ouzoubourou Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 καλησπερα φιλοι μου εχω ενα προβλημα αγορασα ελα lenovo R61i πριν λιγες ημερες σε αυτο ηταν προεγκατεστημενα τα vista basic english ωστοσο συντομα καταλαβα το λογο που πολυ αναθεματιζουν τα βιστα ως χρηστης επι 3 χρονια xp θελησα να τα μετατρεψω σε xp home gr τα οποια κατεχω κ νομιμα για λογους ευχρηστιας κ ταχυτητας κυριως αφου περασα τους σκοπελους που ειχε το lenovo με την επιμονη του να μην αλλαζει απλα με ενα bootable cd καταφερα να τα περασω κ συναμα κατεβασα ολους τους απαραιτητους οδηγους απο το σαιτ της lenovo το προβλημα ειναι οτι το συστημα παροτι θεωρητικα κατεβασα τους οδηγους εξακολουθει να μην αναγνωριζει την καρτα δικτυου την καρτα ηχου κ το μπλουτουθ που εχει το λαπτοπ θα ηθελα να ρωτησω την κοινοτητα κ οποιον γνωριζει αν το προβλημα επιμενει λογω ακαταλληλων οδηγων η πρεπει να κανω κατι μεσα απο το συστημα η το bios για να μου τα αναγνωρισει.καθε βοηθεια δεκτη
antonio_faganto Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 καλησπερα φιλοι μου εχω ενα προβλημα αγορασα ελα lenovo R61i πριν λιγες ημερες σε αυτο ηταν προεγκατεστημενα τα vista basic english ωστοσο συντομα καταλαβα το λογο που πολυ αναθεματιζουν τα βιστα ως χρηστης επι 3 χρονια xp θελησα να τα μετατρεψω σε xp home gr τα οποια κατεχω κ νομιμα για λογους ευχρηστιας κ ταχυτητας κυριως αφου περασα τους σκοπελους που ειχε το lenovo με την επιμονη του να μην αλλαζει απλα με ενα bootable cd καταφερα να τα περασω κ συναμα κατεβασα ολους τους απαραιτητους οδηγους απο το σαιτ της lenovo το προβλημα ειναι οτι το συστημα παροτι θεωρητικα κατεβασα τους οδηγους εξακολουθει να μην αναγνωριζει την καρτα δικτυου την καρτα ηχου κ το μπλουτουθ που εχει το λαπτοπ θα ηθελα να ρωτησω την κοινοτητα κ οποιον γνωριζει αν το προβλημα επιμενει λογω ακαταλληλων οδηγων η πρεπει να κανω κατι μεσα απο το συστημα η το bios για να μου τα αναγνωρισει.καθε βοηθεια δεκτη εχεις ακομη προβλημα?
bazil63 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ωπ! Το ιδιο πρόβλημα αντιμετώπισα κι εγώ.Με vista σερνόταν παρ΄ότι πρόσθεσα άλλο 1 gb μνήμη.Ψιλοπροσπάθησα να γυρίσω σε XP αλλά δεν τα κατάφερα.Αν μπορείς περιέγραψέ μου την διαδικασία και αν και από που βρήκες τους drivers.Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.