Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ATi RV770

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όταν φωνάζω κ ωρύομαι για τις υπερτιμημένες άξιες των καρτών της NVIDIA σύμφωνα με το κόστος κατασκευής τους μου λένε μερικοί να ψάξω για να δω τα οικονομικά έσοδα-έξοδα αμφότερων εταιριών !αν δεν τα βρίσκουν αυτοί στην μοιρασιά δεν φταίμε εμείς οι καταναλωτές σε κάτι!

Κ δεν πιστεύω τα στελέχη κ οι συνεργάτες της NVIDIA να γυρνάνε με παπάκια..

Θα έχουν κ γαμώ τα εργαλεία ! έτσι? Τώρα αν η ΑΤΙ τους πίρε ένα καλό μερίδιο απ την αγορά, κ τα έσοδα τους δεν τους φτάνουν να πάρουν τα καινούρια μοντέλα αυτοκίνητων των αγαπημένων τους εταιριών, ας την βγάλουν με αυτά( τα παλιά του 2007 )που έχουν.

Ευτυχώς είναι κ η ΑΤΙ, γιατί όχι μόνο 8800GTX με 500 Ευρο θα είχαμε ακόμα αλλά θα τις κοστολογούσαν με καράτια!

Το κόστος παραγωγης δεν ειναι το μεγαλυτερο εξοδο. Με καθε καρτα πρεπει να εχουν αρκετα εσοδα ωστε να καλυψουν τα εξοδα για την ερευνα και αναπτυξη που αναγοναται σε δισεκατομμυρια.

• Απαντ. 984
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ακομα και η παλια 8800 μου ηταν πολυ μεγαλη για τον 3800 X2. Ηρθε η ωρα να παρεις και εσυ εναν Ε8400 :-D

Επι ευκαιρια την τσιμπησα την 4870. Παιδια ειδα απιστευτη διαφορα απο την παλια μου την καρτα αλλα ποιο πολυ μου εκανε εντυπωση το ποση διαφορα εχουν στην ποιοτητα εικονας. Μιλαμε για τρελες διαφορες, και στα βιντεο και ταινιες και στα παιχνιδια (εκει τα σπαει) και παιζω ανετα στα 1280 VERY high Crysis με 4χ ΑΑ και 16χ ΑF με 30 - 35 FPS average. Τα υπολοιπα παιχνιδια απλα τα ξεφτιλιζει τελειως.

Υπαρχει παντως οντως το θεμα της θερμοκρασιας. Τωρα που σας γραφω ειναι idle στους 74 βαθμους αν και ειναι εντελως αθορυβη και βλεπω επισης οτι το fan λειτουργει στο 15%. Θα ψαξω να βρω κατι για να ανεβασω το fan κοντα 40% - 50% παντως.

Έχω ποστάρει χ2 πως να αλλάξεις τη ταχύτητα του ανεμιστήρα. Πήγαινε λίγες σελίδες πίσω και θα δεις.

Δημοσ.
Έχω ποστάρει χ2 πως να αλλάξεις τη ταχύτητα του ανεμιστήρα. Πήγαινε λίγες σελίδες πίσω και θα δεις.

Ειναι ασφαλες με αυτον τον τροπο ?

Δημοσ.

εγω το εκανα και δουλευει μια χαρα αλλα δεν σε συμβουλευω να το πας πανω απο 60% γιατι κανει σαν τρακτερ....

Δημοσ.
εγω το εκανα και δουλευει μια χαρα αλλα δεν σε συμβουλευω να το πας πανω απο 60% γιατι κανει σαν τρακτερ....

Σαφως γι αυτο και ειπα 40 - 50% Ξερω απο την 8800 μου πως κανει το μοτερ οταν το πας τοσο.

Δημοσ.

πωπω....τωρα το σκεφτομουνα...την 3850 μου την πηρα 150ε και εχω και ενα πιστωτικο καμια 60ε για πλαισιο....λετε να την τσουρουφλισω?

(τι ιδεες μου μπηκανε βραδυατικα :P)

Δημοσ.
Σαφως γι αυτο και ειπα 40 - 50% Ξερω απο την 8800 μου πως κανει το μοτερ οταν το πας τοσο.

εχω ενα μικρο προβλημα οταν ξεκιναει το pc για καποια δευτερολεπτα ανεβαζει πολυ στροφες το fan...τουλαχιτον 60% δεν ξερω γιατι...

Δημοσ.

Τι βλεπετε παιδια υπαρχει περιπτωση να δουμε εκδοση της 4870 (απλης οχι χ2) με 1gb μνημη μεχρι τελος αυγουστου?

Δημοσ.
πωπω....τωρα το σκεφτομουνα...την 3850 μου την πηρα 150ε και εχω και ενα πιστωτικο καμια 60ε για πλαισιο....λετε να την τσουρουφλισω?

(τι ιδεες μου μπηκανε βραδυατικα :P)

O επεξεργαστής σου είναι μικρούλης για τέτοια πράγματα φίλε σαδμαν....

Δημοσ.
Τι βλεπετε παιδια υπαρχει περιπτωση να δουμε εκδοση της 4870 (απλης οχι χ2) με 1gb μνημη μεχρι τελος αυγουστου?

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος θα έλεγα ναι. Θα συνιστούσα ωστόσο πριν την αγορά να διαβάσεις 2-3 έγκυρα review για να δεις αν πιθανόν κάνει κάποια διαφορά. Συνήθως οι IHV για να μην παραφουσκώσει η τιμή όταν εξοπλίζουν μια GPU με διπλάσια μνήμη χαμηλώνουν την συχνότητα μνήμης. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και εδώ ίσως να μην αξίζει καν τον κόπο, εκτός βέβαια αν έχεις οθόνη που να ξεπερνάει τα 16x0-οτιδήποτε.

Δημοσ.
O επεξεργαστής σου είναι μικρούλης για τέτοια πράγματα φίλε σαδμαν....

χεχε...αυτο το ξερω.

Απλα μου διμιουργηθηκε η σατανικη σκεψη.

• Super Moderators
Δημοσ.
εχω ενα μικρο προβλημα οταν ξεκιναει το pc για καποια δευτερολεπτα ανεβαζει πολυ στροφες το fan...τουλαχιτον 60% δεν ξερω γιατι...

δεν είναι η μόνη το κάνουν και άλλες κάρτες γραφικών...

Δημοσ.
Nvidia Supports ATI Radeon PhysX Efforts

CUDA kai PhysX στην ΑΤΙ (2900, 3800 και 4800 )

http://www.tomshardware.com/news/nvidia-ati-physx,5841.html

Όλο καλά νέα ακούμε τελευταία

και ναταν μονο αυτο!!:P

κιτατε εδω νεα: http://foracamp.gr/category/articles-free-tags/ati

φενεται η ΑΤΙ να εχει κριμενους ασους στα μανικια της....

Αλλα το ποιο ωραιο :

Πριν καλά-καλά κοπάσει ο ενθουσιασμός των ATI fans για την κυκλοφορία των νέων Radeon HD 4850 και 4870, νεότερες πληροφορίες από το στρατόπεδο της AMD/ATI αναφέρουν ότι η εταιρεία έχει κι άλλους άσσους κρυμμένους στο μανίκι της.

Φημολογείται εδώ και καιρό ότι η AMD θα δώσει σημαντικές δυνατότητες overclocking στις νέες κάρτες της. Νεότερα στοιχεία που είδαν αυτή τη βδομάδα το φως της δημοσιότητας αναφέρουν τα εξής.

Τα δεδομένα λένε ότι η Radeon HD 4870 θα έχει δύο 6-pin connectors, πράγμα που σημαίνει ότι η κάρτα θα υποστηρίζει αθροιστικά 225W (2x75W + 75W από τη motherboard). Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάρτα δε θα καταναλώνει πάνω από 170W στη stock ταχύτητα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περίπου 55W για overclocking.

Οι φήμες λένε ότι η AMD/ATI έχει αναπτύξει μια AIB/OEM-only έκδοση με την κωδική ονομασία "Super RV770". Η έκδοση αυτή φέρεται να έχει προεγκατεστημένη υδρόψυξη και ξεκλείδωτο BIOS, που επιτρέπει χρονισμό έως και τα 950MHz, με τις μνήμες να μπορούν να φτάσουν τα 4.8 GT/s. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο πυρήνας να πηγαίνει και πάνω από το 1GHz με τη χρήση TEC elements και τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε χαμηλά επίπεδα.

Στα 4.8 GT/s, η Super RV770 θα επιτυγχάνει bandwidth 150 GB/s, παίρνοντας έτσι το στέμμα από τη GeForce GTX 280.

Η πρώτη υλοποίηση της Super RV770 έρχεται από τη Diamond κι έχει την εμπορική ονομασία Radeon HD 4870 XOC Black Edition. Η συγκεκριμένη κάρτα έχει πυρήνα στα 800MHz και μνήμες στα 4.4 GT/s.

Φυσικά, αναμένεται να κυκλοφορήσουν παρόμοιες κάρτες κι από άλλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης και της Asus.

Πηγή: tgdaily.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...