Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ATi RV770

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για την 9800gx2 διάβαζα κάπου, τώρα ξέχασα πού να πώ την αλήθεια αλλά μάλλον ήταν το guru3d, ότι επειδή είναι δύο 8800gt 'κολλημένες' η μία πάνω στην άλλη δεν τα πάνε τόσο καλά όσο 2 διαφορετικές 8800gt σε SLI γιατί η 9800gx2 αναγκάζει να μοιράζονται το bandwith του ενός PCI-e. Δεν ξέρω άμα όντως ισχύει κάτι τέτοιο, πάντως μου φάνηκε ενδιαφέρον όταν το διάβαζα.

Η 9800gx2 έχει ένα pci-e bridge 48 lanes.. 16 για κάθε g92 core, και 16 για το σύστημα.. επειδή ούτως ή άλλως το sli ( ή και το crossfire ) απλά γράφει/διαβάζει και στις δύο κάρτες τα ίδια πράγματα, η απώλεια ταχύτητας είναι ελάχιστη. Πρόβλημα υπήρχε ( ή υπάρχει, δεν ξέρω αν το διορθώσανε ) στο ότι το pci-e bridge ήταν v1.1 δηλαδή είχε το μισό bandwidth από ένα pci-e v2 slot, αν και νομίζω ότι τόσο η nvidia όσο και η ati στις 9800gx2 και 4850χ2 ή στης 4870χ2 χρησιμοποιούν πια pci-e v2 bridhe..

• Απαντ. 984
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

η 3870Χ2 πάντως δεν είχε pci-e v2 bridge XLV, έπαθε και έμαθε :P

μια χαρά ψύκτρα είναι pabou13

Δημοσ.
προτιμώ να έχω higher details παρά ΑΑ...

και από την στιγμή που δεν είναι playable τα framerates όπως είπες και εσύ δεν ήταν ανάγκη να αναφέρω κάτι για ΑΑ :P

Ακριβως ετσι το βλεπω και εγω. Χωρια που απο τοτε που πηρα την οθονη δεν χρειαζομαι καν ΑΑ.

Δημοσ.
παιδια τωρα για να μην ανοιγω αλλο topic τι λετε αυτη ειναι καλη ψυχτρα για την vga μου (4850);

άμα είναι να δώσεις 40ευρώ και να μην είναι καλή , κλάυτα χαράλαμπε.Μόνος σου θα κάνεις την τοποθέτηση?

Δημοσ.

super_Vegeta ωραιες photos....αμα εδεινες κ ling να δουμε κ αλλα....

ναι η Z-Machine GV1000 VGA Cooler κανει κ για 4870

εξαλου τα pcbs κ οι gpus των καρτων ειναι ιδια!

Δημοσ.

δε προλαβα να το διορθοσω ! κιτα ποιο πανω ....

σορυ ε

κ παλι 418Ε για high end καρτα για αρχικη τιμη ειναι αρκετα καλα!

Δημοσ.
Πάντως στα παραπάνω παιχνίδια είναι αρκετή και μόνο μια 4870χ2.

Αν εξαιρέσεις το crysis παντού είναι αρκετή όχι απλά μια 4870x2 αλλά και μια απλή 4870

Δημοσ.
Πάντως στα παραπάνω παιχνίδια είναι αρκετή και μόνο μια 4870χ2.

μπά... ΜΟΝΟ μιά? Για webrowsing, mail, και office πιστεύω θα σαι καλά για περισσότερα όμως.... δύσκολα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...