Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ATi RV770

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 984
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μετά από όλα αυτά και τις αναβαθμίσεις που έχουν να γίνουν αναρωτιέμαι τι θα σκευτούν οι σαδιστικές εταιρίες παιχνιδιών για ξεζουμίσουν τα καινούρια μωρά μας????

Δε χρειάζεται να σκεφτούν κάτι. Απλά μια εταιρεία να πάρει τα σκήπτρα από την Crytek για το πιο κακογραμμένο παιχνίδι του ΑΙΩΝΑ και χαλαρά γονατίζουν ακόμα και 2 4870 σε CF...

Δημοσ.
Δε χρειάζεται να σκεφτούν κάτι. Απλά μια εταιρεία να πάρει τα σκήπτρα από την Crytek για το πιο κακογραμμένο παιχνίδι του ΑΙΩΝΑ και χαλαρά γονατίζουν ακόμα και 2 4870 σε CF...
σωστα ακριβως ετσι ειναι!αμα θελουν μπορουν κ με ενα pac-man 3D να γονατιζουν κ 4 4870 σε cf,αλλα το κανουν για marketing!να λενε ολοι πω-πω τι παιχνιδι ειναι αυτο γονατιζει τα παντα...κ να ασχολουνται πιο πολυ!στο crysis oι πιο πολυ ασχολουνταν με το ποσο ζορικο ειναι για τις καρτες κ τι θηριο hardware χρειαζεται για να τρεξει κ λιγοτερο με το ιδιο το game!
Δημοσ.
ειναι πλεον επισημο:

http://www.tomshardware.com/news/ati-nvidia-geforce,5818.html

...θα επρεπε να το κανουν λιγο πιο γρηγορα, αλλα μαλλον θα ακουγοτανε ασχημα, μειωση τιμης σε φρεσκια καρτα ε?

Με 30$ δεν σώζεται η κατάσταση για την 260.

Άντε είπαμε η 280 είναι best single και έχει κοινό.

Παντός τις φήμες για πτώχευση εταιριών βλέπω ότι τις υιοθετεί και ο tom.

Σύμφωνα με αυτά που έλεγε ο κήρυκας… Οι εταιρίες αυτές χρωστάνε στην nvidia πολύ μεγάλα ποσά. Εάν η nvidia τα ζητήσει τότε κλείνουν οι εταιρίες και η nvidia δεν θα εισπράξει ποτές. Όσο δεν τα ζητάει η nvidia στα χαρτιά τουλάχιστον φαίνονται τα οικονομικά καλύτερα.

Δημοσ.

φυσικα και ειναι κακογραμμενο αφου ουτε crossfire υποστηριζει....και οπως ειπωθηκε παραπανω, ολα τα αλλα παιζουν εκτος απο αυτο στις very high ρυθμισεις, αλλα μικρο το κακο, μικρο και το παιχνιδι...

Κατα τα αλλα καλα τα λεει ο john-lamiα αφου πολλοι δεν καταλαβαινουν και τρεχουν και στηνονται εξω απο τα πλαισια να παρουν τα νεα πανακριβα γουρουνια της nvidia (το οτι ειναι δυνατα δεν το αμφισβητω, αλλα για τα λεφτα που ζητανε οχι ευχαριστω.) Μπραβο στην ΑΤΙ οχι γιατι ειμαι fanboy (παιδι του ανεμιστηρα;) αλλα γιατι τι αλλο θελουμε για να δουμε τα καλα του ανταγωνισμου; Τα ιδια ισχυουν και για την amd vs intel. Αν βγαλει κανενα τρελο τσιπακι η αμδ και τρεχει και δεν φτανει η ιντελ τοτε να δειτε πανηγυρια στις τιμες (δυστυχως δεν το βλεπω να γινεται ομως)

Δημοσ.

Strategos βλεπω τσιμπήσαμε 2χ4850. Πόσο πήγε το μαλλί ? Εγώ σκέφτομαι να πάρω μία 4870 επειδή είμαι με 1920χ1200

Δημοσ.
φυσικα και ειναι κακογραμμενο αφου ουτε crossfire υποστηριζει....και οπως ειπωθηκε παραπανω, ολα τα αλλα παιζουν εκτος απο αυτο στις very high ρυθμισεις, αλλα μικρο το κακο, μικρο και το παιχνιδι...

To ότι δεν υποστηρίζει crossfire το crysis δεν λέει κ τπτ….

Εδώ δεν υποστηρίζει SLI, κ μετά σου λένε best ran by NVIDIA, σου πετάνε κ ένα logo στην αρχή μαζί με τα υπόλοιπα διαφημίστηκα ( γάμο το μάρκετινγκ γάμο ) για ψάρεμα οφθαλμαπάτης. Τι διάολο αυτοί που βγάζουν τις κάρτες δεν τις μετράνε στα παιχνίδια του είναι στημένα για αυτές ????

Το half life που είναι για ΑΤΙ όσες κάρτες κ να του βάλεις θα τις δει κανονικά!!!

ειμαι fanboy παιδι του ανεμιστηρα;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: χαχα καλο ....παιδι του ανεμιστηρα :shifty::shifty::lol:

εγραψες!!

Δημοσ.
Κατα τα αλλα καλα τα λεει ο john-lamiα αφου πολλοι δεν καταλαβαινουν και τρεχουν και στηνονται εξω απο τα πλαισια να παρουν τα νεα πανακριβα γουρουνια της nvidia (το οτι ειναι δυνατα δεν το αμφισβητω, αλλα για τα λεφτα που ζητανε οχι ευχαριστω.)

Το έχω γράψει και σε άλλο forum :

Ο bench-άς θα πάρει 2 x 4870 CF

O pro-gamer θα πάρει 4870 ή 2x4850

O casual gamer θα πάρει 4850

και....

ο noob-άς νεόπλουτος gamer που είναι και άσχετος μπορεί να αγοράσει GTX280. Και με την πτώση τιμών (έως 90$ η 280) πάλι στο ράφι θα μείνουν...

• Super Moderators
Δημοσ.
ο noob-άς νεόπλουτος gamer που είναι και άσχετος μπορεί να αγοράσει GTX280.

γεια σου ρε l33t sk1ll3d ub3r g4m3r :P

Δεν υπάγομαι σε κάποια κατηγορία nvidia ή ATI .. είχα και απο τις δύο (με την X1950XT ΑGP να μου κλέβει την καρδιά και να την έχω ευχαριστηθεί όσο καμμία άλλη..) ..

δίκιο έχει ο John-lamia .. πάλι καλά που υπάρχει και η ΑΤΙ .. η nVidia το έχει παρακάνει ... μάλλον το ΕΙΧΕ παρακάνει ... καιρός να χορέψει σε ρυθμούς ATI γιατι πολύ αέρα πήραν..

γιατί όταν η ATI είχε το perfomance crown δεν χτύπαγε 500+ euro τιμές? 9800XT , X1800, X1950...τι λέμε τώρα...

λίγο πολύ δεν τις κατέβασες τις τιμές? 50% εκπτώσεις η nvidia? Μακάρι ρε φίλε αλλά μου ακούγεται πολύ ακραίο. Και μάλιστα τόσο σύντομα.

Καλά ρε παίδες άντε και πέσανε τόσο, για τί ποσοστά κέρδους μιλάμε έχουν αυτές οι εταιρίες για να κάνουν τέτοιες βουτιές????

έχει ανακοινώσει η Nvidia ότι η 9800GTX θα πάει στα 199$ και η 9800GTX+ στα 229$...ε λογικό δεν είναι να πάνε ακόμα πιο κάτω οι 8800 GT & 8800 GTS?

Για Ελλάντα όμως δεν ξέρουμε αν θα ισχύσει ;) Τουλάχιστον άμεσα. Υπομονή. Εγώ θα κρατηθώ και θα πάρω προς τέλη Ιουλίου κάρτα :)

ήδη έπεσε η GTX260 στα 299 euro και η GTX280 στα 450 euro :-)

Δημοσ.
χεχε. Αντε πότε θα βγάλει η sapphire την 4870 ;) Οντως τα γουρούνια της Nvidia φέτος θα σκονιστούν
συντομα οποτε υπομονη!τα γουρουνια της nvidia θα τα σφαζουν τσαμπα σε τιμη ευκαιριας!8 χρονια nvidia αγοραζα φτανει πια μας ειχε ξεπαραδιασει!:devil:
Δημοσ.
To ότι δεν υποστηρίζει crossfire το crysis δεν λέει κ τπτ….

Εδώ δεν υποστηρίζει SLI

40 φορες το ειπα τα υποστηριζει και τα 2 αν δεν υποστηριζε SLI τοτε η 9800gx2 θα επαιζε σαν 8800gts.

@kosmasgr επειδη ειμαι σε νησι 2 sapphire τις πηρα 293 ευρω απο το πλαισιο.

Δημοσ.

γιατί όταν η ATI είχε το perfomance crown δεν χτύπαγε 500+ euro τιμές? 9800XT , X1800, X1950...τι λέμε τώρα...

Ναι αλλά και τότε η Νvidia (5800,7800,7900) τιμολογούσε τα προιόντα στο ίδιο επίπεδο, απλά νικούσε ο καλύτερος, Είδες καμιά 7800GT (Performance Category) να κάνει 150 ευρώ? ή 250? ; Όχι βέβαια 350 και βάλε.

έχει ανακοινώσει η Nvidia ότι η 9800GTX θα πάει στα 199$ και η 9800GTX+ στα 229$...ε λογικό δεν είναι να πάνε ακόμα πιο κάτω οι 8800 GT & 8800 GTS?

Δεν νομίζω ρε σύ να πέσουν και άλλο , λογικά θα τα βγάλουν ΕΟL αλιώς θα έχουν πρόβλημα άλλες κάρτες της πιο

μικρής κατηγορίας (9600GT ,GSO 8600 ... You know what i mean;) )

ήδη έπεσε η GTX260 στα 299 euro και η GTX280 στα 450 euro :-)

Καλή κίνηση , αλλά δεν φτάνει , GTX280 στα 350 ευρώ γιατί μόνο τότε θα αξίζει τα λευτά της

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...