gpan Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Γεια σας. Χρησιμοποιώ τα ubuntu hardy και έχω το εξής πρόβλημα με το amsn. Όταν κάποιος μου στέλνει μήνυμα δεν μου κάνει pop up το παράθυρο συνομιλίας παρόλο που έχω επιλέξει να γίνεται raised και επίσης δεν έχω ηχητική ειδοποίηση. Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackman Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 remove-install again? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Το έκανα αλλά δε νομίζω να λύσει το πρόβλημα. Τέλος πάντων θα το κοιτάξω και θα σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Λοιπόν όσον αφορά τον ήχο το έφτιαξα. Πρόσθεσα στο tab others aplay $sound. Τώρα όσον αφορά το pop up του παραθύρου δεν κατάφερα τίποτα. Σας το έχει παρουσιάσει και εσάς; Καμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 δοκίμασε στο freenode.net irc server sto #amsn exei kalo support (pidgin is better) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 δοκίμασε στο freenode.net irc server sto #amsnexei kalo support (pidgin is better) Γραφικά είναι πιο ωραίο το amsn. Πάντως απ' ότι μου είπαν και άλλα άτομα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, άρα μάλλον θεωρείται bug του amsn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaEmOnIcUs Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εμένα μιά χαρα ρυθμίζεται.Δοκίμασε να διαγράψεις τις ρυθμίσεις(το φάκελο .amsn στο home σου) και δές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Εμένα μιά χαρα ρυθμίζεται.Δοκίμασε να διαγράψεις τις ρυθμίσεις(το φάκελο .amsn στο home σου) και δές To είχα κάνει και αυτό χωρίς αποτέλεσμα! Όταν μου στέλνουν μήνυμα για πρώτη φορά γίνεται raised το παράθυρο, μετά όμως τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 γιατι δεν δοκιμάζεις emesene ? εγκατέστησε το και απο looks δεν πάει πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 γιατι δεν δοκιμάζεις emesene ? εγκατέστησε το και απο looks δεν πάει πίσω Παιδιά το έχω βάλει και το emesene. Απλά επειδή μου αρέσει περισσότερο το amsn και εμφανισιακά αλλά και από άποψη δυνατοτήτων πχ camera, nudge κλπ χρησιμοποιώ αυτό κυρίως, αλλά όπως είπα και πριν δεν μου κάνει pop up τα παράθυρα συνομιλίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaEmOnIcUs Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 gpan εγώ είμαι με emesene δαγκωτό και το amsn για hardcore περιπτώσεις....Για καθημερινά πράγματα δέν λέει το amsn. Κάνε ένα 2ο account και δώστο ΜΟΝΟ στις γκόμενες και απο κεί κάνε τα όργια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δεν θυμάμαι να μου κανε ποτέ popup το παράθυρο το amsn. Μάλλον δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathakis21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δεν θυμάμαι να μου κανε ποτέ popup το παράθυρο το amsn. Μάλλον δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο πρόγραμμα. ναι...βασικα δεν υπαρχει κατι τετοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaEmOnIcUs Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 εγώ το βρίσκω εκνευριστικό το popup πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpan Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ναι...βασικα δεν υπαρχει κατι τετοιο... Άμα πας στο account-->preferences-->session σου λέει when a new message arrives I want it to be: Raised/Deiconified Minimised/Iconified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.