Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ATi RV770

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 984
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλοριζικη κ απο μενα φιλτατε Κοσμα!!!!

αυτο ειναι το cod4 ε?

στο crysis με ultra τις επιλογες σε 1600*1200 πως τα πας?

ποσταρε crysis να γουσταρουμε!

Δημοσ.

Επαιξε με 35fps high και μερικά στο τέρμα. Φοβερά τα γραφικά αλλά χτυπούσε το ups λόγω μεγάλης καταναλωσης :)

Δημοσ.

ultra high σε 1280*1024 θα παει καλα ?

κ γενικα σε ultra high το crysis σε τι αναλιση σε περιοριζει? ( ε! χωρις ΑΑ κ ΑF ετσι )?!!

Etasis 750Watt Gaming και δεν εφτασε? τι του εχεις επανω ρε!?

εγω εχω αυτο θα φτασει? :http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700420

Δημοσ.

To τροφοδοτικό φτάνει. Το Ups δεν αντέχει 300watt ;)

Λοιπόν 1920 χ 1200 με όλα στο high. Αnti All off

12902964ok8.jpg

ultra high σε 1280*1024 θα παει καλα ?

Ναι μια χαρά είσαι

• Super Moderators
Δημοσ.
Etasis 750Watt Gaming και δεν εφτασε? τι του εχεις επανω ρε!?

UPS , όχι PSU :P

ναι προφανώς θα φτάσει

Επαιξε με 35fps high και μερικά στο τέρμα. Φοβερά τα γραφικά αλλά χτυπούσε το ups λόγω μεγάλης καταναλωσης :)

όταν λέω τέρμα εννοώ Ultra Very High όχι απλά Very High :P

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνο που αυτό που λέω δεν είναι για πλάκα :P

με edit των CFG files ανεβαίνει πιο πάνω από Very High το detail :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι...μιλάω για edit κάποιων αρχείων που γινόταν από το demo για να ανέβει η ποιότητα των γραφικών

με αυτό οι χρήστες των XP έχουν "very high settings" (και πάνω) πράγμα αδύνατο αν δεν είχαν Vista

Δημοσ.
όχι...μιλάω για edit κάποιων αρχείων που γινόταν από το demo για να ανέβει η ποιότητα των γραφικών

με αυτό οι χρήστες των XP έχουν "very high settings" (και πάνω) πράγμα αδύνατο αν δεν έχεις Vista

για ποιους χρηστες ειναι τελικως των ΧΡ ή των Vista; :o

• Super Moderators
Δημοσ.

hm ναι η διατύπωση στο τέλος ήταν λανθασμένη...

edit μπορούν να κάνουν και στα 2 λειτουργικά...απλά κανονικά στα XP (αν δεν κάνεις edit) έχεις μόνο μέχρι High Details ενώ στα Vista μέχρι Very High

κάνοντας edit τα συγκεκριμένα files μπορείς να ανεβάσεις τα details τέρμα εφόσον αντέχει το pc...

Δημοσ.

με αυτό οι χρήστες των XP έχουν "very high settings" (και πάνω) πράγμα αδύνατο αν δεν είχαν Vista

Αυτο το ξερω και ετσι τρεχω το Crysis στο μηχανημα μου. Εβαλα και προσφατα το πατσακι για καλυτερα particles που σου ειπα. 1280 με 4χ ΑΑ , 16χ Ανισοτροπι Super duper highest μια χαρα με 30 - 35 καρε.

Το τερματισα (παλι) χωρις να το δω να πεφτει κατω απο 22 (νομιζω 25 ηταν το χειροτερο που ειδα στα χιονια σε ορισμενα σημεια) και ειναι μια χαρα playable. Με την παλια 8800 μου απο την τριτη πιστα και μετα επρεπε να ριξω τα settings High k' Medium γιατι με 1 - 5 καρε δουλεια δεν γινοταν :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...