Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ATi RV770

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπήρχε μια διαφωνία για την ταχύτητα της μνήμης. Είπες να δολυμε στα sites. Η ταχύτητα της μνήμης που ακριβώς αναφέρεται στα sites που παραθέτεις;

Τέλοσπαντων, τελικά ήταν λάθος του Πλαισίου...

• Απαντ. 984
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Υπήρχε μια διαφωνία για την ταχύτητα της μνήμης. Είπες να δολυμε στα sites. Η ταχύτητα της μνήμης που ακριβώς αναφέρεται στα sites που παραθέτεις;

Τέλοσπαντων, τελικά ήταν λάθος του Πλαισίου...

αλλα τα spec ειναι τα βασικα του εμποριου αριθμ post 599

DVI-HDMI, CD DRIVERS, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα....

κ οχι δεν ειναι λαθος του πλαισιου, δεν βαζει οτι νανε, ετσι θελω να πιστευω....

απλο μαρκετινκ μεχρι στιγμης....αλλα απ την αλλη τα site των καρτων δεν λενε τα ακριβες τεχνικα χαρακτιριστικα

Δημοσ.

[offtopic]

Μόνος μου μιλάω (και χαλάω και το topic :P).

Μαλον εσυ δεν προσεξες οτι στην Connect3D γραφη memory clock 3600mhz και στην αλλη 3400mhz :P
Σιγουρα ειναι τυπογραφικο λαθος.
Χμμ, για ξανατσεκαρε φιλε activex τις σελιδες και πες μου...
γιατι δεν πατε στο site της καθε μιας να δειτε?

απ το πλαίσιο περιμενετε να μαθετε τα spec των καρτών!?

Εσύ πού είδες να αναφέρεται κάτι τέτοιο στα παραπάνω sites; Δε ρώτησε κανείς αν έχει DVI κι αν υποστηρίζει dx15. Η απορία ήταν τα memory clocks.

[...]κ οχι δεν ειναι λαθος του πλαισιου, δεν βαζει οτι νανε, ετσι θελω να πιστευω....[...]

Ναι, ασφαλώς. Ήταν μια στιγμαία ομαδική οφθαλμαπάτη που επαναλαμβάνεται από καιρό σε καιρό :)

[/offtopic]

Sorry για το offtopic. Δε θα επαναληφθεί (σύντομα)

Δημοσ.
xε χε χε :devil: http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8239&Itemid=65

H Nvidia εκφοβίζεται επίσημα το πιό πρόσφατο τσιπ RV770 ATI . Το τσιπ είναι πολύ μικρότερο, αλλά συγχρόνως και οι μισές τιμές της ναυαρχίδας του GT200 που παραδίδει πολλή απόδοση.

H Nvidia δεν ανέμεινε το αυτό το και κανένας το πρόβλεψε πραγματικά, αλλά μοιάζει με ATI έχει εκπλήξει Nvidia περισσότερο από σκεφτήκαμε αρχικά.

H Nvidia λειτουργεί στην έκδοση GT200 55nm του αλλά η μεγάλη ερώτηση είναι σήμερα αυτό θα είναι αρκετή να προκαλέσει το βασισμένο στο RV770XT Radeon HD 4870,

H Radeon HD 4870 πωλεί για ?223 στο ευρωπαϊκό etail ενώ η ναυαρχίδα Geforce GTX 280 Nvidia είναι διαθέσιμη για ?450, ή δύο φορές τόσα χρήματα.

Η ανάγκη στην Nvidia να ριχτούν οι τιμές για να καταστήσει τις κάρτες της ελκυστικότερες αλλά τη μεγάλη ερώτηση είναι πόσο αυτές πρέπει να ρίξει την τιμή για να παλεψει την πιό πρόσφατη βασισμένη στο RV770 προσφορά ATI.Δεν φαίνεται ότι Geforce 9800 GTX + θα βοηθήσει πολύ καθενός και Geforce GTX 260 είναι σε ακριβό να πωλήσει ενάντια σε Radeon HD 4870,

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, δεν είναι δροσερό για να είναι αντιπρόσωπος πωλήσεων Nvidia αλλά προειδοποιήσαμε Nvidia σε πολλές περιπτώσεις για να μην πάρουμε αλαζονικό αλλά φυσικά δεν έχουν ακούσει.Αυτό που πηγαίνει γύρω έρχεται γύρω και ο συνεργάτης Nvidia έχει τώρα την πολύ καλύτερη θέση διαπραγμάτευσης από μερικούς μήνες πριν.

αχ αυτες οι τιμες!!!

Δημοσ.
τελικά την 4850 την πήρε κανείς στα χέρια του? Κάποιο σχόλιο-εντυπώσεις???

εγω παρελαβα σημερα αυτην

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1130358

περιμενω και το υπολοιπο συστημα απο e-shop.

μολις το στησω θα σας πω εντυπωσεις.

αν θελετε να μετρησω κατι συγκεκριμενο πειτε το μου γιατι δεν ασχολουμαι και πολυ με Overclocking και τετοια.

Δημοσ.

αν θελετε να μετρησω κατι συγκεκριμενο πειτε το μου γιατι δεν ασχολουμαι και πολυ με Overclocking και τετοια.

Nαι ναι ! πές μας γιατι ενδιαφέρομαι..

Ρε παιδιά.. δηλαδή αυτή είναι η ναυαρχίδα της ATI ?? όχι έτσι ??? Ποιά είναι η κορυφαία σε επιδόσεις κάρτα της ATI ??? Mόνο 155 euro ?:confused:

• Super Moderators
Δημοσ.

η ναυαρχίδα θα είναι η 4870Χ2...

μέχρι τώρα η καλύτερη της ΑΤΙ είναι η 4870

Δημοσ.

μιας και λεμε για αυτες τις 2 καρτες ειδα πως η 4870 εχει και HDMI.

αμα συνδεσω την 4850 με τον ανταπτορα που εχει μεσα το κουτι σε εισοδο HDMI της οθονης θα εχω καλυτερο αποτελεσμα απο οτι με DVI?

Δημοσ.

μή μπαίνεις στον κόπο να ασχοληθείς,μάπα πράμα πήρες. Σου την αγοράζω τώρα 50 ευρά στο χέρι και δώρο και μια 7600gt. Και αυτό γιατί φαίνεσαι καλό παιδι ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
μιας και λεμε για αυτες τις 2 καρτες ειδα πως η 4870 εχει και HDMI.

αμα συνδεσω την 4850 με τον ανταπτορα που εχει μεσα το κουτι σε εισοδο HDMI της οθονης θα εχω καλυτερο αποτελεσμα απο οτι με DVI?

όχι δεν νομίζω...

Δημοσ.
μή μπαίνεις στον κόπο να ασχοληθείς,μάπα πράμα πήρες. Σου την αγοράζω τώρα 50 ευρά στο χέρι και δώρο και μια 7600gt. Και αυτό γιατί φαίνεσαι καλό παιδι ;)

το σκεφτηκες?Ή απλα το πεταξες?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
το σκεφτηκες?Ή απλα το πεταξες?:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χάρη του κάνω του παιδίου, ati και μ@λ@κιες. Mια παλιά καλη nvidia, σιγουρα πράγματα. Η προσφορά ισχύει και για 4870, και ρίχνω και άλλα 10 παραπάνω. :P

Δημοσ.

Εχμ...Προσπαβελεις my favorite gpus dude :P :p

Ουστ θα παρω λεει πρασινη...Παντα Αμστελ ΡΕ!! :lol:

(το χεσ@με στο σπαμ ε?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...