Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ATi RV770

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερώτηση, μέχρι την 20'Wide μου με μια 4850 δεν μπορώ να παίζω σε native? Φαντάζομαι ότι για τα σημερινά games τα πράγματα είναι καλά, για αύριο δεν ξέρω. Επισης για τα GPU Physics που αναμένονται σε κανα 2-3 μήνες να υποστηρίζονται με τους κατάληλους οδηγούς η 4870 έχει να προσφέρει παραπάνω? 70 ευρά διαφορά δεν είναι λίγα παντως, σκευτήται ότι παίρνεις σήμερα μια 8800GT!

• Απαντ. 984
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στις σημερινές οθόνες αυτό το φαινόμενο τήνει σχεδόν να εξαληφθεί .. πλέον δεν παίζει θολούρα.. ;)

παιζει αλλα δε προλαβαινει να το προσεξει το ματι οταν εχεις 60fps. θελεις στατικες εικονες για να το δεις. τα γραμματα στα games δεν θολωνουν?

Δημοσ.

Εχω την 8800GTX και σκεφτομαι να παρω την 4870

Ο επεξεργαστης μου ειναι ο E6600 @3.2ghz .

Η ερωτηση μου ειναι αν ειναι αρκετος για την καρτα η θα πρεπει να παρω καποιον αλλον (ισως τον q9450) ?

Δημοσ.
ερώτηση, μέχρι την 20'Wide μου με μια 4850 δεν μπορώ να παίζω σε native? Φαντάζομαι ότι για τα σημερινά games τα πράγματα είναι καλά, για αύριο δεν ξέρω. Επισης για τα GPU Physics που αναμένονται σε κανα 2-3 μήνες να υποστηρίζονται με τους κατάληλους οδηγούς η 4870 έχει να προσφέρει παραπάνω? 70 ευρά διαφορά δεν είναι λίγα παντως, σκευτήται ότι παίρνεις σήμερα μια 8800GT!

i confirm that . Αν και για crysis very high θες 2.

Δημοσ.

γιατι αραγε εγω να παιζω με 32fps avg very high 1680x1050; τελικα η μονη 4850 ειναι ποιο γρηγορη απο gtx280. και γω λεω μηπως ειναι ασχετοι οι τυποι και δεν βαλανε το hotfix μηπως λεω;

Δημοσ.

Πότε είναι καλό να πουλήσω την 8800GTS ? .. και πόσο ?.. λέω να την πουλήσω παιδιά.. να πάρω την 4870...

Κάτι δεν μου κάνει στην 8800GTS που έχω.. δεν ξέρω..

• Super Moderators
Δημοσ.
Κάτι δεν μου κάνει στην 8800GTS που έχω.. δεν ξέρω..

ότι δεν είναι πλέον από τις καλύτερες να φανταστώ? :P

τι να την πουλήσεις...λίγο ψαγμένος να είναι ο άλλος πάνω από 60 euro δεν πρέπει να δώσει :-(

(αν σκεφτούμε ότι το Πλαίσιο αυτές τις μέρες τις πούλαγε 70 euro καινούριες...)

Δημοσ.

Άμα ρίξεις 1 ματιά στις αγγελίες, ξέχνα το πούλημα της κάρτας...πάει για ΧΑΡΙΣΜΑ ΠΛΕΟΝ (!)

• Super Moderators
Δημοσ.

τις πουλάνε τώρα τόσο γιατί υπάρχουν αρκετοί που θα τσιμπήσουν επειδή δεν ξέρουν για τις μειώσεις τιμών που θα γίνουν σε 1.5 βδομάδα...

μετά να δεις πόσο θα πέσουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...