ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Παντως εχω απο τωρα κατεβασει ολα τα hot fix για να ειμαι ετοιμος για την καρτουλα την Δευτερα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 http://www.tweaktown.com/reviews/1481/12/page_12_temperature_and_sound_tests/index.html http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/8162-palit-radeon-hd4870-512mb-graphics-card-review-20.html 82 βαθμούς...not bad Παντως εχω απο τωρα κατεβασει ολα τα hot fix για να ειμαι ετοιμος για την καρτουλα την Δευτερα Δευτέρα 1000%?
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μου ειπαν απο πλαισιο οτι γινετε παραλαβη την παρασκευη οποτε την δευτερα θα την εχω στα χερια μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 καλή τύχη (λόγω limited supply)
SaluSnikoS Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μπρε ικαρουγκα, για την 4850 μιλας?? Εμενα μ ειχαν πει οτι θα την ειχα το πολυ παρασκη-Σαββατο(π κανουν παραλαβες Κρητη.) Παντως οπως κ να χει... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!!! Αντε να δουμε εντιπωσεις σκιας απο σενα... γιατι εγω, μετα τις 8/07....
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Μπρε ικαρουγκα, για την 4850 μιλας?? Εμενα μ ειχαν πει οτι θα την ειχα το πολυ παρασκη-Σαββατο(π κανουν παραλαβες Κρητη.) Παντως οπως κ να χει... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!!! Αντε να δουμε εντιπωσεις σκιας απο σενα... γιατι εγω, μετα τις 8/07.... Ειπαμε οτι ο βισματιας ειναι βισματιας Παντως κακα τα ψεματα δεν νομιζω πως θα δω ουτε τα μισα απο οσα γραφουν τα review γιατι εχω εναν E8400 με 2BG ram 800MHz και windows XP proffesional. Για να δω εστω και λιγο απο την αποδοση που βλεπω στα review πρεπει να κανω overclock και να περασω σε Vista (64 bit κυριως) κατι για το οποιο θα αργησω να βαλω στο PC μου. Ασε που για overclock πρεπει να βρω και λυσεις ψυξης γιατι δεν θελω να εχω θερμαστρα κατω απο τα ποδια μου (αν και δεν θα ηταν ασχημα τον χειμωνα )
gdp77 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Για να δω εστω και λιγο απο την αποδοση που βλεπω στα review πρεπει να κανω overclock και να περασω σε Vista (64 bit κυριως) κατι για το οποιο θα αργησω να βαλω στο PC μου. Καλά το o/c, αλλά το χαζολειτουργικό, τι σχέση έχει; Χειρότερες επιδόσεις έως και 10% έχεις με δαύτο.
Strategos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ειπαμε οτι ο βισματιας ειναι βισματιας Παντως κακα τα ψεματα δεν νομιζω πως θα δω ουτε τα μισα απο οσα γραφουν τα review γιατι εχω εναν E8400 με 2BG ram 800MHz και windows XP proffesional. Για να δω εστω και λιγο απο την αποδοση που βλεπω στα review πρεπει να κανω overclock και να περασω σε Vista (64 bit κυριως) κατι για το οποιο θα αργησω να βαλω στο PC μου. Ασε που για overclock πρεπει να βρω και λυσεις ψυξης γιατι δεν θελω να εχω θερμαστρα κατω απο τα ποδια μου (αν και δεν θα ηταν ασχημα τον χειμωνα ) θες να μου πεις οτι τα vista ειναι ποιο γρηγορα απο τα xp;
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι γνωστοι και φιλοι μου λενε πως μετα το Service pack 1 τα vista επιτελους παιζουν το ιδιο καλα με τα XP και σε πολλες περιπτωσεις και πιο καλα. Μαλλον θα κανω dual boot αλλα θα πρεπει να παρω 1 ακομα 500αρι σκληρο. Δεν μπορω να ξερω αν δεν δοκιμασω αλλα δεν εχω λογο να μην τους πιστεψω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 sorry που στο λέω αλλά ΔΕΝ
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Να μην κανω δηλαδη τον κοπο για dual boot ? Δεν αξιζει? Παντως εχω να πω πως ο μονος λογος για τον οποιο δεν περασα σε Vista ειναι γιατι εχω πολλα παλια παιχνιδια στο PC μου που ξερω οτι δεν προκειτε να δουλεψουν στα vista.
Sadman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 για το oc δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει. Σιγα ρε 45nm cpu εχεις,ανεβασε στα 3.6-4 δεν θα εχεις και τις τρελες θερμοκρασιες.
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Ειναι σιγουρο αυτο. Δηλαδη απο 2.8 μπορω να το ανεβασω τοσο χωρις εξτρα ψυξη? Υπαρχει κανενα αξιοπιστο utility για να κανω το OC μιας και τα BIOS μου δεν που δινουν αυτην την δυνατοτητα?
John-lamia Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 [/img] Η βασική μονάδα εκτέλεσης RV770'S παραμένει ένας πέντε-αΛU-ευρύς superscalar φραγμός όπως αυτόν στο δικαίωμα, που έχει τέσσερα "κανονικά" ALUs και ένα "παχύ" ALU που μπορούν να χειριστούν μερικές ειδικές λειτουργίες που άλλα δεν μπορούν, όπως τα transcendentals. AMD έχει επεκτείνει τη λειτουργία αυτών των φραγμών SP ελαφρώς με RV770, αλλά εντυπωσιακά, they've κατόρθωσε να μειώσει την περιοχή που καταλαμβάνουν στο τσιπ εναντίον RV670, ακόμη και στην ίδια διαδικασία επεξεργασίας. RV770 ο κύριος αρχιτέκτονας Scott Hartog ανέφερε μια αύξηση 40% στην απόδοση ανά τετραγωνικό χιλιοστόμετρο. Στην πραγματικότητα, AMD προγραμμάτισε αρχικά να βάλει οκτώ πυρήνες SIMD σε αυτό το GPU, αλλά μόλις οι βελτιστοποιήσεις της ομάδας shader ήταν πλήρεις, το τσιπ είχε διαστημικό αριστερό κενό κύβων το I/O δαχτυλίδι γύρω από έξω από το τσιπ ήταν ο αρχικός περιορισμός μεγέθους. Στην απάντηση, πρόσθεσαν δύο πρόσθετους πυρήνες SIMD, που φέρνουν στην αρίθμηση SP μέχρι 800 και στην επικάλυψη με θολωτή κατασκευή το RV770 πέρα από το σημάδι teraflop. Οι περισσότερες από τις νέες ικανότητες των shaders RV770'S στοχεύουν στις εφαρμογές μη-γραφικής παράστασης. Παραδείγματος χάριν, από το RV670, κληρονομούν τη δυνατότητα να αντιμετωπιστεί floating-point διπλός-ακρίβειας math, μια ικανότητα που έχει ελάχιστη ή καμία εφαρμογή στη σε πραγματικό χρόνο γραφική παράσταση αυτή τη στιγμή. Το "παχύ" ALU στο φραγμό SP μπορεί να εκτελέσει μια διπλός-ακρίβεια FP προσθέτει ή πολλαπλασιάζει ανά ρολόι, ενώ τα άλλα τέσσερα ALUs μπορούν να συνδυάσουν να επεξεργαστούν μια διπλός-ακρίβεια προσθέτουν. Στην ουσία, που σημαίνει την αιχμή RV770'S υπολογίστε ότι το ποσοστό για την διπλός-ακρίβεια πολλαπλασιάζω-προσθέτει οι διαδικασίες είναι ένα πέμπτο του ενιαίος-πρεθησον-ξεχωρισμένου ποσοστού της, ή 240 gigaflops στην περίπτωση του Radeon HD 4870, Αυτά αρκετά γρηγορότερα από ακόμη και το GeForce GTX 280, το του οποίου μέγιστο DP υπολογίζει το ποσοστό είναι 78 gigaflops. Μια άλλη τέτοια στέγαση είναι η προσθήκη 16KB της τοπικής κοινής μνήμης σε κάθε πυρήνα SIMD, χρήσιμος για τα στοιχεία μεταξύ των νημάτων γπu-υπολογίστε μέσα τις εφαρμογές. Αυτό είναι προφανώς μάλλον παρόμοιο με 16KB της κοινής μνήμης Nvidia έχει χτίσει σε κάθε μια από τις δομές SM σε πρόσφατο GPUs του, αν και το RV770 έχει τη σχετικά λιγότερη μνήμη ανά επεξεργαστή ρευμάτων, για ένα δέκατο αυτού που το GT200 έχει. Αυτό το τοπικό μερίδιο στοιχείων δεν είναι προσιτό στους προγραμματιστές μέσω της γραφικής παράστασης APIs όπως DirectX, αλλά AMD μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να επιτρέψει τους μεγαλύτερους πυρήνες για τα φίλτρα συνήθειας AA ή για άλλες μορφές μετα-επεξεργασίας. Μεμονωμένα, το RV770 έχει επίσης έναν μικρό, σφαιρικό μερίδιο στοιχείων 16K για τη διάβαση των στοιχείων μεταξύ SIMDs. Πέρα από αυτόν, τη δυνατότητα να εκτελεσθεί μια λειτουργία κομμάτι-μετατόπισης ακέραιων αριθμών έχουν μεταναστεύσει από το "παχύ" ALU και σε τους πέντε από τους σε κάθε φραγμό SP, μια παροχή που στοχεύουν στην επιτάχυνση της τηλεοπτικής επεξεργασίας, την κωδικοποίηση, και τη συμπίεση. Η ομάδα σχεδίου πρόσθεσε επίσης τις ικανότητες εισαγωγών και εξαγωγής μνήμης, για να επιτρέψει τη διασπορά πλήρης-ταχύτητας και να συλλέξει τις διαδικασίες. Και τελικά, το RV770 έχει μια νέα παροχή για τη δημιουργία των ελαφριών νημάτων για GPU υπολογίζει τις εφαρμογές. Τα νήματα γραφικής παράστασης τείνουν να συνδέσουν πολλές κρατικές πληροφορίες με τους, όχι που μπορούν να είναι απαραίτητοι για άλλους τύπους επεξεργασιών. Το RV770 μπορεί γρήγορα να παραγάγει τα νήματα με τις λιγότερες κρατικές πληροφορίες για τέτοια apps. ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.