stavros34 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ρε παιδια εχω το travelmate 290lmi και θέλω να κανω format.Ξέρω οτι τα λαπτοπ εχουν διαφορα κλειδώματα οταν θελεις να εγκαταστησεις windows.αλλα τα recovery disks που ειχε εχουν γραντζουνιστει και δεν μπορει να τα διαβασει το cd rom. εγω εβαλα ενα bootable cd windows xp και οταν κανω boot απο εκει δεν το τρεχει και μου εμφανιζει στην οθονη "non emulation booting".το κλειδωμα που λεγαμε δηλ.... καμια ιδέα πως να το προσπερασω για να κανω install ta windows?
pitbulll Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δεν υπάρχει κανένα κλείδωμα στο συγκεκριμένο laptop.Μπορεί να φταίει το cd-rom.Έχεις αλλάξει το boot sequence για να διαβάσει από το cd?
stavros34 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δεν υπάρχει κανένα κλείδωμα στο συγκεκριμένο laptop.Μπορεί να φταίει το cd-rom.Έχεις αλλάξει το boot sequence για να διαβάσει από το cd? ναι το αλλαξα.αφου το cd των windows που βαζω δουλευει κανονικα στο αλλο το pc.
laantonios Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 δοκίμασε άλλο cd windows ή αν είσαι κοντά στο Ρολόι φέρτο να στο κάνω εγώ
stavros34 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 δοκίμασε άλλο cd windows ή αν είσαι κοντά στο Ρολόι φέρτο να στο κάνω εγώ καλο και αυτο.... αλλα ειμαι thess υπαρχει περιπτωση να μην δουλευει το cd player?γιατι δεν μπαινει καν στα windows για να το δω.... α και κατι αλλο:εσυ αντονη εχεις μαγαζι στο ρολοι?
laantonios Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 σου έστειλα πμ. Απο την στιγμή που δούλευε το cd rom σου πιθανότατα να εξακολουθεί να δουλεύει. Ωστόσο δοκίμασε με άλλο cd των windows (που θα έχεις γράψει σε χαμηλότερη ταχύτητα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.