Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ATi RV770

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες, η 4850 πάντως είναι μάνα για απλή αναβαθμισούλα χωρίς να χρειαστείς επιπλέον τροφοδοτικα κτλ.

Απο ότι είδα καίει λιγότερο απο την 7600GT που έχω στο συστημά μου τώρα!!

Λέτε η αναβάθμιση να αξίζει την αγορά? Θα δώ καμιά διαφορα ;) ?

• Απαντ. 984
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η 4850 είναι η ιδανικότερη αγορά αυτη την στιγμή ;) Η 4870 είναι βέβαια 80 ευρώ πιο ακριβή αλλά και με 4850 είσαι απόλυτα καλυμένος για όλα τα games και σε διάρκεια χρόνου ;)

P.S. Καλά ρε μας δουλεύεις ? 9800GX2 x 2 SLI δεν έχεις ;) ? Επεσες σε 7600gt ? ;)

Δημοσ.

ναι παιδια θα το δω καλητερα διοτη δεν θυμαμε τα καλωδια ακριβος.

θυμαμε οτι ειχα ενα θεμα με την 2900χτ σχετικο..

Δημοσ.
Λέτε η αναβάθμιση να αξίζει την αγορά? Θα δώ καμιά διαφορα

Σε σχέση με την 7600GT που έχεις, το "Χριστό φαντάρο" θα δεις, όχι απλά διαφορά... :-)

Δημοσ.
Η 4850 είναι η ιδανικότερη αγορά αυτη την στιγμή ;) Η 4870 είναι βέβαια 80 ευρώ πιο ακριβή αλλά και με 4850 είσαι απόλυτα καλυμένος για όλα τα games και σε διάρκεια χρόνου ;)

P.S. Καλά ρε μας δουλεύεις ? 9800GX2 x 2 SLI δεν έχεις ;) ? Επεσες σε 7600gt ? ;)

η 4870 εχει +95 ευρω απο την 4850 μην μας μπερδευεις, δλδ σε cf εχει + 190ε. και η υπογραφη του παιδιου μαλλον θα ειναι μουφα κανα p4 θα εχει ... και σιγουρα σε οτι αναλυση και να παιζεις θα δεις διαφορα.

Δημοσ.
με τι cpu όμως MixalisX και σε τι ανάλυση?

δεν Θυμάμαι το μοντέλο ακριβώς, ''δουλεύω'' τώρα. Eναν 2πλοπύρινο στα 1,8Ghz έχω. Έίναι λίγο παλίος άλλά τουλάχιτον 2πλοπύρινός. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τον πειράξω αυτόν. Επείσης έχω 2GB ram στα 633 περίπου.

Δεν την βγάζω καθάρή με μια 4850 μόνο ή κάνω λάθος?

Δημοσ.
δεν Θυμάμαι το μοντέλο ακριβώς, ''δουλεύω'' τώρα. Eναν 2πλοπύρινο στα 1,8Ghz έχω. Έίναι λίγο παλίος άλλά τουλάχιτον 2πλοπύρινός. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τον πειράξω αυτόν. Επείσης έχω 2GB ram στα 633 περίπου.

Υσ. φύσικά ρε παιδιά η υπογραφή είναι μούφα, ποίος είναι τόσο μακακας να περιφανεύεται ότι έδωσε 7 χιλιάρικα για pc? ;)

Δημοσ.

οθονη πες και αναλυση. και επισης το να παρεις ακριβη καρτα με χαμηλο επεξεργαστη δεν αξιζει. αν παιζεις μεχρι 1680χ1050 και με 8800gt-4850 εισαι οκ αν εξαιρεσουμε το crysis που δεν θα το παιζεις very high αλλα high. Αν εχεις οθονη >=24" τοτε παρε μια 4870.

Υσ. φύσικά ρε παιδιά η υπογραφή είναι μούφα, ποίος είναι τόσο μακακας να περιφανεύεται ότι έδωσε 7 χιλιάρικα για pc? ;)

πολλοι

Δημοσ.
οθονη πες και αναλυση. και επισης το να παρεις ακριβη καρτα με χαμηλο επεξεργαστη δεν αξιζει. αν παιζεις μεχρι 1680χ1050 και με 8800gt-4850 εισαι οκ αν εξαιρεσουμε το crysis που δεν θα το παιζεις very high αλλα high. Αν εχεις οθονη >=24" τοτε παρε μια 4870.

έχω μια 20' wide της lg αλλά οκ σπάνια παίζω στα 1680χ1050. Καλά δεν περιμένω να παίξω crysis στο very high μην τρελαθούμε, απλά να παίζω αξιοπρεπώς games για κανά 1-1,5 χρόνο ακόμα. Και μετά βλέπουμε τι κάνουμε.

Το θέμα είναι να ερπαρκεί ο επεξεργαστής, φαντάζομαι πως ναι αρκεί να μην εχω υπερβολικές απαιτήσεις σε physics και παιχνίδια με τρελλό ΑΙ.

Πάντως νομίζω πως ανήκω σε μια μεγάλη κατηγορία με συστήματα σε αυτό το επίπεδο που σκεφτονται την αναβάθμιση, όσο ποιο ανέξοδα γίνεται, και η 4850 για εμάς είναι μανα εξ ουρανου.

Δημοσ.

με καμια 4850 θα εισαι σιγουρα καλυμενος. τωρα αν θες εχει προβλημα να δωσεις +90-100ε μια 4870 ειναι οτι πρεπει γιατι εχει και καλυτερο coolερακι και σου δινει την αβαντα για ακομα ποιο βαρια games. Δες την τσεπη σου και παρε οτι απο τα δυο πει εκεινη.

• Super Moderators
Δημοσ.

btw το Guru3D λέει για 85 βαθμούς full load στην 4850 με θερμοκρασία δωματίου 21-22 βαθμούς

• Super Moderators
Δημοσ.

φαίνεται και από το review του anandtech με τις 2χ4870, λέει επίσης ότι οι 2χ4850 πλησιαζουν την GTX280

A pair of Radeon HD 4850s can come close to the performance of a GeForce GTX 280, and a pair of Radeon HD 4870s are faster across the board - not to mention that they should be $50 less than the GTX 280 and will work on motherboards with Intel-chipsets.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...