MiltoZ Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Αν σου αρέσουν τα jrpg πάρε Lost Odyssey (English Version) 35Ε από playasia.
kdiamant Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 τι αλλο θες να μαθεις? Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο απλά για να μην κλείσει το Post πιο πολύ
moiwii Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Καλημέρα παιδιά! Εμένα που δεν με ενδιαφέρει το κομμάτι του online μου είπανε ότι είναι καλυτέρα να πάρω την arcade έκδοση!!! Ισχύει αυτό????
v0rtex Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ισχυει απ την αποψη οτι μιας και δε θα μπαινεις online και δε θα κατεβαζεις demos κλπ οποτε σου φτανει και η κάρτα μνήμης. Επισης δε χρειαζεσαι και το headset που εχει στο premium. Αυτο που χρειαζεται ομως σε περιπτωση που δεν εχεις TV με hdmi input ειναι το hd καλωδιο που λείπει απο το arcade.
soulnick Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 οσο για τα region free games, τα εχει δοκιμασει κανεις σε pal κονσολα?
moiwii Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ισχυει απ την αποψη οτι μιας και δε θα μπαινεις online και δε θα κατεβαζεις demos κλπ οποτε σου φτανει και η κάρτα μνήμης. Επισης δε χρειαζεσαι και το headset που εχει στο premium. Αυτο που χρειαζεται ομως σε περιπτωση που δεν εχεις TV με hdmi input ειναι το hd καλωδιο που λείπει απο το arcade. Ευχαριστω v0rtex για την απαντηση!!! Δεν εχω TV με hdmi εξοδο αρα δεν μου χρειαζετε κιολας!!! Αρα παμε βουρ για Arcade εκδοση!!!!
v0rtex Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ευχαριστω v0rtex για την απαντηση!!!Δεν εχω TV με hdmi εξοδο αρα δεν μου χρειαζετε κιολας!!! Αρα παμε βουρ για Arcade εκδοση!!!! Ξαναδιάβασε το μήνυμα μου Το Arcade έρχεται με καλώδιο s-video/scart (Αναλογικό σημα standard definition) και εξοδο HDMI (ψηφιακό High definition). Το Premium h Pro ερχεται με καλωδιο HD component (αναλογικό high definition) και εξοδο HDMI. Αμα αγοράσεις το Arcade και η ΤV σου εχει εισοδο component καλο ειναι να παρεις και το AV HD καλωδιο της microsoft που εχει 30ευρω. Αν παρεις τελικά και το καλώδιο, πιο πολυ σε συμφέρει να παρεις το Premium/Pro που εχει και σκληρό δισκο και headset. Βασικά καταλήγει στο τι τηλεοραση εχεις και εαν σκευτεσαι να παρεις καινουργια στο αμεσο μελλον. Αν σκευτεσαι να μεινεις με SD TV σου κανει και το απλό s-video/scart καλωδιο. υ.γ. φροντισε να αγορασεις τελευταιο μοντελο Falcon κατα προτίμηση με BenQ drive.
panosvlass Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 υ.γ. φροντισε να αγορασεις τελευταιο μοντελο Falcon κατα προτίμηση με BenQ drive. Αυτο πωσ μπορουμε να το πετυχουμε? Γιατι το σκεφτομαι για αγορα του arcade προσωπικα γιατι εχω καλωδιο hdmi οποτε το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι η επιπροσθετη κινηση που πρεπει να κανω ειναι η αγορα του σκληρου.Αλλα το arcade + hdd =280? ενω premium = 270 αρα συμφερει το premium για μενα που το θελω για το ονλινε του. Σωστα?
v0rtex Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ο Κωτσοβολος πουλαει σκληρους 20gb με 33ευρώ. Για το falcon/benq ..δες στο κουτι τι TEAM/LOT ειναι και μετα πηγαινε 360drives.com για λεπτομεριες. για πιο αναλυτικα ..δες το αναλογο θεμα στο 360-gr.
panosvlass Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ειναι σιγουρο αυτο με τον κωτσοβολο? Βεβαια το + του premium ακομα ειναι οτι εχει μεσα και 2 παιχνιδια δωρο για οποιον για αρχη δεν θελει να μπλεξει με "σπασιματα". Ειναι λιγο μπερδεμα η κατασταση!
pantnick Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Εγω πριν 3 εβδομάδες πήρα το arcade με BenQ. 2 Μέρες μετά πήρα σκληρό δίσκο απο kotsovolos.gr πληρωμή με πιστωτική κ δωρεάν μεταφορικά (σε μια μέρα στην πόρτα μου)...Όλα μαζί 232?. Τα 2 games που δίνει το premium δεν με ενδιέφεραν μιας κ το xbox δεν δούλεψε ούτε λεπτό στην εργοστασιακή του κατάσταση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.