ikaruga24 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μαλον εσυ δεν προσεξες οτι στην Connect3D γραφη memory clock 3600mhz και στην αλλη 3400mhz Σιγουρα ειναι τυπογραφικο λαθος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 σιγά μωρέ...overclockάρονται στα 4400 σχετικά έυκολα από ότι διάβασα...
nikosl Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Το νεκρο λεωφωρείο δαχτυλιδιών :lol::lol: τί άλλο θα ακούσω θεε μου
telarin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ε καλά απλώς ο john-lamia αρέσκεται στις σουρεαλιστικές αναλύσεις τεχνικών θεμάτων
MixalisX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 τελικά την 4850 την πήρε κανείς στα χέρια του? Κάποιο σχόλιο-εντυπώσεις???
John-lamia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 στου κουφού την πόρτα πάρτην και φύγε...or τον αράπη και αν τον πλένεις τον εβραίο σου χαλάς... γράφω απ την δουλειά ρε σεις κ δεν μπρορω να το κάνω όποτε θέλω.... τεσπα.... η καρτούλα πάντος εχει λογικες διαστάσεις ορίστε : http://techreport.com/
antonl Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 τελικά την 4850 την πείρε κανείς στα χέρια του? Κάποιο σχόλιο-εντυπώσεις??? Την πήρα στα χέρια μου (το μοντέλο της Connect3D), την τοποθέτησα σε ένα pc φίλου αλλά μάλλον αυτό δε βοηθάει και πολύ ε; Benchmark δεν κατάφερα να τρέξω (για κάποιο λόγο το 3DMark δεν ξεκινούσε και δεν ασχολήθηκα). Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ήταν αθόρυβη μετά από αρκετές ώρες gaming. Αλλά αν το fan της λειτουργεί χαμηλά μονίμως, είναι λογικό. Η θερμοκρασία της έφτασε τους ~85C.
red7genius Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μαλον εσυ δεν προσεξες οτι στην Connect3D γραφη memory clock 3600mhz και στην αλλη 3400mhz Σιγουρα ειναι τυπογραφικο λαθος. Χμμ, για ξανατσεκαρε φιλε activex τις σελιδες και πες μου...
John-lamia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Χμμ, για ξανατσεκαρε φιλε activex τις σελιδες και πες μου... γιατι δεν πατε στο site της καθε μιας να δειτε? απ το πλαίσιο περιμενετε να μαθετε τα spec των καρτών!?
antonl Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 γιατι δεν πατε στο site της καθε μιας να δειτε? απ το πλαίσιο περιμενετε να μαθετε τα spec των καρτών!? Βρήκες τις συχνότητες στα sites των κατασκευαστριών; Βασικά στης Connect3D, βρήκες την κάρτα;
activex Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 red7genius τωρα τις κανανε και τις δυο στα 3600mhz. αλλα οταν ποσταρες ηταν ακομα με το παλεο λαθος! συμπερασμα...πως το ηξερες οτι θα αλαξει?
MixalisX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Την πήρα στα χέρια μου (το μοντέλο της Connect3D), την τοποθέτησα σε ένα pc φίλου αλλά μάλλον αυτό δε βοηθάει και πολύ ε; Benchmark δεν κατάφερα να τρέξω (για κάποιο λόγο το 3DMark δεν ξεκινούσε και δεν ασχολήθηκα). Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ήταν αθόρυβη μετά από αρκετές ώρες gaming. Αλλά αν το fan της λειτουργεί χαμηλά μονίμως, είναι λογικό. Η θερμοκρασία της έφτασε τους ~85C. πάνω σε τί σύστημα την τοποθέτησε? Η αποδοση στα games σε τι επιπεδα ήταν?
John-lamia Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Βρήκες τις συχνότητες στα sites των κατασκευαστριών; Βασικά στης Connect3D, βρήκες την κάρτα; η μια : http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=243&prod_cat_id=244&prod_id=382943 εδω παντος δεν την εχει ακομα http://www.connect3d.com/index.htm τωρα πωσ την εβαλε το πλαισιο? :rolleyes: αλλα τα spec ειναι τα βασικα του εμποριου....
red7genius Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 red7genius τωρα τις κανανε και τις δυο στα 3600mhz. αλλα οταν ποσταρες ηταν ακομα με το παλεο λαθος! συμπερασμα...πως το ηξερες οτι θα αλαξει? Οχι δεν το ειχα δει, αλλα ηξερα οτι οι ρυθμισεις και των δυο καρτων ειναι ιδιες...Η ουσια ειναι οτι δεν αλλαζει τιποτα! Και αν αγαπας τοσο την λεπτομερεια, σου ειπα να συγκρινεις τις γραμμες της περιγραφης οπου αλλαζουν μονο τα ονοματα... Το θεμα ειναι οτι πληρωνουμε παραπανω για το ιδιο πραγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.