kdiamant Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάρω το X-BOX 360. Το ερώτημά μου είναι ποιά έκδοση να πάρω. Σκεφτόμαι για την απλή έκδοση η οποία δεν έχει σκληρό και δεν έχει καλώδιο HDMI (κάνω λάθος?). Εδώ έρχονται οι ερωτήσεις μου. Τι κερδίζω όταν έχω και σκληρό? Αν είναι μόνο για να περνάω MP3, φωτογραφίες και video και να αποθηκεύω τα games δεν με ενδιαφέρει μιας και για MP3, video,φωτογραφίες έχω το DVD player.Όσο για τα games θα έχω την Memory Card...Αν είναι κάποια άλλη χρησιμότητα του ας με βοηθήσετε παρακαλώ. Όσον αφορα το HDMI καλώδιο που δεν έχει πάλι δεν με ενδιαφέρει απο τη στιγμή που ένα τέτοιο καλώδιο το έχω βρει με γύρω στα 15?. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει για να βγω απο το δίλλημα πιο εύκολα.Επίσης κάτι τελευταίο όλες οι εκδόσεις X-BOX 360 παίζουν παιχνίδια γραμμένα σε HD-DVD αλλά δεν παίζουν έτσι απο μόνα τους μια ταινία HD-DVD? Ευχαριστώ!
mixalisss Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&category=69977146&product=1029827 θα σου προτεινα αυτη να παρεις πλεον εχουν ολεσ hdmi
v0rtex Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 οχι ..εννοούσα το συγκεκριμένο πακέτο Premium με forza2/pinata
Nero85 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δεν ειναι συγκεκριμενο νομιζω. Το πρωτο που πηρα ηταν benq και το 2ο (μου σφυραγε το τροφοδοτικο) εχει αλλο drive.
kratistos Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 αν έχεις σκοπό να το συνδέσεις στο live (που στο προτείνω) πάρε με σκληρό,αλλιώς πάρε το arcade.hd dvd έτσι κι αλλιώς δεν υποστηρίζεται οπότε...τα παιχνίδια είναι γραμμένα σε double layer όχι σε hd dvd.
kdiamant Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Συγνώμη αλλά απάντηση δεν έλαβα αν εξαιρέσω μόνο την απάντηση του φίλου "mixalisss" και "kratistos". Αυτο που βλέπω είναι απλά να έχει γίνει κουβέντα παρά να έχω λάβει κάποια βοήθεια...Δεν λέω να μην γίνεται κουβέντα δικαίωμα του καθενός είναι και δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει το τι θα λέει ο καθένας αλλά ο λόγος που ανοίγει ένα νέο post κάποιος έιναι ο λόγος που ανοίγεται...Ευχαριστώ!
jowl_tnt Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Τι άλλο θες δηλαδή; Το Thread που άνοιξε χθές δε το είδες; Αν όχι, δε βλάπτει ένα Search... Σου είπαμε τι έχει το ένα, σου είπαμε τι έχει το άλλο! Δική σου επιλογή είναι τώρα, σύμφωνα με τις ανάγκες σου...
cortaN@ Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Τι άλλο θες δηλαδή;Το Thread που άνοιξε χθές δε το είδες; Αν όχι, δε βλάπτει ένα Search... Σου είπαμε τι έχει το ένα, σου είπαμε τι έχει το άλλο! Δική σου επιλογή είναι τώρα, σύμφωνα με τις ανάγκες σου... Αυτή τη στιγμή συμφέρει να αγοράσεις τον εξής συνδυασμό: - 360 Arcade: 200 E - Καλώδιο HDMI Logitech: 25E /Πλαίσιο - Remote Χειριστήριο: 20E/ Κωτσόβολος - HDD 20Gb: 33E/Κωτσόβολος Όλα μαζί σου στοιχίζουν όσο ένα Premium αλλά έχεις επιπλέον καλώδιο HDMI και remote. Εναλλακτικά, αν δεν χρειάζεσαι HDMI ή remote μπορείς να αγοράσεις 2ο ασύρματο χειριστήριο.
kdiamant Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Τι άλλο θες δηλαδή;Το Thread που άνοιξε χθές δε το είδες; Αν όχι, δε βλάπτει ένα Search... Σου είπαμε τι έχει το ένα, σου είπαμε τι έχει το άλλο! Δική σου επιλογή είναι τώρα, σύμφωνα με τις ανάγκες σου... Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα δεί το παρεμφερές post αλλα η απάντησή μου ήταν ξεκάθαρη..Απλά είπα ότι δεν το βρίσκω σωστό να ανοίγεται ένα post να γίνεται κουβέντα χωρίς να υπάρχει βοήθεια...Φίλε "cortaN@" σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Επίσης να ρωτήσω κάτι.Μπορώ να βάλω έναν σκληρό απο υπολογιστή κανονικά και επίσης τα γραφικά σχέση με αυτών του PS3 είναι πολύ κατώτερα?
panther_512 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ....επίσης τα γραφικά σχέση με αυτών του PS3 είναι πολύ κατώτερα? Xaxaxaxaxaxaxa! Αυτό ήταν το ανέκδοτο της ημέρας. Kdiamant, για όλες τις ερωτήσεις σου πλήν του ποιά έκδοση να πάρεις, υπάρχουν απαντήσεις στα ανάλογα threads. Με ελάχιστο search θα τα βρείς όλα.
p3tran Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 αντε παρε ενα PREMIUM (http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=12&product=1029827) ή αμα θες καλυτερα γραφικα, ps3 (LOL just kidding)
kdiamant Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Για τα γραφικά αν είναι πολύ κατώτερα επειδή έχω δει και στα δύο( X-BOX 360, PS3 )το NBA 2K8 και μου φάνηκαν σχεδόν ισάξια τα γραφικά!
anamenos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Για τα γραφικά αν είναι πολύ κατώτερα επειδή έχω δει και στα δύο( X-BOX 360, PS3 )το NBA 2K8 και μου φάνηκαν σχεδόν ισάξια τα γραφικά! στο 90% των παιχνιδιών που κυκλοφορούν ταυτόχρονα και στις δυο κονσόλες(multiplatform), υπερέχει η έκδοση για ΧΒ0Χ360 , αν δεν με πιστεύεις ψάξε στο νετ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.