Angeldust Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ρε παιδια σιγα το νεο...μα δεν υπαρχει κανενας λογος να το παρει κανεις απο ελλαδα....απο αμερικη πλεον ειναι θεμα ρουτνινας....πολυ στηνο και πανευκολα ξεκλειδωνεται... Μη ξεχνάς οτι υπάρχει κόσμος που δεν έχει τις δικές μας γνώσεις και δεύτερον φοβάται ακόμα τις πιστωτικές και το internet. Θα μου πεις αυτοί γιατί δεν πάνε να πάρουν κανα Nokia να κάνουν τη δουλειά τους... άλλο καπέλο αυτό... ο Ελληνας θέλει να πουλάει και μούρη, άσχετα αν αυτό που έχει δεν ξέρει τι δυνατότητες έχει.
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Το πολύ θετικό είναι πως όπως και να έχει εφόσον συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα επίσημα στις χώρες που κυκλοφορεί θα ενσωματωθούν τα Ελληνικά κανονικότατα. Είδαμε και το ipod touch που κυκλοφορεί νόμιμα.
The_Edge Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Σε λίγο θα μας πείτε πως δεν έπρεπε τελικά να το φέρει η vodafone.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Κρίμα, περίμενα ότι θα το φέρει η αγαπημένη μου Cosmote. Δεν βαριέσαι... Ο ...Προεδρος το ξερει αυτο ???:cry:
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ας μην είχε ήδη ο paredwse το iphone και θα σας έβλεπα αν θα μπορούσατε να πάτε τη συζήτηση οfftopic... Για την ακρίβεια βέβαια, ο ίδιος την οδήγησε εκεί που είναι τώρα! Κακιες για τον πιο ...δημοκρατικο super moderator.:-D
Snolly Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Είδαμε και το ipod touch που κυκλοφορεί νόμιμα. Ναι αλλά άλλο να κυκλοφορεί μια MP3 συσκευή και άλλο ένα τηλέφωνο. Αναγκαστικά θα υπάρχει υποστήριξη για Ελληνικά αυτό είναι δεδομένο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Τι τεχνικά χαρακτηριστικά έχει το iPhone ; Use the Google Luke...
Snolly Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Τι τεχνικά χαρακτηριστικά έχει το iPhone ; http://www.apple.com/iphone/specs.html
alexzzz Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Ναι αλλά άλλο να κυκλοφορεί μια MP3 συσκευή και άλλο ένα τηλέφωνο. Αναγκαστικά θα υπάρχει υποστήριξη για Ελληνικά αυτό είναι δεδομένο. Δεν μιλάμε για ένα απλό mp3 player. Τέσπα... θα φανεί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 τι να τα κάνεις περισσότερα στο κινητό? άσε που αν ο φακός είναι μούφα (γενικότερα μιλάω) και 10mp να έχει πάλι χάλι θα είναι...
ATG Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δε νομίζω να αφήσει η Apple να ακουμπήσει κανείς το λειτουργικό με Vodafone Live! και άλλο Crapware. Δεν ξέρουμε αν θα είναι η έκδοση 3G ή η τωρινή EDGE. Ποια κλειδώματα στο Bluetooth; Το Bluetooth δεν είναι κλειδωμένο απλά δεν υποστηρίζει το service για ανταλλαγή αρχείων - υποστηρίζει μόνο τη συνδεσιμότητα με αξεσουάρ (ακουστικά κλπ) To live ειναι σελιδα. Δεν χρειαζεται επεμβαση στο λογισμικο.
ATG Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Πολύ όμορφα νέα Καλά ενοείται ότι εφαρμογές και τέτοια θα γίνονται install στο σπίτι όπου και εγώ έχω WiFi δεν υπάρχει λόγος να τα κάνεις αυτά μέσω του 3G. Και εγώ μάλλον προς τα 200ΜΒ τείνω. Έχει το iPhone κάποιο application που να μετράει πόσα έχεις κατεβάσει κάθε μήνα ώστε να μη χάσεις το μέτρημα και ξεπεράσεις το όριο? Μπορείς να του πεις να αρχίσει να μετραει από μια συγκεκριμένη μέρα και μετά από 30 μέρες να κάνει αυτόματα reset στο μηδέν? Μπορει να στο πει η Vodafone ποσα σου μενουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα