vtisedan Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Χτες το βραδυ εβαλα τα vista 64bit.Ειδε κανονικα τα 4 bg αλλα ρε παιδια....φορτωνει...φορτωνει...φορτωνει..χωρις το μηχανημα να καθυστερει βεβαια αλλα ο δισκος διαβαζει ανελλιπως.(prefetch να υποθεσω....) Ολα δουλευουν ΠΟΛΥ καλυτερα με 4gb.Παρατηρησα καλυτερη εικονα σε hd movies πολυ πιο γρηγορη αποκριση και γενικοτερα εχουν ωραια αισθηση.Αλλα στο gaming κομματι...αφηστε το καλυτερα...Δοκιμασα το crysis και ειχα κατω 15-20fps σε σχεση με τα xp... Οπως ειπε κ ενας φιλος πιο πανω, xp gia gaming - vista για καθημερινη χρηση. Εχω ενα θεμα βεβαια...Δεν μπορω να κανω dual boot.Εχω 2 partition στο ενα προεγκατεστημενα τα xp και εκανα format στο αλλο και περασα vista.Μπηκα με καποια προγραμματα στο bootloader των vista αλλα τιποτα.
vtisedan Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Εχω νεα. Εντελλει στο κομματι του gaming τα πραγματα ειναι διαφορετικα.Το crysis σε περιβαλλον dx10 παει χαλια μαυρα....Μολις κανεις ομως δεξι κλικ στο αρχειο crysis και επιλεξεις "run dx9 version" τα πραγματα ειναι διαφορετικα.Παρατηρησα αυξηση του frame rate κατα 3-5 fps μεσο ορο σε συγκριση με τα xp 32 bit sp3!!! Γενικα το μηχανημα συμπεριφερεται πιο ξεκουραστα στο frame rate. Αλλα γιατι ρε παιδια στο directx10 παει τοσο χαλια?? (να τονισω οτι δουλευω dx9 σε very high quality - μεσω mod) οποτε δεν δικαιολογει την διαφορα στο frame rate....
dkoum Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 αν εχεις πανω απο 60fps οποιοδηποτε παιχνιδι παιζει καλα οποτε δεν χρειαζεται να ανυσηχεις τοσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.