Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ATi RV770

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
"τσάμπα" 30 euro παραπάνω έδωσες, έπρεπε να πάρεις την φτηνότερη με 149 euro each :P

160x2=320... για 10ευρω κανεις ετσι??? (αυτη η τιμη π δες ειναι web offer...)

Εξαλλου μια ζωη Sapphire εχω εδα θα αλλαξω? (ασε π μπορει ν μ κατσει η παρτιδα με τα usb sticks δωρο.... Το μονο κακο με την Sapphire ειναι οτι στο HDMI βγαζει 5,1 ηχο:eek::eek: λες κ θα χω γω ποτε 8 ηχεια στο δωματειο μ....(μονο στο αμαξι εχω...:lol::lol::lol:)

Ναι λενε οτι θα βγαλουνε τις καινουργιες ΑΤΙ με Lifetime.... το χα πει... να δουμε...

• Απαντ. 984
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι λενε οτι θα βγαλουνε τις καινουργιες ΑΤΙ με Lifetime.... το χα πει... να δουμε...

όχι, με ενα χρόνο εγγύηση βγαίνουν όλες. Τόση δίνει η ATi (AMD). Η VisionTek συγκεκριμένα όμως δίνει lifetime

Δημοσ.
160x2=320... για 10ευρω κανεις ετσι??? (αυτη η τιμη π δες ειναι web offer...)

Εξαλλου μια ζωη Sapphire εχω εδα θα αλλαξω? (ασε π μπορει ν μ κατσει η παρτιδα με τα usb sticks δωρο.... Το μονο κακο με την Sapphire ειναι οτι στο HDMI βγαζει 5,1 ηχο:eek::eek: λες κ θα χω γω ποτε 8 ηχεια στο δωματειο μ....(μονο στο αμαξι εχω...:lol::lol::lol:)

Παρτες απο το νετ και θα δεις οτι ειναι κατω απο 300 Ευρα. Με 30 εχτρα ευρω παιρνεις ανετα τον κυριο "orange box" αν δεν το εχεις. ;)

Δημοσ.

Το ξερω απο web ειναι 149 η 3D kai 155 h Sapphire... αλλα δεν μπορω να παρω web, γιατι στηνω μηχανιμα και εχω παρει κοντα 2500χιλιαρικα πραματα και θα τα πλερωσω μεσω καρτας π βγαζει το καταστημα... και εκει δεν ισχυουν οι web... ;)

@ikaruga24: τον εχω τον κυριο... ολα οσα εχει βγαλει, αλλα....αδικα το κατεβαζα...)αν μιλουμε για το ιδιο πραμα...

@elerfalahst: ειχε προτεινει η ΑΜD στους διαφορους υλοποιητες να δινουν Lifetime για ολες τις καρτες με chip ATI...

@ThReSh: ευχαριστω... να δουμε τωρα αν θα με βγαλει ασπροπροσωπο η ΑΤΙ... Σε 2@16χ 2.0 θα παιζουνε(οχι οπως προηγουμενα τσιπ με 1@16χ κ το αλλο @8χ) οποτε δε θα υπαρχει προβλημα στην ταχυτητα πιστευω... :rolleyes:

Αλλα και παλι μολις ερθουν οι καινουργιες παμε για αλλαγη... καλλιτερα μια 4870χ2... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ STEP UP και η Sapphire...:cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.
@elerfalahst: ειχε προτεινει η ΑΜD στους διαφορους υλοποιητες να δινουν Lifetime για ολες τις καρτες με chip ATI...

εγω απότι ξέρω:

The VisionTek box, My favorite part is on the back where it says Lifetime Warranty!!! They have really stepped up where most board partners have adopted the 1 YR policy of ATI.

και η αλήθεια είναι οτι όντως όλες οι άλλες κάρτες έχουν 1 χρόνο

Δημοσ.
Θα σου ηταν παραξενο αν σου ελεγα πως και ο αδερφος μου εχει μαγαζι με ανταλακτικα? Θα σου ηταν παραξενο αν σου ελεγα πως ο ιδιος μου εδειξε τι να κανω? Και οχι δεν θα σας πω εδω μεσα τι και πως.

Το θεμα ειναι πως οπως ειπα απλα εχω καποιες ακρες που απλα εκμεταλευομαι και μονο στο καταστημα "πλαισιο". Απλα οταν ειναι να κανω κατι τετιο πεφτει τηλεφωνο.

τηλεφωνο δε χρειαζεται. απλα πηγαινεις σε αλλο καταστημα πλαισιο καθε 2 χρονια. δε προκειται να σε υποψιαστουν. αφου δεν κοβεται τιμολογιο δε μπορουν να κανουν track ανα ετη τις επιστροφες που θα εχεις κανει τοσα χρονια. οποτε και στο ιδιο καταστημα να πας μετα απο 2 χρονια ειναι οκ :P

παντως τωρα που το ειπατε το ειχα σκεφτει παλιοτερα αλλα νομιζα οτι το καταλαβαινουν και σε πιανουν. θα κανω μια ευρεση στο google να βρω τι και πως.

Δημοσ.
@ThReSh: ευχαριστω... να δουμε τωρα αν θα με βγαλει ασπροπροσωπο η ΑΤΙ... Σε 2@16χ 2.0 θα παιζουνε(οχι οπως προηγουμενα τσιπ με 1@16χ κ το αλλο @8χ) οποτε δε θα υπαρχει προβλημα στην ταχυτητα πιστευω...

Για να παίζουν 2χ16 θες X38 ή X48 chipset. Δεν έχει σχέση η AMD.

4870 Anand's review (τροφή για το μυαλό)

Δημοσ.
Ρε γκουιζ, ενας απο εξωτερικο, διαβασα οτι ειχε βαλει αυτην την ψυχτρα πανω στην 4850... Εχει η 3850 τις ιδιες θεσεις στηριξεις με την 4850?

Η HR-03 της 3870 ταιριαζει γαντι στην 4870 ομως. Αυτο θα πει αξια αν εχεις aftermarket ψυκτρα απο την 3870 και θελεις να περασεις στην 4870.

Δημοσ.

Αααα τωρα το δα... Ηρθανεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε@@@@

Παιδες, δεν ειμαι αναποφασιστος.... αλλα επειδη ο υπολογιστης ειναι δωρο προσπαθω να βαλω οτι καλλιτερο(αλλα και συμφερον) γινεται... δε θελω να του ξαναδινω λεφτα μετα...

Μολις καλεσα το 8001112345:whistle::whistle::whistle: :devil::devil:

και μαλλον, θα μπουνε 2χ4870...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...