Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια Για Laptop!!!!

TirkaS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτείνω ανεπιφύλακτα το TOSHIBA SATELLITE A200-23U που έχει τα πάντα και με πολύ φθηνό κόστος και φυσικά θα το έχεις μια ζωή..

Δημοσ.

Γειά χαρά παίδες, Σκοπέυω να αγοράσω φορητό και ομολογώ έχω καταμπερδευτεί,

Επειδή δέν έχω την οικονομική άνεση για κάποια 'high class' τιμή, θα ήθελα ο φορητός μου να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο δέκτη επιδόσεων/τιμής 'value for money'

Παρακαλώ πολύ πείτε μου τη γνώμη σας για τα παρακάτω μοντέλα :

-Άν έχεται και καμιά άλλη πρόταση, συζητήσιμη-

Mε 17άρες Οθόνες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905615

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900307

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900306

http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/...ducts_id=23079

Με 15,4άρες Οθόνες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900297

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900333

Νά ρωτήσω παίδες, αξίζουν τα 300+ επιπλέον ευρώ οι φορητοί με 17άρες ή μας βαράνε στ' αυτιά οι εταιρίες επειδή βάζουν οθόνες 2ιντσών παραπάνω.

Η Γνώμη σας ποιά είνασι συμφέρουν οι φορητοί με 17άρες οθόνες ;;

Ελπίζω Sony & ΗP (όπως, εξάλου διαβάζω εδώ μέσα) να είναι πολύ αξιόπιστο/σύντομο/ευγενικό το service τους, άν όμοιγένητο το

χρειαστό ;;

Τον φορητό των θέλω για λίγο απ' όλα (παιχνίδι/περιήγηση/γραφείο)

Μπορώ να δώσω ώς 1300?

Δημοσ.
αξίζει κάποιος να περιμένει για το Toshiba Satellite U400 η θα είναι πολύ ακριβό ?

Αν ρωτάς από άποψη κόστους θεωρώ ότι η τιμές των διάφορων εκδόσεων θα είναι ανάλογες με τις σημερινές της σειράς U300. Οπότε αν τα τελευταία δεν σου φαίνονται πολύ ακριβά, τότε ναι αξίζει.

Σαν φορητός, από τα πρώτα σχόλια που έχω διαβάσει στο νετ, φαίνεται να είναι πάρα πολύ καλός συνολικά και κατά πολύ καλύτερος ποιοτικά της σειράς U300, η οποία είναι αποκαρδιωτική σε αυτό το τομέα που αποτελούσε και το αδύναμο σημείο της.

Ορίστε και ένα review (πιθανό να το έχεις διαβάσει).

Δημοσ.
Τον φορητό των θέλω για λίγο απ' όλα (παιχνίδι/περιήγηση/γραφείο)

Μπορώ να δώσω ώς 1300?

Ξεκινάω από εδώ μιας και αυτά είναι τα πιο σημαντικά.

Η πρότασή μου είναι το TOSHIBA SATELLITE A200-23U + ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΑ 4 ΕΤΗ. Σε καλύπτει για κάθε χρήση και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για 4 χρόνια.

Επειδή δέν έχω την οικονομική άνεση για κάποια 'high class' τιμή, θα ήθελα ο φορητός μου να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο δέκτη επιδόσεων/τιμής 'value for money' [...] Μπορώ να δώσω ώς 1300?

Πίστεψέ με 1300ευρώ, σε μια χώρα που ο μέσος μισθός δεν ξεπερνά τα 800 ευρώ, είναι 'high class' τιμή. Μακάρι για εσένα να μην είναι αλλά για τους πειρσσότερους είναι αλλιώς τα πράγματα.

Νά ρωτήσω παίδες, αξίζουν τα 300+ επιπλέον ευρώ οι φορητοί με 17άρες ή μας βαράνε στ' αυτιά οι εταιρίες επειδή βάζουν οθόνες 2ιντσών παραπάνω.

Η Γνώμη σας ποιά είνασι συμφέρουν οι φορητοί με 17άρες οθόνες ;;

Ούτε καν 2''. Σίγουρα δεν αξίζει το έξτρα κόστος, παρά μόνο για ορισμένους οι οποίοι έχουν πραγματική ανάγκη αυτές τις έξτρα 1,6'' πχ. γραφίστες κτλ. για τους υπόλοιπους οι 15,4'' φτάνουν και περισσεύουν θα έλεγα. Εξάλλου από εκεί και μετά χάνεται η έννοια της φορητότητας.

Ελπίζω Sony & ΗP (όπως, εξάλου διαβάζω εδώ μέσα) να είναι πολύ αξιόπιστο/σύντομο/ευγενικό το service τους

To θέμα σέρβις όσο αυξάνουν οι πωλήσεις τίνει όλο και περισσότερο προς τη ρουλέτα. Γενικά πάντως στις περισσότερες σοβαρές εταιρείες του χώρου δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Δημοσ.
Αν ρωτάς από άποψη κόστους θεωρώ ότι η τιμές των διάφορων εκδόσεων θα είναι ανάλογες με τις σημερινές της σειράς U300. Οπότε αν τα τελευταία δεν σου φαίνονται πολύ ακριβά, τότε ναι αξίζει.

Σαν φορητός, από τα πρώτα σχόλια που έχω διαβάσει στο νετ, φαίνεται να είναι πάρα πολύ καλός συνολικά και κατά πολύ καλύτερος ποιοτικά της σειράς U300, η οποία είναι αποκαρδιωτική σε αυτό το τομέα που αποτελούσε και το αδύναμο σημείο της.

Ορίστε και ένα review (πιθανό να το έχεις διαβάσει).

Αν δεν αργήσει θα τον περιμένω

ξέρεις κάποιος πότε έρχεται Ελλάδα?.

Στο εξωτερικό υπάρχει, από πια χώρα αν τον πάρω δεν θα έχω πρόβλημα

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Αν δεν αργήσει θα τον περιμένω

ξέρεις κάποιος πότε έρχεται Ελλάδα?.

Είχε παρουσιαστεί στις ΗΠΑ στις 2-3 Απριλίου, αν δε κάνω λάθος. Συνήθως χρειάζεται γύρω στον 1-1,5 μήνα μέχρι να εμφανιστούν Ελλάδα οπότε σχετικά σύτνομα πιστεύω.

Δημοσ.

θα διαφωνησω εντονα :devil: σε θεμα φορητοτητας για τα 17" αρια.

Το βαρος τους εχει κατεβει μεχρι και κατω απο 3 κιλα και οσο για τον ογκο τους δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο οταν ειναι κλειστο το καπακι, οταν το ανοιγεις τοτε αποκαλυπτεται το μεγαλειο της 1,5 ιντζας παραπανω.

Εγω θα προτεινα να δεις κατι σε 17", δεν ειναι μονο θεμα ποσοτητας αλλα και ανεσης, κακα τα ψεματα σημερα ολοι ανοιγουμε 5 παραθυρα ταυτοχρονα.

Εχω δουλεψει ωρες πανω σε ενα compaq 6820s και πραγματικα εχω μεινει εντυπωσιασμενος(ειμαι και λιγο fun των Compaq ειναι η αληθεια).

Οσο για τη φορητοτητα του τα 2,95 kg τα θεωρω αστειο βαρος.Τωρα μιας και το ανεφερα ειναι ενα πολυ ωραιο μηχανημα,στιβαρο, ΑΘΟΡΥΒΟ,και πολυ γρηγορο, αυτονομια κοντα στις 3 ωρες με ανοιχτο το wifi.Αλλα απο καρτα γραφικων δεν κανει για παιχνιδια νεας γενιας.Υπαρχουν και αλλα 17αρια πολυ πιο αξιολογα στον τομεα παιχνιδια

Δημοσ.

ποσο φθηνο το θες και που εστιαζεις στα τουρμπατα χαρακτηριστηκα?

γραφικα? επεξεργαστη?

Δημοσ.
θα διαφωνησω εντονα :devil: σε θεμα φορητοτητας για τα 17" αρια.

Το βαρος τους εχει κατεβει μεχρι και κατω απο 3 κιλα και οσο για τον ογκο τους δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο οταν ειναι κλειστο το καπακι, οταν το ανοιγεις τοτε αποκαλυπτεται το μεγαλειο της 1,5 ιντζας παραπανω.

To ότι το βάρος ορισμένων 17'' είναι κάτω από τα 3 κιλά, δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο μεσος όρος είναι πάνω από τα 3 κιλά. Γενικά τα 17'' είναι κατά μέσο όρο 0,5 κιλά βαρύτερα από τα αντίστοιχα 15,4''. Οταν το φορητό λοιπόν τον αγοράζεις επειδή είναι αυτό που λέει το όνομά του, δηλαδή φορητός υπολογιστής, τότε το μισό κιλό είναι τεράστια διαφορά.Αν δεν ήταν δε θα κυκλοφορούσαν όλα αυτά τα 12'' στα 2 κιλά. Θα ήταν όλοι με τα 15,4'' που είναι και πιο value for money.

Δημοσ.

Φιλε michalis2610 θα πω λιγο συνοπτικα για να μην χαλασουμε το θεμα των παιδιων.

Στην ουσια αυτων που λες σε βρισκω σωστο και συμφωνω.

Στην πραγματικοτητα ομως αμα σκεφτεις ποιοι αγοραζουν σημερα φορητους θα διαπιστωσεις οτι ειναι πολυ λιγοι που παιρνουν φορητο σαν εργαλειο δουλειας ή εστω σαν υπολογιστη μικρου μεγεθους.

Ειμαι fun των 14"ιντζων φορητων ή 15"ιντζων και μαλιστα τετραγωνισμενων και οχι wide οθονων αλλα η αυξηση πωλησεων των φορητων αλλου στηριζεται.

Σου λεει ο αλλος θελω desktop replacement,θελω γρηγορο επεξεργαστη, καλη καρτα γραφικων, μεγαλο δισκο, καμερες και διαφορα αλλα καλουδια-μπιχλιμπιδια και φυσικα κοιτανε και την εμφανιση.Διαφωνω αλλα δεν μπορω να κρινω κιολας.

Για να καταλαβεις προσωπικα εχω ενα fujitsu siemens li1718 που θα μπορουσες να τον χαρακτηρισεις σπαρτιατικο φορητο χωρις δυνατοτητες αλλα καλυπτει απολυτα τις αναγκες για σερφαρισμα και εργασιες που εχω.Τωρα για τα 12αρια φορητους και αυτους τους θεωρω αχρηστα μηχανηματα καθοτι δουλεια δεν μπορεις να κανεις παρα μονο καμια παρουσιαση, γι αυτο περιμενω να μου ερθει το ασπρο asus eeepc μου:devil:

Οσο για σενα φιλε dhmak δεν απαντησες στην παραπανω ερωτηση μου αλλα θα σου δειξω ενδεικτηκα 2 μηχανηματα.

1ο σε HP Pavilion dv9680ev με C2-D 2.2 GHz/2048 MB/17"/250GB/8600Μ, ενα συνολικα καλο φορητο και ,

2ο εναν Compaq 8710p με C2-D 2.0 GHz/1024 MB/17"/160GB/NVIDIA Quadro NVS 320M πραγματικα διαμαντι για μενα φορητο του βαζεις αλλο ενα γιγα μνημης και πεταει,δυνατο επεξεργαστη,μπομπα καρτα γραφικων, αθορυβο και με μεγαλη μπαταρια κατι παρα πολυ σημαντικο, τσεκαρε και ενα review

Δημοσ.

Ωραίος φίλε koprodogis σ' ευχαριστώ,

Να ρωτήσω όμως, το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900306 που έχει επεξεργαστή 45nm, πού θα τον συγκατέλεγες ;;

Καλός, σε ευχαριστώ φίλε koprodogis για την αναλυτική σύγκριση Compaq-Pavilion.

Να σου πώ την αλήθεια και 'μένα απ' τα δώρα η τσάντα μ' αρέσει. Άν τελικά καταλύξω σ' αυτό, το πουλάω το PS.

Άν γίνεται ποίο αναλυτικά να μου πείς για την διαφορά μεταξύ των καρτών γραφικών, εξηγούμαι: δηλαδή θα έλεγες οτι ο ένας έχει 7600GT και ο άλλος 9600GT, για τέτοια διαφορά μιλάμε ;;

Δέν σου κρίβω οτι γέρνω πιό πολύ προς το Pavilion που έχει και κάμερα.

Πάντως άν κατάλαβα καλά, θεωρείς καλή την τιμή του Pavilio (δέ θα 'σκάσω' κοροϊδίστικα λευτά, δέ θα μου πιάσει τον κώ*ο η HP)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...