rythorakos Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Γεια χαρά παιδιά,μόλις αγόρασα το netgear wireless-G 54 WGR614 σαν router ..Το θέμα είναι ότι ενώ έχει 4 θύρες ethernet αυτή που είναι να συνδεθεί με το καλώδιο του internet είναι και αυτό τύπου ethernet(rj-45 αντί για rj-11)..πως μπορω να το συνδεσω?
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 χορις να θελω να σε απογοητεψω αλλα κατα 99 τις 100 με αυτα που διαβασα εσυ εχεις παρει σκετο ρουτερ και adsl router.αυτο που πηρες προυποθετει οτι εχεις ηδη αλλο ρουτερ και για αυτο εχει wan υποδοχη που ειναι rj45.αν δεις δεν γραφει πουθενα για adsl,δεν γραφει πουθενα για pstn .isdn δεν γραφει για adsl2+.οποτε πας και το αλλαζεις.
rythorakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ok.Το έστειλα πίσω,ευχαριστώ παιδιά!Ε..ρε παλιό forthnet τι μας κάνεις!:mad:
poulinos Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 ι forthnet σου φτεει η εσυ δεν διαβαζεις τι παιρνεις
rythorakos Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 οχι δεν το λεω για αυτό..!Το λέω επειδή έριξα ένα καβγά μαζί τους για τον λόγο ότι δεν δικαιούμαι καινούργιο εξοπλισμό γιατί δεν είμαι νέος πελάτης (όπως λένε αυτοί) άσχετα αν είχα προπληρωμένο πακέτο που έληξε και στην ουσία αλλάζω υπηρεσία,καθώς και ότι σε τρεις αντίστοιχες περιπτώσεις με την δικιά μου-που γνωρίζω τα άτομα- τους έστειλαν μια χαρά εξοπλισμό.. "Είναι πολιτική της εταιρίας και μας έχουν στείλει e-mail που λέει ξεκάθαρα για περιπτώσεις σαν την δική σας.." και τρίχες κατσαρές..Σορρυ παιδιά για τον offtopic καημό μου!
runner1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μια που έχει ανοιχτεί το θέμα για αυτή την συσκευή έχω μια απορία....μπορώ με κάποιο τρόπο να απενεργοποιώ το ασύρματο δίκτυο με κάποιο τρόπο αλλά το ενσύρματο να δουλεύει κανονικά;;;
tsakonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Ναι... Reference Manual for Cable/DSL Wireless Router WGR614 Page 37
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.