Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ATi RV770

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:eek::eek:

τι ΑΤΙ και NVIDIA ολλες στην taiwan φτιαχνονται...

http://www.techpowerup.com/reviews/Diamond/HD_4870/images/gpu.jpg'>http://www.techpowerup.com/reviews/Diamond/HD_4870/images/gpu.jpg

http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/GeForce_GTX_280_Amp_Edition/images/nvio.jpg

έχει χαθεί πλέον εμπορική άξια, κ γιαυτο πιστεύω αχούμε αρκετά προβλήματα κ απ τις δυο μεριές ( αλλο να λες ford mustang, κ αλλο mitsubishi evo το καθενα εχει την Φιλοσοφία του )

ΤΕΣΠΑ....

γυρο γυρο radeon στο case μας καμια!!! ( Το πιάσαμε το υπονοούμενο έτσι :P )

γεμισε το internet με specs k tests απο, 4870.

μεχρι και Diamond εκδοσεις εχουμε!

http://www.techpowerup.com/reviews/Diamond/HD_4870

αλλα τα μαγαζια τπτ!!! ουτε το e-shop εχει κατι, μονο το πλαισιο κ αυτο

¨Αναμένεται σύντομα¨ λεει, απλα για λογους μαρκετινκ....

• Απαντ. 984
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

να προσθέσω πως η τιμή έξω της 4870 είναι 299$ (189 euro). Mε λίγα λόγια όχι μόνο δεν έχει έρθει στην ελληνική αγορά αλλά και η τιμή της δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί τελικά.

η 4850 έξω έχει 199$ (125 ευρό). Βλέπουμε πως η διαφορά με τα ελληνικά μαγαζιά είναι πολύ μικρότερη απο όσο με την 4870.

Όποιος κάνει υπομονή θα γλυτώσει ένα 50ρικο.

Δημοσ.
Εχει ενα φιλαρακι ακριβως το ιδιο συστημα με μενα με τη διαφορα οτι αυτος εχει 8800gt 512 και παιζει απειρως καλλυτερα. Οσο για το θεμα συνδεσης οχι φιλε μου δεν παιζει τετιο θεμα.

Αν χρειαζόμαστε από 8800GT και πάνω για να παίξουμε παιχνίδι online, τότε δεν πάμε καλά...

Δεν έχω παίξει ποτέ κανένα online, για να διαβάσω λίγο για το Conan. Μού κέντρισε την περιέργεια αυτό που είπες, θέλω να δω τί γραφικά μπορεί να έχει για να θέλει τέτοιες κάρτες.

Δημοσ.
Αν χρειαζόμαστε από 8800GT και πάνω για να παίξουμε παιχνίδι online, τότε δεν πάμε καλά...

Δεν έχω παίξει ποτέ κανένα online, για να διαβάσω λίγο για το Conan. Μού κέντρισε την περιέργεια αυτό που είπες, θέλω να δω τί γραφικά μπορεί να έχει για να θέλει τέτοιες κάρτες.

Το παιχνιδι ειναι system hog, θελει αρκετα καλο μηχανακι για να το δεις να τρεχει αξιοπροσεκτα και το παιχνιδι "απαιτει" ΑΑ για να το δεις "καλα".

Δημοσ.

Aλλη μια φορα γιατι μαλλον το γραψα παραουρα...

Λοιπον θελω να παρω τελικα μια 24" οθονη με την 4870... για να εκμεταλευτω και το HDMI.... Λογικα παιζει και πεχνιδια στη native αναλυση της αλλα εγω θελω να μαθω αν (λογικα ναι) θα υποστυριζει και αναλυση στα 1680χ1050 και αν θα υπαρχει προβλημα να παιζω σ'αυτην την αναλυση τα παιχνιδια... και οχι στην 1920x1200....

ε?

Δημοσ.

SaluSnikoS αν δεν παιζης σε φυσικη αναλυση θα τα βλεπει αρκετα θολα λογο οθονης και ΟΧΙ καρτας.

γιαυτο σε ολες τις lcd οθονες πρωτινομενει ειναι η φυσικη αναλυση.

η επιλογη ειναι δικη σου!

• Super Moderators
Δημοσ.
να προσθέσω πως η τιμή έξω της 4870 είναι 299$ (189 euro). Mε λίγα λόγια όχι μόνο δεν έχει έρθει στην ελληνική αγορά αλλά και η τιμή της δεν έχει ακόμα διαμορφωθεί τελικά.

η 4850 έξω έχει 199$ (125 ευρό). Βλέπουμε πως η διαφορά με τα ελληνικά μαγαζιά είναι πολύ μικρότερη απο όσο με την 4870.

Όποιος κάνει υπομονή θα γλυτώσει ένα 50ρικο.

στην υπόλοιπη Ευρώπη πάντως από ότι λέει το fudzilla η φτηνότερη 4870 είναι κάπου στα 220-230 και η φτηνότερη 4850 στα 145...

για αυτό δεν νομίζω να πέσουν άλλο στην Ελλάδα ακόμα και αν τις φέρουν άλλα καταστήματα

Δημοσ.
SaluSnikoS αν δεν παιζης σε φυσικη αναλυση θα τα βλεπει αρκετα θολα λογο οθονης και ΟΧΙ καρτας.

γιαυτο σε ολες τις lcd οθονες πρωτινομενει ειναι η φυσικη αναλυση.

η επιλογη ειναι δικη σου!

Στις σημερινές οθόνες αυτό το φαινόμενο τήνει σχεδόν να εξαληφθεί .. πλέον δεν παίζει θολούρα.. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Στις σημερινές οθόνες αυτό το φαινόμενο τήνει σχεδόν να εξαληφθεί .. πλέον δεν παίζει θολούρα.. ;)

είναι καλύτερο όμως να παίζουμε σε native αναλύσεις εφόσον έχουμε την κάρτα που τις αντέχει και να αποφεύγουμε δικαιολογίες "μου φαίνονται μικρά κτλπ κτλπ", θέμα συνήθειας είναι

Δημοσ.

αν ισχυει κατι τετιο τοτε οκ!

ειναι οντος εκνευριστικο να μην μπoρεις να τις βλαλεις χαμηλοτερα σε εξερετικες περιπτωσεις οπου απετιτε για να κερδισεις μερικα frame.

γνωριζεις αν σε αυτο συνετελεσαι το HDMI?

edit: ThReSh δυστιχος το crysis ακομα ειναι απετητικο...

Δημοσ.
είναι καλύτερο όμως να παίζουμε σε native αναλύσεις εφόσον έχουμε την κάρτα που τις αντέχει και να αποφεύγουμε δικαιολογίες "μου φαίνονται μικρά κτλπ κτλπ", θέμα συνήθειας είναι

Σωστότατος !

απλά επειδή έχει παρεξηγηθεί λίγο το θέμα με την θολούρα και επειδή δεν είναι κ τόσο τραγικά πλέον τα πράγματα... γιαυτό το είπα .. ;)

Οι καινούργιες οθόνες πιστεύω πως διαχειρίζονται πολύ καλύτερα το scaling..

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι μόνο η θολούρα/ευκρίνεια/sharpness αλλά και η γεωμετρία της εικόνας

δεν έχουν όλες οι οθόνες καλό scaler

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...