gadg3takias Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Λοιπόν πριν καιρό όταν άλλαξα την κάρτα γραφικών και έβαλα την 3850, σε απαιτητικά παιχνίδια (πχ Crysis) το PC έκανε κολλήματα και περιστασιακά restarts (<-όχι όμως όταν έπαιζα παιχνίδια). Υποψιάστηκα το τροφοδοτικό μιας και ήταν ένα ανώνυμο 420άρι που είχε ένα 12V rail στο οποίο έδινε 12 Amperes. Έτσι αγόρασα το τροφοδοτικό που βλέπετε στην υπογραφή μου. Για λίγο καιρό όλα ήταν μια χαρά, και τα κολλήματα και τα restarts είχαν εξαφανιστεί. Όμως για κακή μου τύχη τα restarts (και μόνον αυτά) επέστρεψαν και μάλιστα δριμύτερα!!! Χθες για παράδειγμα ο υπολογιστής έκανε 4 συνεχόμενες επανεκκινήσεις με 5 λεπτά διαφορά η μία με την άλλη!!! Έτρεξα το memtest86+ μήπως έχει παραδώσει πνεύμα καμια μνήμη, αλλά το τεστ έβγαλε no errors. Έχω ψάξει για ιούς με NOD32, Spybot, AVG Antispyware και έχω εγκατεστημένο και το ZoneAlarm. Τίποτα, το PC είναι καθαρό. Επίσης ξέχασα να πω πως πριν μια βδομάδα μου είχε πετάξει μπλε οθόνη με το πρόβλημα να εντοπίζεται σε ένα atidvag.dll. Έχω βάλει/βγάλει παλιούς και νέους drivers της ATI με το πρόβλημα των restarts να παραμένει. Τα Windows δεν πιστεύω να έχουν κάποιο πρόβλημα μιας και έχω κάνει πρόσφατα format (συγκεκριμένα την Μεγάλη Τρίτη) και δεν πιστεύω να έχει προλάβει να χαλάσει κάτι από τα Windows. Το τροφοδοτικό δεν πιστεύω να φταίει μιας και είναι καινούριο...Plz πείτε μου τι άλλο μπορεί να φταίει γιατί έτσι μου έρχεται να το πάρω και να το πετάξω από το μπαλκόνι!!! :mad::cry::mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.