sakas16v Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος με το συγκεκριμένο θέμα , αν είμαι λάθος sorry!!! Έχω ένα home cinema της Samsung το HT-DS100 καθώς και μία φέτα της sony το DVP-NS330 και προσπαθώ να βρω τρόπο να τα κάνω να παίζουν αρχεία avi (divx ,xviad κλπ) αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη! Το ζητούμενο είναι ένα από αυτά να τα παίζει δεν με απασχολεί ποιο αρκεί το ένα να μου παίζει της ταινίες που κατεβάζω από το διαδίκτυο!!! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμον . Ευχαριστώ και sorry αν είμαι σε λάθος μέρος με το θέμα μου .
kobi Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google έμαθα ότι κανένα από τα δύο δεν παίζει DIVX. Οπότε ή αγοράζεις ένα που να το υποστηρίζει, ή μετατρέπεις τις ταινίες σου σε DVD.
sakas16v Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Kobi σ ευχαριστώ για την απάντησή σου και το ότι ασχολήθηκες με το θέμα μου!! Απλά έλεγα αν θα μπορούσα να βρω κάπου κάποιου είδους αναβάθμιση έτσι ώστε να τα κάνω να παίζουν. Έψαξα κάτι για firmware αλλά δεν βρήκα κάτι που να μου κάνει έλεγα μήπως έψαχνα με λάθος λέξεις κλειδιά!!! Σ ΄ ευχαριστώ πάντως
parsifal Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Σε αυτό το link συνήθως μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για τις δυνατότητες κάθε standalone DVD player. Είναι βάση δεδομένων που ενημερώνεται από χρήστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.