Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως αύριο το παραγγέλνω από Αγγλία....)

Όταν το φέρουν Ελλάδα με τιμή που θα προσφέρεται ας το αγοράσουν οι ίδιοι

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση. Εγώ που το έφερα από Αμερική όταν ερθεί Ελλάδα και επίσημα θα μπορώ να το χρησιμόποιω κανονικά χωρίς τα σπασίματα ? και να εγκαταστήσω και τα Ελλήνικα π.χ ?

Δημοσ.
Ερώτηση. Εγώ που το έφερα από Αμερική όταν ερθεί Ελλάδα και επίσημα θα μπορώ να το χρησιμόποιω κανονικά χωρίς τα σπασίματα ? και να εγκαταστήσω και τα Ελλήνικα π.χ ?

Εσύ το έχεις πάρει από Αμερική με την προϋπόθεση πως θα το χρησιμοποιείς με συμβόλαιο στην AT&T. Αυτό δεν θα αλλάξει με το γεγονός της κυκλοφορίας του στην Ελλάδα. Άρα, το unlock και το activation θα εξακολουθήσεις να το χρειάζεσαι.

Αυτό που (μάλλον) δεν θα χρειάζεται πλέον να κάνεις είναι η χειροκίνητη εγκατάσταση Ελληνικών, εφ' όσον η ίδια η Apple ενσωματώσει υποστήριξη Ελληνικών σε κάποιο μεταγενέστερο firmware. Αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί.

Δημοσ.

χαχα κι εγώ μόλις το διάβασα σκεφτηκα την περίπτωση του vodafone live...

Θα έχει πααααρα πολύ πλάκα... :lol::lol:

άντε να δούμε και τις τιμές :mad:

Δημοσ.
ρε που είναι ο Knightrider να κράξει το vodafone live? :P

Πάλι κάπου φάνηκε. Σήμερα το πρωί ήταν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
iphone.gif
'Ενα χρόνο μετά την κυκλοφορία του στην Αμερική, το iPhone θα κυκλοφορήσει επίσημα και στη χώρα μας.

Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα την σύναψη συμφωνίας με την Apple για τη διάθεση του γνωστού κινητού τηλεφώνου σε 10 χώρες στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Οι υπόλοιπες χώρες είναι η Αυστραλία, Τσεχία, Αίγυπτος, Ιταλία, Ινδία, Πορτογαλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική και Τουρκία.

Συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, με τη Vodafone να αναφέρει ότι η κυκλοφορία του iPhone θα γίνει "αργότερα μέσα στη χρονιά".

Μένει να επιβεβαιωθεί αν η συγκεκριμένη συμφωνία περιλαμβάνει και τη νέα έκδοση του iPhone που θα διαθέτει δυνατότητα 3G σύνδεσης και αναμένεται να ανακοινωθεί στα πλαίσια του συνεδρίου Worldwide Developers στις 9 Ιουνίου.

Source.png Πηγή: Δελτίο Τύπου Vodafone

Φανταστικο gadget παιδια...Μου εχουν πει πολλα καλα λογια φιλοι απο εξωτερικο που το εχουν...Ομως μια ερωτηση η οποια δε θα απαντηθει απο τους αρμοδιους...Γιατι διατυμπανιζουν οτι θα πωλητε μονο 199USD(120 ευρο περιπου) σε ολες τις χωρες?Και αντε πειτε οτι παραειναι λιγα τοσα λεφτα...Εδω θα ξεπερασει τα 500 ευρο...Τι ειμαστε εμεις?Κοροιδα?Τελος παντων...Αν σας ζαλισα με συγχωρειτε...:mad::X:devil:

Δημοσ.
τα 199$ ειναι με 2ετη συμβόλαιο..

φαντάζομαι οτι τα 500 Ε ειναι μονο για σκέτη συσκευη

Μακαρι να εχεις δικιο...Ετσι καπως παει και ερχεται...Οκ παρατας παλια συνδεση και παιρνεις καινουργια μαζι με ενα πολυ εξεληγμενο προιον...Αλλα και παλι εχω τις αμφιβολιες...Τι να πω?Περιμενουμε και ιδωμεν....)

Δημοσ.
ακριβως αυτο θα ισχυσει...199δολ για 2 χρονια συμβολαιο///

Δλδ 120 ευρο περιπου με 2 χρονια συμβολαιο και λογικα στο ανωτερο πακετο σε ωρες...Οτι γλιτωσουμε με την αγορα θα μας το παρουν μεσω συμβολαιου...B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...