enoskomi604 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 καλημερα,ειμαι καινουργιος στο insomnia. εχω προβλημα.αγορασα ενα φορητο της ΗP κ συγκεκριμενα το g5060ev. εβγαλα λοιπον τα vista k εβαλα xp ,και εδω αρχιζουν τα προβληματα. πριν κανω αυτην την διαδικασια μπηκα στο επισημο site της hp κ κατεβασα ολους τους drivers.οταν λοιπον τελειωσα με την εγκατασταση του λειτουργικου εφτασε η ωρα ν περασω τους drivers.προς εκπληξη μου ομως δν εβρισκε την pci του ηχου με απποτελεσμα μεχρι κ σημερα ν μην εχς ηχο.υστερα απο κατεβασμα ολων των drivers k εγατασταση δν ειχα αποτελεσμα.ενω ο device manager k το everest δν δειχνουν κατι.συνεχιζω ν μην εχω ηχο.τηλεφωνω στην hp η οποια μου λεει οτι ειναι θεμα intel.η intel τωρα απεσυρε τον συγκεκριμενο driver κ τα ριχνει στην κατασκευαστρια εταιρια.το πλαισιο απο οπου κ αγορασα τον φορητο αδυνατει λεει ν με εξυπηρετησει κ στα forums ανεξαρτητα εταιριας ολοι εχουν το ιδιο προβλημα αλλα πουθενα λυση. τα νευρα μου λοιπον εχουν φτασει σε μεγαλο βαθμο κ αυτο για την υποκρισια τςν ολων παραπανω εταιριων.παραθετω το μοντελο τησ καρτας ηχου κ ελπιζω καποιοσ απο την κοινοτητα ν μπορεσει ν με βοηθησει. Conexant Cx20549 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1] PCI ευχαριστω εκ των προταιρων. enoskomi604.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.