Fuel7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Καλημερα σε ολους.Αντιμετωπιζω, ενα προβλημα με 2 σκληρους δισκους, Πριν λιγο καιρο αυτοι οι 2 σκληροι(2 εσωτερικοι ) δουλευαν κανονικα σε αλλο η/υ.Αυτοι οι 2 σκληροι ειναι τοποθετημενοι σε 2 θηκες που κανουν τους εσωτερικους, σε εξωτερικους, με USB κ Firewire. Απο την στιγμη που μου εφεραν το καινουριο υπολογιστη και εβαλα τους σκληρους απανω οι σκληροι δισκοι δεν ανοιγουν.Τι εννοω?Αναβουν κανονικα , αναγωνωριζονται σαν mass storage devices αλλα δεν εμφανιζονται στον υπολογιστη μοθ, ετσι ωστε να μπορεσω να εχω προσβαση σε αυτους. Υπαρχει κανεις που να γνωριζει εαν χρειαζετε να κανω, κατι εξτρα, ετσι ωστε οι σκληροι αυτοι να επαναλειτουργησουν οπως πριν?
random Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 πήγες στο computer management / disk management ? εκει πρεπει να εμφανιζονται οι σκληροι και τα cd/dvd σου. αν τους βλεπεις εκει, kai όχι στον explorer/my computer μάλον δεν εχουν πάρει γράμμα δισκου. κανε δεξι κλικ πανω τους, και "change drive letter..." και Add, και δώσε γράμμα. αν τους δεις στον explorer αλλα δε βλεπεις τα αρχεια, και σε ρωταει αν θελεις να κανει φορματ , σταματάς εδώ και δεν κανεις τιποτα. Αποσύνδεσέ τους. πρεπει να τους διαβασεις με καποιο προγραμμα ανάκτησης δεδομένων για να μη τα χάσεις όλα. αν δεν εμφανιζονται στο disk management, δεν εχουν αναγνωριστει σωστα σαν δισκοι. (μου φαινεται περίεργο να τους βλεπεις στο device manager και όχι στο disk management). δοκιμασε με άλλο καλώδιο usb, και βάλε τους για δοκιμη σαν εσωτερικους για να σιγουρευτείς οτι το προβλημα ειναι η usb ή το κουτί, ή έχουν σοβαροτερο πρόβλημα στο filesystem, ή στο υλικό του δίσκου.
Fuel7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Οι σκληροι ειναι συνδεδεμενοι αλλα δυστηχως ουτε στο disk management φαινονται.
Fuel7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Υπαρχει κατι επιπλεον που μπορουμε να κανουμε ετσι ωστε να τους λειτουργησουμε?
panos_mp Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 για να μην ανοιγω νεο τοπικ, ξερει κανεις πως μπορω να στειλο τον σκληρο μου για σερβις(αλλαγη) χωρις να ανακατευτει το ε-σοπ, γιατι μου λενε βλακειες? ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Σαν τί βλακείες δηλαδή ; (επικοινωνία με την εταιρία του δίσκου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.