Hal9000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 'Ενα χρόνο μετά την κυκλοφορία του στην Αμερική, το iPhone θα κυκλοφορήσει επίσημα και στη χώρα μας. Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα την σύναψη συμφωνίας με την Apple για τη διάθεση του γνωστού κινητού τηλεφώνου σε 10 χώρες στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα. Οι υπόλοιπες χώρες είναι η Αυστραλία, Τσεχία, Αίγυπτος, Ιταλία, Ινδία, Πορτογαλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική και Τουρκία. Συγκεκριμένη ημερομηνία διάθεσης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, με τη Vodafone να αναφέρει ότι η κυκλοφορία του iPhone θα γίνει "αργότερα μέσα στη χρονιά". Μένει να επιβεβαιωθεί αν η συγκεκριμένη συμφωνία περιλαμβάνει και τη νέα έκδοση του iPhone που θα διαθέτει δυνατότητα 3G σύνδεσης και αναμένεται να ανακοινωθεί στα πλαίσια του συνεδρίου Worldwide Developers στις 9 Ιουνίου. Πηγή: Δελτίο Τύπου Vodafone
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Με το καλό! Αναρωτιέμαι αν θα είναι "κλειδωμένο" στο δίκτυο της Vodafone, όπως αντίστοιχα φέρεται "κλειδωμένο" στο δίκτυο της AT&T. Αναρωτιέμαι επίσης αν θα κυκλοφορήσει σε έκδοση iPhone Vodafone live... Κρίμα, περίμενα ότι θα το φέρει η αγαπημένη μου Cosmote. Δεν βαριέσαι...
Psyx Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 iPhone Vodafone Live... ανατρίχιασα μόνο και στην ιδέα... ας είναι καλά ο Ζίμπρις και οι λοιποί πάντως, μεγάλη η χάρη τους... κι εγώ σε cosmote έλπιζα αλλά τι να πεις... προφανώς η Voda θα φέρει το 3G?
Snolly Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Το μεγάλο θέμα είναι κατά πόσο θα είναι η 3G έκδοση και κατά πόσο θα δίνει με το συμβόλαιο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ internet. Και φυσικά σε τι τιμή θα έρθει... Και πριν ένα μήνα άλλαξα από Vodafone σε Wind...
Psyx Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ναι αυτό με το internet καίει... η cosmo έχει data pack 200ΜΒ/μήνα με 13 ευρώ σε συμβόλαιο που είναι ψιλοκαλά για τη χρήση του iphone... το απεριόριστο (μέχρι 30GB/μήνα) πάει στα 39 που πέφτει λίγο βαρύ...
kx5 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 iPhone και VF Live! = καλά θα μου πείτε του αλλάζεις firmware...
Snolly Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δεν παίζει να την αφήσει η Apple να το ακουμπήσει και να το μολύνει με Vodafone Live και λοιπά αίσχη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Το θέμα, όπως αναφέρει κι ο Psyx, είναι τι θα κάνει η Vodafone με το data pack: θα δώσει πρόγραμμα με απεριόριστο internet; Αν ναι, αυτό θα επηρρεάσει τους άλλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας; Θα δώσει απεριόριστο internet η Cosmote στους κατόχους επαγγελματικών συμβολαίων (όπως η αφεντομουτσουνάρα μου); Θα πάρει ο Ολυμπιακός το Πρωτάθλημα και του χρόνου; Θα κερδίσω επί τέλους το lotto χωρίς να παίζω; Θα μου "κάτσει" η ... ; Ιδού οι απορίες που με βασανίζουν...
nuxx Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Τι να το κανετε ρε παιδια? Αφου σε λιγο το iPhone 8GB θα παει στα 199$ στην Αμερικη.... Δεν αξιζει πλεον να αγοραζεις απο Ευρωπη, ποσο μαλλον απο Ελλαδα....
Psyx Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Θα δώσει απεριόριστο internet η Cosmote στους κατόχους επαγγελματικών συμβολαίων (όπως η αφεντομουτσουνάρα μου); Θα πάρει ο Ολυμπιακός το Πρωτάθλημα και του χρόνου; Θα κερδίσω επί τέλους το lotto χωρίς να παίζω; Θα μου "κάτσει" η ... ; Ιδού οι απορίες που με βασανίζουν... internet δίνει η cosmo στα επαγγελματικά... αυτό που ΔΕΝ δίνει και μάλλον σε αυτό αναφέρεσαι έμμεσα, είναι το τσάμπα τώρα για πρωτάθλημα κάτσε να δούμε τι θα γίνει με Τζίγγερ-Πατέρα-Βωβό-Βγενόπουλο-Γιαννακόπουλους & ΣΙΑ... θα σου κάτσει η .... την ημέρα που θα κερδίσεις ρε... μη μου άγχεσαι...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 internet δίνει η cosmo στα επαγγελματικά... αυτό που ΔΕΝ δίνει και μάλλον σε αυτό αναφέρεσαι έμμεσα, είναι το τσάμπα Το θέμα είναι με λίιιιγο παραπάνω πάγιο να μου δώσει απεριόριστο. Τώρα, απ' ότι κατάλαβα από το post σου, είναι ολίγον πιασοπισινέ. τώρα για πρωτάθλημα κάτσε να δούμε τι θα γίνει με Τζίγγερ-Πατέρα-Βωβό-Βγενόπουλο-Γιαννακόπουλους & ΣΙΑ... Ρε, άκουσες τι είπε ο πρόεδρας χθες; Όσα φράγκα και να χώσετε, εμείς θα'μαστε από πάνω. θα σου κάτσει η .... την ημέρα που θα κερδίσεις ρε... μη μου άγχεσαι... Δεν αγχώνομαι αλλά βιάζομαι να κερδίσω τώρα που είμαι νέος ακόμα (), σε είχα ξεχάσει, πρόσφατα σε θυμήθηκα για το άλλο θέμα, πρέπει να το δούμε εντός των επομένων ημερών.
kostasSTi Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Τώρα, ας το φέρουν και του χρόνου... Δώσαμε, δώσαμε... Ας είναι καλά ο θείος από την Αμερική...
Steven Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Τι να το κανετε ρε παιδια? Αφου σε λιγο το iPhone 8GB θα παει στα 199$ στην Αμερικη....Δεν αξιζει πλεον να αγοραζεις απο Ευρωπη' date=' ποσο μαλλον απο Ελλαδα....[/quote'] Αυτό ισχύει, αλλά πολλοί ''άπειροι'' και ''ασχετοι'' θα το πάρουν γιατί πολύ απλά δεν θα ξέρουν ή δεν θα θέλουν να ασχολούνται με τα ξεκλειδώματα όσο απλό και να είναι.. @paredwse: Εσύ έχεις βάλει 200mb το μήνα? και εδώ έχουν ένα τέτοιο πρόγραμμα (η o2) αλλά η ερώτηση είναι αν φτάνουν για ένα μήνα με λογική χρήση (mail, surfing) γιατί άμα περάσεις έστω και για 1ΜΒ το όριο σε πηδάνε κανονικά! Υ.Γ. Εγώ που παίζω lotto και δεν μοθ κάθεται τι να πω? Μόνο κάτι 3αρια...
Psyx Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 ...σε είχα ξεχάσει, πρόσφατα σε θυμήθηκα για το άλλο θέμα, πρέπει να το δούμε εντός των επομένων ημερών. ναι ναι να το δούμε γιατί τα Ρωσσιδάκια δεν την παλεύουνε άλλο στο container... πλακώσανε και ζέστες και ψοφάνε μία-μία... πρέπει να οργανωθεί η διανομή γιατί χάνουμε σε βάλιου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα