tmjuju Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Πεταγε artifact και ηταν ετοιμο να κολησει αλλα τα παιχνιδια τρεχαν Πρέπει να είχε πλάκα LOL ΙΜΗΟ : Με αυτά που είδα, νομίζω ότι το stock cooler είναι αρκετό. Μάλιστα τα 720 μετά από ώρες λιώσιμο τα θεωρώ σταθερά…(αύριο μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη). Πραγματικά πολύ καλό αποτέλεσμα για την κατηγορία τιμής της κάρτας Το pencil mod σκεφτόμουν να το δοκιμάσω άλλα δεν μʼ αρέσει σαν ιδέα χωρίς extra ψήκτρες σε διάφορα σημεία της κάρτας. Αλλά και πάλι, δεν είμαι σίγουρος για την όποια σταθερότητα. Εκτός αυτού, η ram δεν πάει πολύ ψηλά και σίγουρα ο πυρήνας από μόνος του δεν είναι η λύση. Εάν πούμε ότι δίνει κάποιος 40 ευρώ για cooler… θα του πρότεινα καλύτερα να δώσει τα 240 για την 4870 η οποία από όσο ακούω ανεβαίνει και αυτή άμεσα στα 800… και έχει περιθώρια από εκεί και πάνω. Γενικά χαίρομαι που έπαιξα λίγο με το potential αυτής της καρτούλας, το ευχαριστήθηκα μπορώ να πώ ;-)
NEKROMA Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Πρέπει να είχε πλάκα LOL ΙΜΗΟ : Με αυτά που είδα, νομίζω ότι το stock cooler είναι αρκετό. Μάλιστα τα 720 μετά από ώρες λιώσιμο τα θεωρώ σταθερά…(αύριο μπορεί να έχω αλλάξει γνώμη). Πραγματικά πολύ καλό αποτέλεσμα για την κατηγορία τιμής της κάρτας Το pencil mod σκεφτόμουν να το δοκιμάσω άλλα δεν μʼ αρέσει σαν ιδέα χωρίς extra ψήκτρες σε διάφορα σημεία της κάρτας. Αλλά και πάλι, δεν είμαι σίγουρος για την όποια σταθερότητα. Εκτός αυτού, η ram δεν πάει πολύ ψηλά και σίγουρα ο πυρήνας από μόνος του δεν είναι η λύση. Εάν πούμε ότι δίνει κάποιος 40 ευρώ για cooler… θα του πρότεινα καλύτερα να δώσει τα 240 για την 4870 η οποία από όσο ακούω ανεβαίνει και αυτή άμεσα στα 800… και έχει περιθώρια από εκεί και πάνω. Γενικά χαίρομαι που έπαιξα λίγο με το potential αυτής της καρτούλας, το ευχαριστήθηκα μπορώ να πώ ;-) βαλε ενα ανεμιστηρακι στα mosfet ,και ενα 100αρι που ανεβαινει ειναι καλα μην ξεχνας οτι εχει και παραπανω transistors απο της 3850/3870
John-lamia Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/152 να προσεχετε λιγο με τα flash-bios που καταβαζετε γιατι πολλες 4870 παρεδωσαν πνευμα! πολλοι κατηγορούν τις Qimonda....
NEKROMA Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/152 να προσεχετε λιγο με τα flash-bios που καταβαζετε γιατι πολλες 4870 παρεδωσαν πνευμα! πολλοι κατηγορούν τις Qimonda.... φιλε αν προσεχεις δεν παθαινουν τιποτα ,το bios των 4870 ειναι 128κ και οχι 64κ γιαυτο και θελουν προσοχη δεν φταινε οι μνημες
John-lamia Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 φιλε αν προσεχεις δεν παθαινουν τιποτα ,το bios των 4870 ειναι 128κ και οχι 64κ γιαυτο και θελουν προσοχη δεν φταινε οι μνημες ok! Ερώτηση Κρίσεως!!!! Έχω μια 2900gt κ σκέφτομαι να βάλω το κούλερ της πάνω σε 4850 αν δεν καταφέρω να μασώ φράγκα για 4870….. Ταιριάζει?
tmjuju Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/vidcard/152 να προσεχετε λιγο με τα flash-bios που καταβαζετε γιατι πολλες 4870 παρεδωσαν πνευμα! πολλοι κατηγορούν τις Qimonda.... FUD ok! Ερώτηση Κρίσεως!!!! Έχω μια 2900gt κ σκέφτομαι να βάλω το κούλερ της πάνω σε 4850 αν δεν καταφέρω να μασώ φράγκα για 4870….. Ταιριάζει? Τι cooler είχες εκεί το stock? Γενικά ίσος να μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια πράγματα… ολόκληρη δεν νομίζω αλλά δεν το έχω ψάξει κιόλας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 γιατί να μην πουλήσεις την 2900Pro ώστε να αγοράσεις ακόμα καλύτερο after market cooler?
John-lamia Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 γιατί να μην πουλήσεις την 2900Pro ώστε να αγοράσεις ακόμα καλύτερο after market cooler? γιατι αν ειχα την 2900pro σιγα να μην την αλαζα! θα την φλασαριζα σε xt! ελα ομως που ειναι η gt! http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=201&grp=3 ειναι λιγο καλιτερη απ την 8600gts.... αν κ τα παει αρκετα καλα σε γενικο επιπεδο ( ακομα κ με 256 ram ) δεν μπορει να ανταπεξελθει στις απετισεις του 24ιντσου monitor που πηρα πριν λιγες μερες.... ( http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168197 ) αυτο που ψαχνω βασικα ειναι η γεφηροση με μια 4850 η 4870 αλλα απ οτι εχω δει δεν παιζει κατι τετοιο, κ κιταω να βαλω το κουλερ της 2900 που ειναι αρκετα καλο αν εξερεσουμε την φασαρια σε μια 4850, τα pcbs που εχω δει δεν διαφερουν κ τοσο. pcb 2900 pcb 4850 η 4850 απ οτι εχω δει σε βιντεακια στο youtube ( ) τα παει καλα στο crysis....αν κ δεν περνω καρτα για ενα μονο παιχνιδι - αν και τα υπολιπα τα παει αρκετα καλα η καρτα που εχω: πχ cod4 1600*1200 ολλα στα τερματα 0*ΑΑ 4*ΑF εχω 40 με 50 fps,Race Driver: Grid 1280*1024 fuel setings 2*AA 4*AF 35-40 καρε, με στοκ ρολογια κ δεν ξεπερναει 76-78C βαθμους! - αλλα τρωει κατι ψυχολογηκα κολιματα λογο της 256 μνημης ( παγοματα σε παιχνιδια για μερικα ms...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 ναι οκ την GT εννοούσα να πουλήσεις και με τα λεφτά που θα πάρεις να αγοράσεις μια καλή after market ψύκτρα, τουλάχιστον ένα 50αρι euro λογικά θα το πιάσει
John-lamia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 ναι οκ την GT εννοούσα να πουλήσεις και με τα λεφτά που θα πάρεις να αγοράσεις μια καλή after market ψύκτρα, τουλάχιστον ένα 50αρι euro λογικά θα το πιάσει για after market ψήκτρα πχ θες και καλό κουτί με καλό εξαερισμό.... γιατί καλό είναι να είναι η ψήκτρα 100% χαλκός αλλά αν συσσωρεύετε η θερμότητα μέσα στο κουτί κ η ψήκτρα είναι άχρηστη αλλά θα έχεις κ αλλά ψυχολογικά προβλήματα στο κουτί σου όποτε μια τέτοια σε αυτήν την περίπτωση είναι καλύτερη και ας μην είναι αντικειμενικά καλύτερη αν την ζαλμαν....
John-lamia Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 για after market ψήκτρα πχ θες και καλό κουτί με καλό εξαερισμό.... γιατί καλό είναι να είναι η ψήκτρα 100% χαλκός αλλά αν συσσωρεύετε η θερμότητα μέσα στο κουτί κ η ψήκτρα είναι άχρηστη αλλά θα έχεις κ αλλά ψυχολογικά προβλήματα στο κουτί σου όποτε μια τέτοια σε αυτήν την περίπτωση είναι καλύτερη και ας μην είναι αντικειμενικά καλύτερη αν την ζαλμαν.... :lol: και λεγε λεγε.... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510668 Υ.Γ. σορυ για το QUOTE
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 και γιατί να μην έχεις ήδη κουτί με καλό airflow?
kosmasgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μόλις πήρα την ASUS. Δείχνει σωστά το gpu-z core και Memory ? Δεν έχω βάλει ακόμα την duorb.
NEKROMA Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Μόλις πήρα την ASUS. Δείχνει σωστά το gpu-z core και Memory ? Δεν έχω βάλει ακόμα την duorb. σωστα ειναι ολα 900χ4 3600
kosmasgr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Φοβερή συσκευασία η Asus. Ακόμα και απο εκεί φαίνεται πόσο μπροστά είναι. Δωράκι μέσα δερμάτινο mousepad Asus. ορίστε και οι θερμοκρασίες με την duorb . θερμοκρασία core και μνήμης είναι ίδιες , ίσως γιατί το σώμα της duorb ακουμπάει σε κάποια heatsinks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.