BucketheadGR Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα από σήμερα: μόλις έβαλα το GTA και οδήγησα λίγο, ήταν σα να "πετούσε" το όχημα μιας και έλειπε ένα layer από την άσφαλτο. Αν πατήσω φρένο και περιμένω λίγο, φορτώνει. Επίσης το παρατήρησα και με μερικά κτήρια. Κουτούλησα στο κενό και μετά εμφανίστηκε το κτίριο. Τι μπορεί να φταίει; Τόσες μέρες δε μου είχε κανένα τέτοιο πρόβλημα... Χώρις ότι το παιχνίδι αυτό κάνει από σήμερα πάλι λίγο περισσότερη ώρα για να μπει στο παιχνίδι...
ultralisk Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 πιθανών να φταίει και το drive...είχα και εγώ ένα τέτοιο πρόβλημα παλιότερα και το έστειλα γιατί αργούσε (σπάνια βέβαια) το loading και σε άλλα παιχνίδια
BucketheadGR Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ξαφνικά έγινε όμως; Δε μπορεί να μην υπάρχει λόγος... Μέχρι και χτες φόρτωνε μία χαρά.
ultralisk Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 εμένα μου εμφανίστηκε ξαφνικά όταν αργούσε να φορτώσει τους χάρτες στο multi του Gears, μέχρι που αργότερα το έκανε και σε άλλα παιχνίδια...μακάρι να είναι κάτι προσωρινό και να μην χειροτερέψει η κατάσταση
v0rtex Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 εσβησες cache μηπως απ το σκληρό ? παιξε καμια ωρίτσα ...και δες μπας και φτιαξει το θέμα.
BucketheadGR Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 εσβησες cache μηπως απ το σκληρό ? Είδα το κόλπο με το cache αλλά είδα και πως παίρνει μαζί μερικά updates και πιθανόν saves. Δεν το πολυέψαξα, αλλά αν είναι να χάσω saves παιχνιδιών μάλλον το αφήνω. παιξε καμια ωρίτσα ...και δες μπας και φτιαξει το θέμα. Έπαιξα αρκετή ώρα και τίποτα. Πολύ σπαστικό.
p3tran Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 μπας και κουνησες το 360 οταν ητανε μεσα το δισκακι και γυρναγε? τσεκαρε προσεκτικα για γρατζουνιες. αμα εχεις κοντα καννα φιλο με 360, ριχτο στο δικο του κι αν εκει παιζει σωστα, τοτε πας για ματι στο drive.
jowl_tnt Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μήπως έχεις όρθιο το 360; Πρόσεχε γιατί και τα Benq κάνουν μικρές γρατσουνιές τελικά στο όρθιο...
v0rtex Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Είδα το κόλπο με το cache αλλά είδα και πως παίρνει μαζί μερικά updates και πιθανόν saves. Δεν το πολυέψαξα, αλλά αν είναι να χάσω saves παιχνιδιών μάλλον το αφήνω. Έπαιξα αρκετή ώρα και τίποτα. Πολύ σπαστικό. δεν χανεις game saves με το clear cache ..ουτε dashboard updates. Μονο game updates χανει ..που τα ξανακάνεις την πρωτη φορα που θα τρεξεις το παιχνιδι ..δεν ειναι τιποτα.
BucketheadGR Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 @ P3tran + jowl_tnt: το έχω όρθιο, αλλά δεν κουνιέται με τίποτα. Αφού είχα διαβάσει πως γίνονται γρατζουνιές, είμαι πολύ προσεκτικός... Το cd δεν έχει καμία απολύτως γρατζουνιά και το xbox το έχω όρθιο. @ v0rtex: thanks. Δοκιμάζω το clear cache και ξαναποστάρω. [edit]: δε δούλεψε τίποτα. Δοκίμασα και να ξεκινήσω το παιχνίδι μόνο με τη memory card και μόνο με τον σκληρό και πάλι τίποτα. Έκανα και clear cache πριν δοκιμάσω...
jowl_tnt Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Φίλε, πίστεψε με, και γω το 360 μου το προσέχω σα τα μάτια μου! Για παρατήρησε καλύτερα στο φως το δισκάκι. Κοίτα για κυκλικές γρατσουνιές. Εγώ το έβαλα για ένα μήνα όρθιο και μέχρι να καταλάβω οτι μου γρατζούναγε το Benq τα δισκάκια, έγραψα τρις φορές το Bully γιατί κόλλαγε...
BucketheadGR Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Άλλα παιχνίδια τα παίζει κανονικά? Χμ... Είπα να δοκιμάσω το Forza που φαντάζομαι είναι εξίσου απαιτητικό σε textures και θα φαινόταν το παραμικρό... Καμία αργοπορία σε loading times και κανένα πρόβλημα σε textures. Δοκίμασα επίσης και το CoD4 και κανένα πρόβλημα και εκεί. Wtf?
pantnick Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω αλλα δεν έχω δοκιμάσει άλλο dvd. Αν είναι όπως τα λές κ παίζει σε όλα τα άλλα το προφανές είναι οτι φταίει ο δίσκος που το γράψαμε λογικά...(θέλω να πιστεύω) Mήπως φταίει το φλασάρισμα σε 12χ??? αλλα και το official τόσο δεν είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.