Προς το περιεχόμενο

Bοηθεια για PsP

Monster15184

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eπειδη ενδιαφερομαι να αγορασω ενα PSP αλλα ο μονος μου ενδιασμος ειναι πως να το σπασω γιατι διαβαζω απο διαφορες σελιδες πολλους διαφορετικους τροπους και δεν ξερω ποιος ειναι ο σωστος τροπος που δεν προκειται να χαλασει το PSP.

Αυτο το θεμα το εστειλα χωρις να θελω να θειξω κανενα, εκανα την ερευνα στο σιτε αλλα δεν μπορεσα να βγαλω ακρη τι γινεται με το PsP (εχασα τα αυγα και τα πασχαλια). Σας παρακαλω αμα μπορεις καποιος να μου πει πως μπορω να σπασω το PsP και τι διαδικασια να ακολουθησω, τι προγραμματα να κατεβασω, θα ημουν ευγνωμων.Το PSP που θελω να αγορασω εχει firmware 3.9 και κατι (δεν θυμαμαι ειναι οτι τελευταιο κυκλοφορει) ειναι το Slim αμα αυτο βοηθαει καθολου γαιτι διαβασα κατι για πανδορα(δεν καταλαβα καν τι συμαινει αυτο στην μπαταρια και που χρησιμευει αλλα και πως γινεται).Συγνωμη για την ζαλαδα αλλα να αγορασεις PSP και να μην μπορεις να το σπασεις δεν ειναι αμαρτια. Οποιος γνωριζει παρακαλω να μου απαντησει για να παω να το αγορασω γιατι εχω παθει την πλακα μου με τις λειτοργιες που εχει αλλα και με τα extra τα οποια περνει.

Ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Για να μπορεσεις να σπασεις το psp θα πρέπει να αποκτήσεις pandora battery + magic stick. Μπορεις να τα αγορασεις απο ebay η καλύτερα να τα κανεις μονος σου. Θα αγορασεις μια απλή μπαταρία και μια απλη καρτα μνημης και μετα απο καποια διαδικασια θα αποκτήσεις τα παραπάνω. Οταν τα αποκτήσεις τα πράγματα μετα θα είναι ευκολα. ;)

Υ.Σ Για να κάνεις pandora battery+ magic stick χρειαζεσαι hackarismeno psp

Επισκέπτης
Δημοσ.

όχι απαραίτητα μπορείς να το κάνεις και χωρίς hackarismeno psp αν ανοίξεις την μπαταρία:) για περισσότερες πληροφορίες στους ειδικούς

http://www.octapus.net/phpnuke/index.php

Επισκέπτης
Δημοσ.

υπάρχουν και άλλοι τρόποι όπως

1.να αγοράσεις μία μπαταρία pandora

2.να σου τη δανήσει κάποιος

3.να πας το psp σου σε ένα μαγαζί να στο φτιάξουν

4.να δανειστής ένα ήδη hackarismeno psp από κάποιο φίλο σου και να τη φτιάξεις μόνος χωρίς να την ανοίξεις.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω κανει το 6.20 απντειτ στο PsP 3004 αλλα εχω ακουσει πως γινεται να το πατσαρω μονο με καποιο συγκεκριμενο πιο παλιο απντειτ. Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω??? Ευχαριστω απο τωρα.

Δημοσ.

Θα περιμένεις μέχρι να ανακοινωθεί το σπάσιμο για το συγκεκριμένο firmware(όπως και εγω).Θα πάρει λίγο καιρό δυστυχώς,μέχρι τότε αγόρασε κανένα παιχνίδι που είναι σε προσφορά για να περνάς την ώρα σου.Υπομονή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...