Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ATi RV770

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

θα σου απαντούσα ότι παίρνεις κάρτες από το Πλαίσιο και έχει και βύσμα :P

• Απαντ. 984
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θα σου απαντούσα ότι παίρνεις κάρτες από το Πλαίσιο και έχει και βύσμα :P

Κοιτα το οτι εχω βισμα ναι εχω αλλα οχι οταν ειναι να κανω κατι τετιο. Το να κανω σαμποταζ την καρτα μου πανω στον χρονο (εξαλου εχουν 3 χρονια καλυψη) και μετα να επισκεπτομαι τα μαγαζια "πλαισιο" εναλαξ ολα πανε καλα :-D

Υπαρχουν πουστιτσες που μπορεις να κανεις στην καρτα που κανενας τεχνικος δεν μπορει να καταλαβει οτι εγιναν με το χερι (ουτε εσυ ο ιδιος που το εκανες δεν το καταλαβαινεις) που αυτοματος σε ριχνουν στην εγγυηση σαν "hardware failure" και ειναι να στην αλλαξουν. Αν η καρτα δεν υπαρχει πλεον σε στοκ τοτε σε βαζουν να διαλεξεις αλλη B)

Αυτο ακριβως κανω και εγω!

Ξερω, ξερω μεγαλο πουστρακι αλλα ειναι το πλεονεκτημα του να μενεις Αθηνα που εχει 10 μαγαζια "πλαισιο" :lol:

Δημοσ.
Κοιτα το οτι εχω βισμα ναι εχω αλλα οχι οταν ειναι να κανω κατι τετιο. Το να κανω σαμποταζ την καρτα μου πανω στον χρονο (εξαλου εχουν 3 χρονια καλυψη) και μετα να επισκεπτομαι τα μαγαζια "πλαισιο" εναλαξ ολα πανε καλα :-D

Υπαρχουν πουστιτσες που μπορεις να κανεις στην καρτα που κανενας τεχνικος δεν μπορει να καταλαβει οτι εγιναν με το χερι (ουτε εσυ ο ιδιος που το εκανες δεν το καταλαβαινεις) που αυτοματος σε ριχνουν στην εγγυηση σαν "hardware failure" και ειναι να στην αλλαξουν. Αν η καρτα δεν υπαρχει πλεον σε στοκ τοτε σε βαζουν να διαλεξεις αλλη B)

Αυτο ακριβως κανω και εγω!

Ξερω, ξερω μεγαλο πουστρακι αλλα ειναι το πλεονεκτημα του να μενεις Αθηνα που εχει 10 μαγαζια "πλαισιο" :lol:

καποιος τον βλέπω να τρώει μπαν εδω μέσα... :P

ως τότε όμως για.... λεγε τι μπορούμε ακριβώς να πειράχουμε? Κανένα πυκνωτή? καμια επαφούλα?

Πέρα απο την πλάκα, απο την μια εμεις νιόθουμε ίσως μαλάκες απο την άλλη οι περισσότεροι μας δουλεύουν με λογισμικό του θείου.

Το να το κάνεις 1-2 φορές δεν το θεωρώ τραγικό. Το να το παρακάνεις όμως φίλε λυπάμαι αλλά το θεωρώ κλεψιά στα ίσια. Εχω μαγαζί με ανταλλάκτικά (άλλου είδους) και θα με εξώργιζε να μου το κάνανε προσωπικα.

Στην τελική δεν είναι δυσκολο να κάνεις τέτοια πουστιά, αλλά τουλάχιστον μην το περιφανεύεσαι.

Δημοσ.
καποιος τον βλέπω να τρώει μπαν εδω μέσα... :P

ως τότε όμως για.... λεγε τι μπορούμε ακριβώς να πειράχουμε? Κανένα πυκνωτή? καμια επαφούλα?

Πέρα απο την πλάκα, απο την μια εμεις νιόθουμε ίσως μαλάκες απο την άλλη οι περισσότεροι μας δουλεύουν με λογισμικό του θείου.

Το να το κάνεις 1-2 φορές δεν το θεωρώ τραγικό. Το να το παρακάνεις όμως φίλε λυπάμαι αλλά το θεωρώ κλεψιά στα ίσια. Εχω μαγαζί με ανταλλάκτικά (άλλου είδους) και θα με εξώργιζε να μου το κάνανε προσωπικα.

Στην τελική δεν είναι δυσκολο να κάνεις τέτοια πουστιά, αλλά τουλάχιστον μην το περιφανεύεσαι.

Θα σου ηταν παραξενο αν σου ελεγα πως και ο αδερφος μου εχει μαγαζι με ανταλακτικα? Θα σου ηταν παραξενο αν σου ελεγα πως ο ιδιος μου εδειξε τι να κανω? Και οχι δεν θα σας πω εδω μεσα τι και πως.

Το θεμα ειναι πως οπως ειπα απλα εχω καποιες ακρες που απλα εκμεταλευομαι και μονο στο καταστημα "πλαισιο". Απλα οταν ειναι να κανω κατι τετιο πεφτει τηλεφωνο. Σκεψου οτι αλλοι εχουν ακρες στο στρατο, δημοσιες υπηρεσιες, πολιτικους κτλ, κτλ. Εγω εχω εκει και απλα θα το χρησιμοποιησω στο επακρο. Δεν ειναι κακο να γλυτωνεις λεφτα με τετιους τροπους

Δημοσ.

Aαααν έκανα (αν ήξερα πως) ποτέ κάτι τέτοιο θα το έκανα σε πολύ ανέντιμο έμπορο.. π.χ. σε κάποιον αγενή, με πανακριβές τιμές, απαράδεκτη εξυπηρέτηση και κάκιστη μεταπωλητική υποστήριξη. Από τη στιγμή που ο έμπορος μου φέρεται εντάξει και με σέβεται θα του φερθώ και γω με τον ίδιο σεβασμό και την ίδια τιμιότητα.

Η ειλικρίνεια, η τιμιότητα και η ανθρωπιά δεν μπορούν να συγκριθούν με 100, 200 ή 300 ευρώ.

Δημοσ.
Το να το περιφανέστερε εδώ είναι θέμα πάντως.

Οι περισσότεροι το κρατάνε μυστικό :-)

Κοιταξε αν δεν ηξερα απο την αρχη οτι το "χαλασμενο" προιον θα επιστραφει πισω στον εμπορο και απο τον εμπορο κατευθειαν στον κατασκευαστη δεν θα εμπενα καν στην διαδικασια για κατι τετιο. θα ημουν βλακας να μην αρπαξω την ευκαιρια για κατι τετιο οταν το ιδιο το καταστημα μου το λεει εμεσως πλην σαφως οτι μπορω να το κανω αρκει να μην το ξερουν οι ιδιοι (κατι σαν τις υπογραφες στις τραπεζικες επιταγες).

Ειλικρινα χωρις να υπερβαλω την ιδεα μου την εδωσε στην αρχη ενας απο τους πωλητες οταν αγορασα αν θυμαμαι καλα την 5900 ΧΤ (nvidia) και απλα η καρτα δεν ηθελε να δουλεψει στο μηχανημα μου ενω ηταν μια χαρα οπου αλλου και αν την εβαλα. Τοτε μου το "ξεφουρνησε" το κολπο ο πωλητης μιας και το καταστημα δεν δεχοταν ανταλλαγη γιατι η καρτα δεν ειχε κανενα προβλημα. Τοτε εβαλα και εγω τα μεσα και μπηκα στην διαδικασια να μαθω πως και τι και ειχα την πληρη υποστιριξη του "βισματος" οπως και σημερα.

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε πρόκειται γιατί θα το σβήσουν οι mods και παίζει να πέσει κάνα banάκι :P

Δημοσ.

συγνώμηρε παίδες, υπάρχει ποιο ευχολο πράγμα απο το να χαλάσεις μια ηλεκτρονική πλακέτα χωρίς να φαινεται πως? Μην τρελενόμαστε, δεν είναι τιποτα.

Το θέμα είναι αν πρέπει η όχι, γιατί αν πχ αυτο το κάνουν 5-10 ''μαγκες'' εδω μέσα, τότε κάποια στηγμή οι επόμενοι 100 που όντως θα έχουν πρόβλημα θα έχουν και πρόβλημα με την εγγυηση. Χαλάμε την πίατσα δηλαδή και μάλιστα με ένα κατάστημα το οποίο είναι τουλάχιστον σε αυτό το θέμα λίγο ξυγημένο. Πάνε κάνε αυτές τις εξυπνάδες στους μαλάκες του e-shop και περίμενε να πάρεις καινούρια κάρτα....

Τέσπα το ξεφτιλίσαμε το θέμα εντελώς εδω μέσα.

Δημοσ.

καταρχήν είπαμε, το παιδί έχει μέσω. και εγω ξέρω άτομα τα οποία έχουν γνωστούς στο πλαίσιο και τους το αλλάζουν χωρίς κουβέντα. ούτος ή άλλως βέβαια, οι εταιρίες που τα φτιάχνουν δίνουν τα λευτά, και μάλιστα πολλές φορές δεν χάνουν και πάνω απο 2-3 ευρώ αφού μπορούν να την φτιάξουν και να την πουλίσουν ως refurbished. λίγες refurbished κάρτες έχετε δει στο ebay;

εντάξει, είπαμε, είναι κακό και σίγουρα είναι λίγο κλεψιά. αλλά μην τρελαθούμε κιόλλας, δεν θα γίνει κατακλυσμός επειδή κάποιος/κάποιοι που εχουν τα μέσα κοροϊδεύουν κάποιες εταιρίες

Δημοσ.

Ρε παιδια δλδ να υποστιριζουμε κιολας τις Εταιριες??? Αντε ρε... Δωσε τα κολπα στο λαο να ξερει τι να κανει... να δινει 8800 για επιστροφη και τα λεφτα μη χανει...:lol::lol:

Παντως περα απο τη πλακα το πλαισιο ειναι ενα απο τα καλλιτερα μαγαζα σ'αυτο το θεμα... μετα 1 χρονο π ειχα ενα DVD-r(45ευρω, τοτε) μ το αλλαξανε για ενα π εκανε 45ευρω κ παλι... οσο εγραφε δλδ το τιμολογιο... ΑΝΤΕ ΝΑ Σ ΞΗΓΗΘΟΥΝΕ ΣΤΟ E-Shop ετσι:fear:...

Περα και απο τα οφφ τοπικ, χθες τελικα παρειγγειλα 2 4850=330ευρω και ερχονται μαλλον την Παρασκη... θα σας ενημερωσω..:-D. (και σε κανα 6μηνο βλεπω να τις γυριζω για τις 4870 ;) :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ....

• Super Moderators
Δημοσ.

"τσάμπα" 30 euro παραπάνω έδωσες, έπρεπε να πάρεις την φτηνότερη με 149 euro each :P

Δημοσ.

όντως. εγώ πάντως περιμένο να δώ αν θα έρθει η visiontek εδώ. μπορεί να μην την ξέρει ούτε η μάνα της αλλά έχει lifetime warranty!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...