washcloud Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ...μην πηδήξεις μέχρι επάνω, αλλά νομίζω (για συνδυασμό λόγων), ότι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που έχεις να κάνεις είναι μια ΕΠΑΝΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των windows (γνωστή και ως φορμάτ). Είναι κάτι που ΟΥΤΩΣ ή άλλως ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα γίνει (μιλάμε για την περίπτωση που θα την κάνεις είτε μόνη σου, ή κάποιος γνωστός για 'σενα, για να μην πληρώνεις τα 20, 30, 40, 50 ευρώ που κοστίζει "έξω") Εκτός κι αν την παρούσα στιγμή σου είναι για διάφορους λόγους δύσκολο. Μετά το φορμάτ, προτείνω σαν antivirus το avast , όντας χρήστης του. Φιλικό interface, δεν είναι "βαρύ" σαν πρόγραμμα, και από "δράση" μια χαρά.
bj.eirini Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 έτσι κ αλλιώς τωρα πρέπει να του κάνω γιατί πριν λίγες μέρες εκεί που σέρφαρα μ πετάει ένα pop up και από τότε μου έχει μπλοκάρει το zone alarm κ γενικά δεν έχω καμια πρόσβαση στο ιντερνετ....(τώρα μιλάω από άλλο υπολογιστή)τελικά δηλ. το συμπέασμα είναι ότι έχω ιο ή κάτι παρόμοιο.ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις!!!!
Droidlock Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μολις εγκαταστησεις το λειτουργικο συστημα windows μην βαλεις αλλο firewall περα απο αυτο που εχει απο μονο του η αν βαλεις να επιλεξεις disable στο firewall του συγκεκριμενου λειτουργικου συστηματος, γενικοτερα μην βαζεις δυο προγραμματα που κανουν ακριβως το ιδιο. Θα βαλεις η το avg antivirus που εχει και antispyware η καποια εφαρμογη antispyware και κρατα το avira antivirus
bj.eirini Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 okay περιμένω να μου τον φέρουνε γιατί τον πήγα για αναβάθμηση ram...και θα δουμε μετά τα αποτελέσματα απο antispyware/antivirus ασ προτείνει κανείς κατι....είχα βάλει τον avg antivirus αλλά μόλις το έβαλα για scan πέρασαν 2-3 δευτερόλεπτα αμέσος δηλαδή και μου λέει ότι δεν βρέθηκε τίποτα στο σύστημά μου....καλά τι γύνετε όλα τα προγράμματα συνομοτούν εναντίον μου...λέτε και γι' αυτό να φτέει ο ιος του messenger????όπως είπε και ο washcloud μια επανεγκατάσταση με σώζει μόνο!!!!
washcloud Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Βασικά, πρότεινα το φορμάτ, γιατί φαίνεται να μην ξέρεις "και τόσα πολλά " από pc (γιατί όταν μερικά πράγματα δεν έχουν στανταρ απαντήσεις, θέλει όταν κάποιος είναι από απόσταση, να γνωρίζει ΚΑΙ ο ίδιος "αρκετά" πράγματα για να βγει άκρη) Προκειμένου να ΜΗΝ ταλαιπωριέσαι, πρότεινα φορμάτ, και μια "καλή καινούρια αρχή". Εφ' όσον βέβαια δεν θα σου "κοστίσει", υπό κάθε έννοια. Διότι κάτω από νορμάλ συνθήκες, το φορμάτ 'πρέπει' να είναι η τελευταία διέξοδος. Συνέχισε όμως να μαθαίνεις. (πχ μπορεί το πρόβλημα να είναι με κάποιο "κακόβουλο πρόγραμμα", από αυτά που ονομάζονται rootkits, και είναι πιο "ιστορία" να τα καθαρίσεις- τα κλασσικά antivirus δεν τα πιάνουν...)
bj.eirini Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 αρχικά του έκανα ΜΟΝΗ ΜΟΥ το format κ την επανεγκατάσταση και προς το παρόν δουλεύει μια χαρά δεύτερον είμαι 15 χρονών και ξέρω πολύ περισσότερα πράγματα από άλλα άτομα της ηλικίας μου και πολλές φορές και μεγαλύτερα άτομα από μένα...Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με ιούς και spyware τόσο πολύ όσο με άλλα πράγματα.όμως θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω για τα rootkits που ανέφερες παραπάνω...πάντος για όλες τις άλλες πληροφορίες που μου δώσατε σας ευχαριστώ όλους!!!!
xlv650 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2008 Όταν μιλάω με το yahoo messenger, ενώ βλέπω κανονικά εικόνα του συνομιλητή μου απο web cam, ο ήχος μου έρχεται με διακοπές. Έχω προσπαθήσει να σταματήσω το broadcast της web cam, μήπως μου τρώει το bandwidth, αλλά το πρόβλημα με τον ήχο συνεχίζει. Να αναφέρω επίσης ότι την ώρα που κάνει την κλήση στον συνομιλητή μου, μου λέει ότι ίσως να έχω προβλήματα στον ήχο λόγω σύνδεσης με WiFi. Θα δοκιμάσω να μιλήσω, έχοντας συνδεθεί ενσύρματα, αλλά θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να κάνω κάτι για να διορθώσω το πρόβλημα και στην ασύρματη σύνδεση, καθώς το καλώδιο δεν είναι και πολύ βολικό εκεί που έχω το pc. Τέλος να αναφέρω ότι το σήμα της ασύρματης κάρτας στο pc είναι στο full.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.