποτα αραγε;

προτασεις;

Δημοσ.

Φίλε μου θα σου πρότεινα τα εξής δύο: RYE TRAVELLER 3503 (120e απο Κωτσόβολο) και RYE TRAVELLER 4306(179e απο Κωτσόβολο). Και τα δύο παίρνουν οποιδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης θές, είναι ταχύτατα, το μεν 3503 είναι 3,5ιντσών, το δε 4306 είναι 4,3ιντσών αλλα έχει και bluetooth οπότε το χρησιμοποιείς και σαν car kit αν επιθυμείς.

Δημοσ.

Να προσθέσω πως και τα δύο αναπαραγάγουν Divx και τα σχετικά με την διαφορά πως το 4306 παίζει και αρχεία divx χωρίς να χρειάζεται μετατροπή σε μικρότερη ανάλυση, bitrate κτλ, απλά σε σκηνές έντονης δράσης χάνει κάμποσα frames.:-D

Δημοσ.
γνωμη μου αν κ δεν τα χω δοκιμασει τα παραπανω για ελλαδα μονο destinator

+1 κι επαυξανω επειτα απο χαμενο χρόνο (και λεφτα ) με ενα Mio ....ευτυχως μ ενα μτχ satnav300 απο το στοκ του πλαισιου με 160 ευρω κανω την δουλεια μου ....

Δημοσ.

κι εγω με destinator 6 δουλευω περασμενο σε Qtek S110 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος (δουλεψα και το 7 λιγο καιρο αλλα ηταν στα πρωτα του σταδια και ειχε αρκετα προβληματα..ισως ολοκληρωμενο να ειναι καλυτερο)

Δημοσ.

Εγώ έχω το MLS DESTINATOR 4400 ΒΤ με 150 πολεις περασμένες μέσα με το destinator 7 και bluetooth και ελληνική φωνητική καθοδήγηση ειναι πάρα πολύ καλό και με μεγάλη οθόνη .θα σου πρότεινα να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεισ κατι πολύ καλό .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...