Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ATi RV770

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 984
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

PowerColor is preparing an overclocked Radeon HD4870, the PCS (Professional Cooling System) model. This model uses 1 GB of GDDR5 memory and uses overclocked parameters, such as 800 MHz core. This card comes with a cooler made by Zerotherm comprising of heatpipes conducting to aluminum fins on either sides of a fan. According to TG Daily, this card could be based on the SuperRV770 concept, where high-performing parts are used along with 1 GB of GDDR5 memory. According to PowerColor, this cooler could keep the temperatures down by up to 20° C;) versus reference ATI cooler even at the overclocked 800 MHz core setting.

link

11.png

Δημοσ.
To οτι το άρθρο είναι 3 εβδομάδων και ότι οι κάρτες έχουν ήδη κυκλοφορήσει ελπίζω να το ξέρεις.

για διάβασε καλά τί γράφει... καλά ούτε οι υπόλοιποι που για κάποιο λόγο συμφώνησαν με το σχολιό σου είδαν το σφάλμα σου;

Γιατί εγώ δεν έχω δει να βγήκε καμία Super RV770 ούτε και καμία Diamond Radeon HD 4870 XOC Black Edition. Το παιδί έκανε τον κόπο να μεταφράσει ολόκληρο άρθρο. Τουλάχιστο ρίξτε μια ματιά πριν το πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων.

Δημοσ.
According to PowerColor, this cooler could keep the temperatures down by up to 20° C;) versus reference ATI cooler even at the overclocked 800 MHz core setting.

Μήπως αναφέρεται σε πτώση 20 βαθμών σε σχέση με το reference της ΑΤΙ (πχ από τους 90 στους 70), αντί στους 20C;

• Super Moderators
Δημοσ.
για διάβασε καλά τί γράφει... καλά ούτε οι υπόλοιποι που για κάποιο λόγο συμφώνησαν με το σχολιό σου είδαν το σφάλμα σου;

Γιατί εγώ δεν έχω δει να βγήκε καμία Super RV770 ούτε και καμία Diamond Radeon HD 4870 XOC Black Edition. Το παιδί έκανε τον κόπο να μεταφράσει ολόκληρο άρθρο. Τουλάχιστο ρίξτε μια ματιά πριν το πετάξετε στον κάλαθο των αχρήστων.

νομίζω πως έχουμε ξαναpostάρει για την κάρτα της Diamond εδώ και αρκετές μέρες...

όχι δεν έκανε κόπο...έβαλε το κείμενο σε online translator όπως κάνει εδώ και μερικά posts εκνευρίζοντας μας...

Δημοσ.

Αν πάλι εννοούσες αυτό το κομμάτι "Φαίνεται πως η ATi δεν έδωσε κάρτες γραφικών από τη σειρά 4xxx γιατί φοβόταν πιθανή νομική κίνηση της nVIDIA για αθέτηση συμφωνιών.", αυτό απλά λέει πως η ATi αρνήθηκε να δώσει δείγματα των καρτών της στο NGOHQ.com για δοκιμές.

Επίσης δεν είναι κακό η πηγή να είναι άρθρο τριων εβδομάδων παλιό, είναι;

Δημοσ.
νομίζω πως έχουμε ξαναpostάρει για την κάρτα της Diamond εδώ και αρκετές μέρες...

όχι δεν έκανε κόπο...έβαλε το κείμενο σε online translator όπως κάνει εδώ και μερικά posts εκνευρίζοντας μας...

Αναρωτιέμαι τί είδους άνθρωποι ποστάρουν τέτοια ώρα..:mrgreen::mrgreen:

Τέλος πάντων.. Η ουσία είναι πως το σχόλιο στο οποίο κάποιοι συμφωνήσατε ήταν λαθεμένο. Αλήθεια πού τα είπατε για την κάρτα της Dianond - δεν παρακολουθώ διαρκώς την κουβέντα.. Και η μετάφραση είναι πολύ καλή για online translator. Εμένα συνήθως μου βγάζουν μερικά χτυπητά λάθη. Αλλά και μεταφραστή να χρησιμοποίησε πάλι έκανε κάποιο κόπο το παιδί!

Δημοσ.

Ξέρουμε αν ετοιμάζεται κανένας cooler της προκοπής για 4870 ή υπάρχει ήδη; Η κάρτα χτυπά 90C για πλάκα και μου φαίνεται πως κάποια στιγμή ο Η/Υ μου θα γίνει τοστιέρα ή σχάρα για σουβλάκια. Αλήθεια παίζει καμιά μοντιφιά για να μην πάει χαμένη τόση ζέστα πχ θερμάστρα για τον χειμώνα ή Grill για ψήσιμο;

Δημοσ.
Ξέρουμε αν ετοιμάζεται κανένας cooler της προκοπής για 4870 ή υπάρχει ήδη; Η κάρτα χτυπά 90C για πλάκα και μου φαίνεται πως κάποια στιγμή ο Η/Υ μου θα γίνει τοστιέρα ή σχάρα για σουβλάκια. Αλήθεια παίζει καμιά μοντιφιά για να μην πάει χαμένη τόση ζέστα πχ θερμάστρα για τον χειμώνα ή Grill για ψήσιμο;

Μπορείς να βάλεις την Duorb ή την Zalman vf 1000. Εγώ πήρα μία Duorb :-)

Δημοσ.
Μπορείς να βάλεις την Duorb ή την Zalman vf 1000. Εγώ πήρα μία Duorb :-)

Εννοείς αυτή: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650637

Από θερμοκρασίες πως τα πάει; Τον καυτό αέρα όμως δεν τον ρίχνουν μέσα στο κουτί; Επίσης οι μνήμες πως ψύχονται;

Η εγκατάσταση είναι σχετικά εύκολη, γιατί δεν έχω επιχειρήσει κάτι παρόμοιο;

Δεν έχω όρεξη να καταστρέψω 240? κάρτα γραφικών. Αλλά από την άλλη προκειμένου να πάρω καμιά φωτιά τώρα το καλοκαίρι...

Δημοσ.

αν και δεν ειναι τπτ δυσκολο(καμια 10αρια βιδες να βγαλεις την μαμα),και βαζεις την καινουργια(με 4ς βιδες)και ψυκτρακια στις μνημες.

Ή απλα αναβαζεις λιγες στροφες το ανεμηστερακη(50-55%)και υσηχαζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...