tsavi1991 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αν και η αγοραεχει γινει εδω και 2 μήνες περιπου θελω να αναφερθώ στηνοθόνη LGL207 WT flatron στις 20 ιντσες σε τιμή γύρω στα 250 ευρώ. Είναι πραγματικα εξαιρετική.Πολύ καλή εξωτερικά και με πανισχυρα χαρακτηριστικα.Συγκεκριμενα χρονο απόκρισης 2ms(mili second) και αντιθεση 10.000 προς 1(contrast).Βεβαια τα χαρακτηριστικα αυτα τα δίνει ο κατασκευαστης αλλά μην περιμένει κανεις να πιασει τετοιες επιδοσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 με όλο το σεβασμό αυτό υποτίθεται ότι είναι review?
gtso Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Φίλε μου, γράψε μας σε παρακαλώ εντυπώσεις για την οθόνη! Πώς συμπεριφέρεται σε βαριά παιχνίδια και σε θέαση ταινιών δράσης;
tsavi1991 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Καταρχας συγγνώμη για το πολυυυυυυυ φτωχο review.... Οσον αφορα την οθονη gtso εχω να πω οτι τουλαχιστον οσον αφορα τις ταινίες δεν έχω κανενα απολύτως παραπονο.Τις περισσοτερες φορες καθομαι σε μεγαλη απόσταση(κρεβατι) απο την οθονη και παρολα αυτα φαινεται τελεια.Οσον αφορα τα παιχνιδια να σου πω οτι δεν πολυασχολουμαι και επομενως δεν ξέρω ακριβώς πως συμπεριφερεται. Ομως λογω των χαρακτηριστικών που διαθεται φανταζομαι οτι θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος και σε αυτον τον τομεα. Υ.Γ.Η οθόνη ειναι wide και εχω ακουσει οτι αν θελεις οθονη για παιχνιδια καλυτερα να επιλεξεις αλλου ειδους οθονη...Για αυτο το τελευταιο παντως καλυτερα να ρωτησεις σε ειδικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.