JOgar Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Κανει γυρω στα 1300Ε..βεβαια τωρα εχω η/υ ποθ τρεχει το crysis σε 1024 αλλα ολα στο low..αλλα το pc μου δεν θα αντεξει για πολυ ακομα...φωτιστε με...ν το παραγγειλω η οχι? TO NEO PC2(1300E).zip
stm00192 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Παρατήρηση 1: Πολλά λεφτά για μιά οχι τοσο καλή ψύκτρα προτίμησε κατι τέτοιο Παρατήρηση 2: Εχουμε πει παρα πολλές φορές οτι δεν αξίζει η μετάβαση σε DDR3 μνήμες και ειδικότερα στα 1333 που διάλεξες εσύ! Οι διαφορά επιδόσεων με τις DDR2 είναι αμελητές και το κόστος δυσανάλογα μεγαλύτερο. Προτίμησε ένα κιτάκι των 4GB στα 1066Mhz που θα σου βγεί και πολύ φθηνότερα. ΠΧ. αυτές. Παρατήρηση 3: Πολύ καλή η μητρική που διάλεξες αλλά δεν αξίζει τα λεφτά της. Προτίμησε κάποια με χ38 ή P35 chipset που είναι εξίσου αξιόλογες με την striker! π.χ. ASUS P5E (την έχω και είναι απλά εκπληκτική), Asus P5K premium, Gigabyte P35 DS4, ή αμα μπορέσεις να βρεις καμία ABIT IP35PRO. Όλα τα υπόλοιπα μια χαρά τα βλέπω!
JOgar Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και για το χρονο σου..θα τα κοιταξω και θα τα λαβω υποψην μου..!
JOgar Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 εχεις δικιο φιλος..αλλα ρε γαμωτο σκαλωνω γιατυ θελω να βαλω ddr3...εχς αχτι να εχω γενικα την αιχμη της τεχνολογιας σε κατι οπθ αγοραζω....σε λιγο καιρο θα λεω...δεν εβαζα ο μ@λ@κ@σ ddr3...ολοι αυτο χρησιμοποιουν..δεν ξερω..πολυ μπερδεμα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ddr3 χρησιμοποιούν ελάχιστοι...πρώτον γιατί κάτω από 1800mhz δεν αξίζει και δεύτερον γιατί 1800 και πάνω που αξίζουν είναι πανάκριβες... hybrid mobos suck κατά την άποψή μου...καλύτερα ddr2 only ή ddr3 only...
JOgar Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ναι ρε φιλε εχεις δικιο..δεν λεει ddr2 κ ddr3...προχειρες λυσεις...αρα ερχεσαι στα λογια μου...λες οτι πανω απο 1800 ειναι πανακριβες...αλλα οταν οι τιμες πεσουν θα βαλω τετοιες και το pc θα μαμαει....αρα δαγκωτο στην striker 2 που ειναι υπερτουμπανη..και επισης με ενα motherboard τετοιο και μια διπλη 9800gtx με sli...το pc ua απογειωνεται...cool...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 φέτος πάντως δεν το βλέπω να πέφτουν σε λογικά πλαίσια...ειδικά αν σκεφτούμε ότι με κάτω από 100 euro παίρνουμε 4GB ddr2 1000mhz! τώρα για 2x9800GTX μην το σκέφτεσαι...καλοκαίρι βγαίνει νέα γενιά που αυτομάτως θα ταπώσει αυτή την λύση
JOgar Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ε ναι ειναι λιγο μαλακισμενος καιρος να παρεις pc αλλα εχω φαει νιλα να αγορασψ πισι...σκεφτικα να δωσω αλλα 150 για παρω ddr3 στα 2κ αλλα δεν θα εχω να φαω για τον υπολοιπο μηνα...αρα μαλλον δεν λεει..αρα θα μεινω στο pc ποθ σχεδιασα με διαφορετικη ψυκτρα...αν δειτε το PC που εχω(απλο ddr 1gb ram) θα γελατε με αυτο π που λεω να παρω...αλλα παιζει crysis το ατιμο χωρις κανενα προβλημα...weird pc..
sir_alex Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 καλησπερα. αν η μητρικη σου ειναι pci x1 στα slots της καρτας τοτε κακος εβαλες τετοια καρτα.... δεν προκειται να δεις επιδοσεις ετσι....
mihalakis Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ποτέ δεν είναι ο κατάλληλος καιρός για pc μιας και συνέχεια βγαίνουν καινούρια προϊόντα, οπότε μην περιμένεις. Αν οπως λες παρεις δδρ3 1333 τώρα και αργότερα 1800 οταν θα εχουν πέσει οι τιμές δε νομίζω οτι θα ξοδεψεις συνολικα λιγοτερα μιας και θα τις αγορασεις 2 φορες... Επίσης χίλες φορές μια περπατημένη τεχνολογία παρά μια που στο συγκεκριμένο επίπεδο δεν θα σου προσφέρει την αύξηση των επιδόσεων που περιμένεις για τα λεφτά που ξόδεψες.Άσε που τώρα θα δώσεις 160ε για να πάρεις μνήμη που συμπεριφέρεται ελάχιστα ταχύτερα από μια στα 1066,και σε 2-3 μήνες που θα έχει πέσει στο μισό η τιμή της θα κλαίς για τα 160σου. Παρομοίως για τη μητρική που διάλεξες, τα λεφτά είναι υπερβολικά, και χωρίς παρεξήγηση τα θεωρώ ψιλοπεταμένα. Άντε μέχρι 200σε μητρική και πολλά είναι. Πιστεύω οτι έχουν περάσει οι εποχές του via apollo και bx440 που μεταξύ τους έβρισκες υλοποιήσεις σε μητρικές που είχαν χαώδεις αποστάσεις στις επιδόσεις τους. Πλεον μια μητρική των 340ε δεν έχει τις 3πλασιες επιδόσεις από μια επίσης καλή των 150. Το πολύ να δείς ένα 5%, ήτοι ψείρες. Αυτό το 5%που χάνεις από μια φτηνή μητρική το κερδίζεις με το παραπάνω αν βάλεις ακριβότερη κάρτα γραφικών,κάποιο ταχύτατο σκληρό (έρχονται οι velociraptor οσονούπω),γρηγορότερη μνήμη, επεξεργαστή, you name it, και όλα αυτά με τα λεφτά που γλιτώνεις στη μητρική. Στη θέση σου αυτό θα έπραττα. Τέλος θέλω να κάνω μια παρατήρηση για τον επεξεργαστή. Πολύ καλός ο 9300, αλλά αν σε ενδιαφέρει το παιχνίδι μήπως να πήγαινες σε 8400 που κλοκάρεται παραπάνω και μπορεί να αποδόσει καλύτερα σε παιχνίδια; επίσης αν δεν σχεδιάζεις να κάνεις o/c δε νομίζω οτι χρειάζεσαι επιπλέον ψύκτρα. Φίλε μου αυτά στα λέω γιατί βλέπεις πως πέφτουν οι τιμές στους υπολογιστές, και πόσο γρήγορα χάνουν την αξία τους τα λεφτά που δίνεις στο συγκεκριμένο άθλημα. Στα λέω επίσης γιατί λες οτι δεν θα έχεις να φας για το υπόλοιπο του μήνα (εκτός και αν έχεις απόθεμα μπάκας ), και άρα δεν σου περισσεύουν τα λεφτά. Γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να επιλέξεις υλικό που θα σου προσφέρει καλύτερη απόδοση/τιμή χωρίς φυσικά σε καμία περίπτωση να είαι αργο.
Vamire666 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ε ναι ειναι λιγο μαλακισμενος καιρος να παρεις pc αλλα εχω φαει νιλα να αγορασψ πισι...σκεφτικα να δωσω αλλα 150 για παρω ddr3 στα 2κ αλλα δεν θα εχω να φαω για τον υπολοιπο μηνα...αρα μαλλον δεν λεει..αρα θα μεινω στο pc ποθ σχεδιασα με διαφορετικη ψυκτρα...αν δειτε το PC που εχω(απλο ddr 1gb ram) θα γελατε με αυτο π που λεω να παρω...αλλα παιζει crysis το ατιμο χωρις κανενα προβλημα...weird pc.. dd3 ειναι απατη για τα λευτα τους φιλος για εμενα καλυτερα να παρεις 4 dual channels στα 1000 mhz και με χαμηλα timings αυτα παιζουν ρολο σε μνημη κατα εμε! οσο για αν η p5kc ειναι προχιρατζα δεν το νομιζω χτυπας τωρα της καλυτερες dd2 με λιγα λευτα και αμα αργοτερα σε πηραξουν τοσο μα τοσο πολυ οι dd2 σε χρονους τζημπας και της dd3 που τοτε θα ειναι και σε χαμηλη τιμη τοτε απο την αλλη οτι και να βαλεις πανω πραγματικα παρε εναν σκληρο με 10000 στροφες τοτε θα δεις διαφορα εγω μαζευω λευτα να παω να παρω εναν για να περασω τα windows γιατι το pc μου ειναι τοσο γρηγορο που αρκετες φορες περιμενω τον σκληρο δισκο να κουνησει τον πισινο του
JOgar Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 φιλε μου η μητρικη αυτη ειναι κορυφαια αυτον τον καιρο, αρα φυσικα και εχει pci-e 2.0...απο οτι ξερω ειναι το τελευταιο και ακριβοτερο μοντελο της asus..ευχαριστω για τν σκεψη..!
JOgar Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 παιδες εχετε δικιο σε αυτα που λετε απλα δεν ειμαι της λογικης να ασχολουμαι και πολυ με το hardware του pc...εμενα η κοκα μου ειναι τα games και δεν θελω να αφιερωνω χρονο στο να αλλαζω μητρικες, μνημες κλπ..επισης πιστευω πωσ το pc που θα παρω θα ΠΑΡΑειναι καλο για specs των games...αρα θα ειμαι καλλημενος...αυτη την στιγμη ξενερωνω που εχς απλο δδρ ενω εχει βγει και δδρ3...αρα δεν θελω να φτασω σε σημειο να κλαιγομαι παλι οτι δεν εχω καινουρια τεχνολογια...μπορει να ακουγονται παιδιαστικα ολα αυτα αλλα αν ειναι να καλυφθει το εγω μου εχωντας την αιχμη της τεχνολογιας στο δωματιο μου τοτε χαλαλι..και επισησ το βρισκω σοφοτερο να χασω 160Ε για τισ μνημες απο το να χασω και αλλα για να παρω δδρ3 mobo και επιπλεον μνημες....τωρα θα χασω λεφτα για μνημες και οχι για μνημεσ και για μητρικη(ωστε να υποστηριζει την δδρ3)....ευχαριστω αναμενω απαντηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.