Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 η 9800GTX θα πέσει στα 120-130 euro...θα βγει 9800GTX+ στα 140-150... είναι λογικό οι 8800GT & 8800GTS να πέσουν κάτω από 100 euro... για καινούριες μιλάω έτσι...
Age4Greeks Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 ειναι πλεον επισημο: http://www.tomshardware.com/news/ati-nvidia-geforce,5818.html ...θα επρεπε να το κανουν λιγο πιο γρηγορα, αλλα μαλλον θα ακουγοτανε ασχημα, μειωση τιμης σε φρεσκια καρτα ε?
kosmasgr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Για Ελλάντα όμως δεν ξέρουμε αν θα ισχύσει Τουλάχιστον άμεσα. Υπομονή. Εγώ θα κρατηθώ και θα πάρω προς τέλη Ιουλίου κάρτα
mihalakis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Καλά το θέμα έχει γεμίσει ορθογραφικά μαργαριτάρια...Κάποιες φορές αναπολώ τις εποχές των greeklish όπου τουλαχιστον μας εβγαινε το ματι λόγω γραμμάτων...Τώρα άστα.... Ο κύριος με την 8800gtx να την κρατήσει. Πολύ ακριβή κάρτα για να αλλαχθεί και δεν είναι για πέταμα επειδη βγηκε η 4800. Τώρα για τον κύριο με την 8800gts τι ακριβως δεν σου κάθεται στην κάρτα;
ultraxmode Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Το οτι την αγόρασα με τόσα λεφτά πριν λίγο καιρό.. και απλά την ΠΑΤΑΕΙ η 4870 με πολύ λιγότερα χρήματα και με περισσότερη ισχύ για περισσότερη ζωή.. Καλά δεν είπαμε πως τρελαίνομαι.. απλά έχω μπριζωθεί λιγάκι .. Με αυτά που ακούω όμως για την πώληση της εν λόγω κάρτας.. μάλλον χλωμό.. δεν μπαίνω στην διαδικασία να χάσω τόσα χρήματα.. κρίμα είναι...
MixalisX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 η 9800GTX θα πέσει στα 120-130 euro...θα βγει 9800GTX+ στα 140-150... είναι λογικό οι 8800GT & 8800GTS να πέσουν κάτω από 100 euro... για καινούριες μιλάω έτσι... λίγο πολύ δεν τις κατέβασες τις τιμές? 50% εκπτώσεις η nvidia? Μακάρι ρε φίλε αλλά μου ακούγεται πολύ ακραίο. Και μάλιστα τόσο σύντομα. Καλά ρε παίδες άντε και πέσανε τόσο, για τί ποσοστά κέρδους μιλάμε έχουν αυτές οι εταιρίες για να κάνουν τέτοιες βουτιές????
mihalakis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ασε μην το κανεις....περισσότερο ψυχολογικό ειναι το θέμα, και ίσως παροδικό και θα σου περάσει. Πετάς τα λεφτά σου έτσι. Εγώ γι'αυτό επιμένω να μην αγοράζει ο κόσμος ακριβά και κορυφαία εξαρτήματα κυρίως οταν πρωτοβγούν και αυτό αφορά πρωτίστως επεξεργαστές και κάρτες γραφικών
Age4Greeks Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Καλά ρε παίδες άντε και πέσανε τόσο, για τί ποσοστά κέρδους μιλάμε έχουν αυτές οι εταιρίες για να κάνουν τέτοιες βουτιές???? Οταν πρωτοβγηκε η 8800GTX κοστιζε περι τα 500Ε, σημερα κοστιζει τα μισα????κι ακομη εχουν κερδος, ε καταλαβαινεις ποσα βγαζουν
Tuko Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Κόστιζε περι τα 600 βασικά ( θυμάμαι αρχές Δεκέμβρη που είχε πάρει φίλος είχε δώσει 580 που είχαν πέσει και λίγο ). Είχαν βγει απο Νοέμβρη αν θυμάμαι καλά. Πάντως ναι, τα κέρδη είναι τρελά.... (!)
John-lamia Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Οταν πρωτοβγηκε η 8800GTX κοστιζε περι τα 500Ε, σημερα κοστιζει τα μισα????κι ακομη εχουν κερδος, ε καταλαβαινεις ποσα βγαζουν Όταν φωνάζω κ ωρύομαι για τις υπερτιμημένες άξιες των καρτών της NVIDIA σύμφωνα με το κόστος κατασκευής τους μου λένε μερικοί να ψάξω για να δω τα οικονομικά έσοδα-έξοδα αμφότερων εταιριών !αν δεν τα βρίσκουν αυτοί στην μοιρασιά δεν φταίμε εμείς οι καταναλωτές σε κάτι! Κ δεν πιστεύω τα στελέχη κ οι συνεργάτες της NVIDIA να γυρνάνε με παπάκια.. Θα έχουν κ γαμώ τα εργαλεία ! έτσι? Τώρα αν η ΑΤΙ τους πίρε ένα καλό μερίδιο απ την αγορά, κ τα έσοδα τους δεν τους φτάνουν να πάρουν τα καινούρια μοντέλα αυτοκίνητων των αγαπημένων τους εταιριών, ας την βγάλουν με αυτά( τα παλιά του 2007 )που έχουν. Ευτυχώς είναι κ η ΑΤΙ, γιατί όχι μόνο 8800GTX με 500 Ευρο θα είχαμε ακόμα αλλά θα τις κοστολογούσαν με καράτια!
ultraxmode Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δεν υπάγομαι σε κάποια κατηγορία nvidia ή ATI .. είχα και απο τις δύο (με την X1950XT ΑGP να μου κλέβει την καρδιά και να την έχω ευχαριστηθεί όσο καμμία άλλη..) .. δίκιο έχει ο John-lamia .. πάλι καλά που υπάρχει και η ΑΤΙ .. η nVidia το έχει παρακάνει ... μάλλον το ΕΙΧΕ παρακάνει ... καιρός να χορέψει σε ρυθμούς ATI γιατι πολύ αέρα πήραν..
MixalisX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 τελικά φαιτεται πως έχουμε πολύ θερμό καλοκαίρι Τέτοιο πανηγύρι δεν θυμάμαι να χαμε ποτέ με μειώσεις τιμών και τέτοιες αποδόσεις/τιμές. Μετά από όλα αυτά και τις αναβαθμίσεις που έχουν να γίνουν αναρωτιέμαι τι θα σκευτούν οι σαδιστικές εταιρίες παιχνιδιών για ξεζουμίσουν τα καινούρια μωρά μας????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.