Προς το περιεχόμενο

messengers

bj.eirini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας λοιπον έχω ένα πρόβλημα με τους messengers & yahoo.λοιπόν κάνω sigh in και μετά από λίγα λεπτά μ κάνει μόνο του sigh out και sigh in ξανά.πο΄λλές φορες στο sigh in που κάνει μόνο του το πρόγραμμα μ δειαγράφει όλες τις επαφές και άλλες φορές δεν ανοίγει καθόλου.έφτιαξα καινούργιο hotmail,απεγκατέστησα κ ξαναεκγατέστησα το messenger 4 φορές αλλά τα προβλήματα συνεχίζουν.μετά έβγαλα εντελώς τον msn κ έβαλά το yahoo messenger αλλά τα προβλήματα συνεχίζουν.μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει????

help:cry:

Δημοσ.

Γενικοτερα εχεις τα προγραμματα που χρειαζονται ωστε να ασφαλισεις το λειτουργικο σου συστημα; Αν ναι ποια ειναι αυτα; Κανε απεγκατασταση οποιο messenger προγραμμα εχεις και αφου λογικα εχεις πολους λογαριασμους email βαλε το Trillian η καποιο παρομιο το οποιο να σου δινει την δυνατοτητα να εχεις ενα προγραμμα messenger για διαφορετικα email accounts.

Δημοσ.

λοιπόν έχω τον zone alarm firewall, avira antivuris, avg-antispyware k adaware.καλά ειναί αυτά???θα δοκημάσω αυτά που μου είπες thanks a lot!!!!

Δημοσ.

Mήπως έχεις αποσυνδέσεις και κάνει μόνο του sign in/sign out ?

Αν έχεις οπτική επαφή με το router, ρίχνε καμιά ματιά την στιγμή

που σε "πετάει"

Δημοσ.
Mήπως έχεις αποσυνδέσεις και κάνει μόνο του sign in/sign out ?

Αν έχεις οπτική επαφή με το router, ρίχνε καμιά ματιά την στιγμή

που σε "πετάει"

μα και να ισχυει αυτο,ειναι λογικο να του σβηνει τις επαφες??

Δημοσ.

..."ΤΟΥ" ; !

(ναι αυτά που έχεις "καλά είναι", αλλά όντως, για αποσαφήνισε τί εννοείς "σβύνει τις επαφές"...)

(εκ πρώτης όψεως, αν έχεις ασύρματη σύνδεση στο internet, δε θα παραξενευόμουν καθόλου για τα απανωτά sign out/sign in)

Δημοσ.

ε καλα σορυ..."της"

ρε συ και τι να λεει που εχει ασυρματο....και γω ασυρματα συνδεομαι και ειμαι μια χαρα...

Δημοσ.

Πέραν αυτού, αφου λέει πως δοκίμασε msn messenger με νέο hotmail και και εν συνεχεία με yahoo messenger (διαφορετικά accounts αναγκαστικά). Για οποιουδήποτε είδους "εκμετάλλευση" του account απο τρίτο, μου ακούγεται δύσκολο με τόσα διαφορετικά accounts (να έχουν, δηλαδή, όλα το ίδιο πρόβλημα).

Η λογική με το ασύρματο ισχύει μόνο αν είναι μακριά απο τον υπολογιστή απο αυτό και το δίκτυο είναι ασθενές. Αλλά ακόμα και δίπλα να είναι (η αν έχεις συνδεθεί ενσύρματα) μπορεί το δίκτυο να πέφτει συνέχεια για κάποιο λόγο. Οπότε, τέτοιες πτώσεις γενικά δικαιολογούνται. Αυτό που περιγράφεις, για πόσο καιρό το είδες; Γενικά, δες αν έχεις σταθερό δίκτυο.

Περιέργη ακούγεται η διαγραφή των επαφών .. Είναι σίγουρο αυτό; Πάντως, θα μπορούσες να μας πεις οταν δεν ανοίγει, αν σου δίνει κάποιο κωδικό σφάλματος.

Δημοσ.
ε καλα σορυ..."της"

ρε συ και τι να λεει που εχει ασυρματο....και γω ασυρματα συνδεομαι και ειμαι μια χαρα...

ε όχι "και τί να λέει".

Όσο κόσμο ξέρω, κάθε τρεις και λίγο χάνει στιγμιαία τη σύνδεση.

Μπακάλικος τρόπος, αλλά ίσως ο πιο γρήγορος :

Εγώ που έχω και άλλες εγκαταστάσεις windows διαθέσιμες, κάθε φορά που έχω "μυστήριο" πρόβλημα το οποίο "μυρίζει windows", το τσεκάρω με κάποια άλλη, κι αν φαίνεται "παλούκι", κάνω νέα εγκατάσταση.

Αν δεν την χαλάει νέα εγκατάσταση, το προτείνω ανεπιφύλακτα. Έτσι θα διαπιστώσει αν είναι πρόβλημα της εγκατάστασης - ή της σύνδεσης (αλλιώς μπορεί να φάει μέρες εδώ, και χωρίς αποτέλεσμα, και δε μου ακούγεται πρόβλημα για το οποίο κάποιος έχει λύση στο τσεπάκι του).

Μπορεί βέβαια να περιμένει, και ίσως με διαψεύσει κάποιος.

(...είναι βέβαια κι αυτό το θέμα με τη "διαγραφή των επαφών", για το οποίο περιμένω μια διευκρίνιση, δηλαδή πάπαλα οι επαφές ; Και χρειάζεται να τις ξαναπεράσεις ; )

(δεν ξέρω αν εννοεί ότι είναι offline οι επαφές της ; ! Το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, μου ΕΧΕΙ συμβεί.Να μπαίνω msn, να μου δείχνει ότι οι περισσότεροι είναι offline, να κάνω log out/log in , και "ως δια μαγείας" να έχει "εντός δευτερολέπτων συνδεθεί" πολύς κόσμος...)

Δημοσ.

την βλεπω να βαζει κανα pidgin(LINUX)

εμενα βρε γουος οταν τυχει και με πεταξει εξω η φαει κανα σκαλωμα στιγμιαια το μοδεμ κανει λιγη ωρα μεχρι να συνδεθει στο μσν ξανα.εκτος και αν εχεις προγραμμα που σε βαζει καπακι...δεν νομιζω να εχει εγκαταστησει καποιο τετοιου ειδους προγραμμα...παρολα αυτα καλο θα ηταν καπου εδω να εμφανιστει και να μας απαντησει...:-)

Δημοσ.

αρχικα ευχαριστο για τις απαντήσεις!!!λοιπον να διευκρινίσω οι επαφές σβήνουν εντελος και μετά την επανεκίνηση του προγράματος απο μένα ξαναεμφανίζονται.έχω forthnet σήρματο adsl.αποκλείεται να πέφτει η σύνδεση γιατί πολλές φορές κατεβαζω ταυτόχρονα και δν διακόπτετε καθόλου το download....

Δημοσ.

εμ είδες....

"Σβήνουν".

Άλλο "εξαφανίζονται", κι άλλο σβύνονται. Γι' αυτό και ρώτησα αν τις ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΣ. Μάλλον κάτι σαν αυτό που ανέφερα εγώ είναι. Τώρα ΓΙΑΤΙ συμβαίνει-θα σε γελάσω.

Κι όσο γαι το στιγμιαίο αυτό χάσιμο της σύνδεσης, δεν ξέρω αν έχει να κάνει ΚΑΙ με διακοπή του download (και ΓΙΑΤΙ δεν διακόπτεται ΚΑΙ αυτό). Πάντως φίλους με ασύρματη, τους βλέπω "όλη την ώρα" να "μπαινοβγάινουν" στους messengers.

Δημοσ.

sorry δεν γραφτηκε καλά έχω forthnet adsl ενσύματο όχι ασύματο.επίσης να πω ότι αυτό το πρόβλημα το έχω απ το Πάσχα.οταν δεν ανοίγει ο messenger δεν μ βγάζει κωδικό σφάλματος απλά κολάει και δεν ξεκολάει με τίποτα.μα καλά είναι λογικό να μ σβήνει τις επαφές και όταν το κλείσω και το ξανανοίξω να τις εμφανίζει (καμιά φορά ούτε αυτό πιάνει και πρέπει να τις ξαναγράψω απ την αρχή).να πω βέβαια ότι ο msn messenger μου έβγαζέ μηνύματα διαφημιστικό για κατι emoticons από τη σελίδα του msn.com και τα κατέβασα.μήπος είναι αυτό αλλά και πάλι τα διέγραψα μετά εντελός τα emoticons και ξαναεγκατέστισα το msn για άλλες 4 φορές (νομιζα ότι είχε πρόβλημα το πρόγραμμα).και μετά έβαλα το yahoo.

Δημοσ.

έχω τον avira-antivirus αλλα θέλω να τον αλλάξω και δεν ξέρω ποιό να βάλω για να μην μ επιρεάσει τίποτα λειτουργίες του υπολογιστή....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...