koprodogis Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Kαταρχας ειναι ενα συνολικα πολυ καλο μηχανημα ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ειναι ακομα πιο ωραια(τα δωρακια δεν με κερδιζουν προσωπικα, ειναι πολλα τα λεφτα Αρη που λεει και στην ταινια). Ας κανουμε μια συγκριση με το compaq Που προτεινα πιο πανω. Ποιοτητα κατασκευης: σιγουρα του compaq ειναι ανωτερη, δεν ξερω αν ειδες το βιντεακι που ειχε στο review αυτο εγω δεν το εκανα στο δικο μου με τπτ, στανταρ θα εσπαγε το πλαισιο και ας θεωρουνται σκυλια τα fujitsu siemens.Ψυξη παντα ειναι πολυ προσεγμενη στα compaq. Oμορφια: οκ ρητορικη κατηγορια, πανεμορφο αυτο που λες εσυ. Επεξεργαστη:Το pavilion εχει 20% μεγαλυτερη συχνοτητα αλλα και προφανως πιο οικονομικο επεξεργαστη σε θεμα ενεργειας, αλλα και οι 2 ειναι ηδη πολυ δυνατοι και δεν θα σε απογοητευσει ακομα και ο 7300. Μνημη: δεν το σηζητηταω το μεγεθος ειναι κατι που λυνεται πολυ ευκολα me 60 ευρο του βαζεις και του compaq 4 γιγα σε dual channel Κιολας(και μου πουλας σε τιμη ξεφτιλα το ενα που εχει μεσα ) Οθονη: χωρις να ειμαι και σιγουρος ισως του Pavilion na ειναι καλυτερη ελαχιστα σε Multimedia εφαρμογες Σκληρος: οκ υπερεχει το pavilion και αν χρησιμοποιηται raid θα εχει ενα δοσει κατι παραπανω σε επιδοσεις Καρτα γραφικων: εδω ειναι η μεγαλη διαφορα του compaq ειναι λιγο καλυτερη απο μια 8700M GT και σε σχεση με την 8600M Gs εχει τεραστια διαφορα. Ε τωρα στα υπολοιπα η διαφορες ειναι στην εκδοση των vista και στο ενα ετος διαφορα εγγυησης. ειμαι σιγουρος οτι το compaq θα εχει και μεγαλυτερη διαρκεια η μπαταρια του, τωρα ποσο δεν ξερω να σου πω αλλα αυτα τα φωτακια και καποια αλλα πανω στο pavilion θα τρωνε σιγουρα παραπανω μπαταρια.Εχεις και ενα τηλεκοντρολ στο pavilion αλλα ειναι ψιλοαθλιο λογο μικρης εμβελειας που πιανει. Εν κατακλειδι η διαφορα χρηματων κατ εμε δεν δικαιολογηται και λογο καρτας γραφικων και "σασι" θα επαιρνα το ασχημο compaq
koprodogis Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 dhmak αν θες μην κανεις edit τα post σου γιατι τωρα προσεξα οτι εκανες 2 φορες. Στη συγκριση τωρα που λεγαμε: εγω μενω κολλημενος και προτεινω το compaq. Σημερα κοιταζοντας απο την Ηρ προσεξα και αλλες διαφορες. 1ον η εγγυηση ειναι ενας χρονος στο pavilion και ειναι απλη(1 ετος, αποστολή απο τον πελάτη, ανταλλακτικά και εργασία) ενω το compaq εχει 3 και μαλιστα ερχονται και το περνυν και στο φερνουν (Υπηρεσία παραλαβής και επιστροφής 3 ετών (διατίθενται αναβαθμίσεις, παρέχονται ξεχωριστά), εγγύηση 1 έτους για την κύρια μπαταρία). Σημαντικη διαφορα θα ελεγα, ασε τι λεει το e-shop που γραφει 2 χρονια. 2ον Το compaq εχει 120watt τροφοδοτικο ενω το pavilion 90watt, σαν να λεμε 25% πιο γρηγορη φορτιση χοντρικα αλλα και κανενα ζορι αμα τον εχεις στο ρευμα χωρις την μπαταρια οσο και αν το φορτωσεις. Επιπλεον κοιτωντας το demo του compaq ειδα οτι εχει και αυτο μερικα χαζολαμπακια σαν αυτα του pavilion για ενταση και διαφορα αλλα οπως να ενεργοποιεις το κομπιουτερακι,τσεκαρε και συ το demo.Εχει και εναν ρυθμιστη αυτοματο για την φωτεινοτητα της οθονης. Για την καρτα γραφικων που λες δεν ξερω να τις συγκρινω οπως λες αλλα η διαφορα τους ειναι απο 30 εως 50 % αναλογα το παιχνιδι υπερ του compaq.τεραστια διαφορα θα ελεγα αλλα και η gs δεν ειναι καμια του πεταματου απλα θα σε περιοριζει και επειδη εχεις μια wide Οθονη θα φαινεται ακομα περισσοτερο η διαφορα οσο θα ανεβαζεις αναλυση με την gs να μην αντεχει πανω απο 1024χ768 σε συγχρονα παιχνιδια(ε αμα βαλεις τα παντα στο Low details αντεχει να παιξει παραπανω). Για την καμερουλα που λες δε λεω θετικο που εχει αλλα για να μην λεει τπτ για Mpixel μπας και ειναι 0,3 ?? για τι αμα ειναι σιγα τα ωα Εν κατακλειδι το pavilion ειναι ενα πολυ ομορφο μηχανημα(τα πλαστικα του γρατζιουνιουνται σχετικα ευκολα, εχω δει κοπελας με δαχτυλιδια!!) με πολλες δυνατοτητες και πολυ ισχυ, πλουσιο εξοπλοισμο(εργοστασιακο δυζωνικο κλιματισμο-πλακιτσα)που το κανει Multimedia φορητο ενω το compaq ειναι ενα πολυ ποιοτικο μηχανημα, με παρα πολυ γραφικα, πολυ καλη εγγυηση(αχρειαστη να ειναι!!) αλλα με επαγγελματικο προσανατολισμο. Αμα σου αρεσει παρτο και μην ακους κανεναν λιγο τσιμπημενο βεβαια αλλα τα αξιζει. Τωρα αν διαλεγα εγω θα επαιρνα την μαρια την ασχημη(cοmpaq) για λογους ποιοτητας,μπαταριας και τιμης, θα του εβαζα και 4 γιγα μνημη(αν και με 2 μια χαρα θα ειναι) και θα ξεχωριζα (ειμαι φοιτητης και πηγαινω στο φοιτητικο αναγνωστηριο του αριστοτελειου και αυτα τα pavilion πολυ σουπα εχουν γινει). Τελος τσεκαρε και αυτό το dell απλα τα χαρακτηριστηκα του ειναι αλλα απο αυτα που γραφουν.Εχει 8600M Gt, 2Mpixel καμερουλα, ειναι λιγο βαρυ στα 3,9 κιλα και καποια αλλα που καλυτερα αν μπορεις να πας απο κει να παρεις κανα χαρτι με αναλυτικα χαρακτηριστηκα
sir_alex Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 TOSHIBA SATELLITE A200-23U αυτο και με διαφορα.... μακρυα απο AMD φιλε μου σε laptop....
dhmak Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μπράβο φίλε koprodogis, σ' ευχαριστώ και 'μένα μου φαίνεται πολύ καλο το Dell άν και απο Multirama (τσούζουν γενικά οι τιμές τους) η τιμή του, νομίζω είναι πολύ καλή (δέν την έχουν φουσκωμένη) (Εκπληρώνει τις περισσότερες προυποθέσεις μου : Επεξεργαστής : 45nm Σειρά 8χχχ Οθόνη: 17άρα Αποθήκευση: Άνετη Κάμερα: MPixel Αξιοπιστία: Πιστέυω 1 απ' τις 3 καλύτερες μάρκες Τιμή: Νομίζω πολύ λογική (koprodogis η αδερφή μου είναι 4οέτος στην Κτηνιατρική του Α.Π.Θ.) michalis2610 μήν νομίζεις οτι για 'μένα τα 1300 που θα διαθέσω τα βρίσκω εύκολα, και 'γώ ελλάδα ζω, τα 1300 που θα διαθέσω είναι ότι έχω μάσει στον καταθετικό μου λογαριασμό, εδώ και δυό χρόνια περίπου, γι' αυτό και οι πολλές μου ερωτήσεις, επειδή δέν τα μαζέυεις απ' την μία μέρα στην άλλη, αυτά τα λεφτά, θέλω έναν φορητο με τις μέγιστες επιδόσεις (εξού και επιλέγω 17άρη, γιατί θέλω να είναι ένας φορητός για λίγο απ' όλα και χωρίς περιορισμούς)
koprodogis Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Κριμα τελικα δεν βλεπω να καταφερνω να σε πεισω να παρεις το compaq:-( Τουλαχιστον αυτο το dell εχεις την δυνατοτητα αν να το δεις απο κοντα σε καποιο Multirama.Aλλα πρωτα μαθε τα ακριβοι χαρακτηριστηκα του γιατι σαν πολυ διαφορετικα τα λενε σε σχεση με την σελιδα της dell
dhmak Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Ποιά η γμώμη σας γι' αυτά εδω : http://www.multirama.gr/Multirama/pr...e&cp_id=142372 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907212 Ποιόν θα επιλέγατε και γιατί ;; Δέν θά 'μπενα σε διλημμα άν ο packard bell δέν είχε tv tuner, bluetooth & τηλεχειριστήριο. Για την MDI (που δίνει το service, για τον packard bell) ποιά η γνώμη σας ;; Βέβαια στην σελίδα οδηγών της Dell http://support.euro.dell.com/support...&catid=&impid=, έχει οδηγούς και για Vista και για XP ενώ στην σελίδα της Packard Bell http://support.packardbell.com/gr/it...7Q010A9&g=2000 υπάρχουν μόνο οδηγοί για Vista
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.