John-lamia Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 ThReSh είπε: ρε Ailure μην τον δίνεις έτσι στεγνά...τον κάνεις τελείως ρόμπα :p:p γλυφτη για ηρωνια πρωτος εισαι σε ολους μας εδω μεσα,μην τολμισει να γραψει καποιος καμια λαλακια .... ( αλλα μεχρι εκει που σε περνει chiken.... )(φιλικη αντιδραση οκ MEN? ) Ailuros είπε: Θα έχουν και μια Χ διαφορά τιμής μεταξύ τους. Παρεπιπτόντως μιας και ούτε να αντιγράφει σωστά δεν ξέρει ο φίλτατος η μεγαλύτερη έκδοση του GT200 θα έχει ένα ROP partition παραπάνω από ότι αναφέρει το απόκομμα αυτό. εσυ τα εγραψες : http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=246887&page=8
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2008 John-lamia είπε: :p:p γλυφτη για ηρωνια πρωτος εισαι σε ολους μας εδω μεσα,μην τολμισει να γραψει καποιος καμια λαλακια .... ( αλλα μεχρι εκει που σε περνει chiken.... )(φιλικη αντιδραση οκ MEN? ) ahem από που έβγαλες το συγκλονιστικότατο αυτό συμπέρασμα? ποιος ο λόγος να γλύψω, τι θα κερδίσω? admin είναι ο Ailuros και θα με κάνει mod? δεν είναι ότι τις γράφεις μόνο επανηλλημένα, τις γράφεις και ανορθόγραφα πανάθεμά σε τόσες φορές έχουμε πει (ακόμα και ο Paredwse) πρόσεξε λίγο τα ορθογραφικά αλλά μας γράφεις κανονικότατα εκεί που δεν πιάνει μελάνι... (αυτό το "ηρωνία" πιο πολύ σαν ηρωίνη φαίνεται...)
koridallos 21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 αναφερετε πως το r770 θα ειναι mainstream gpu..πως το ξερετε?οταν βγηκε ενα review που εδειχνε οτι η 4870 εβγαζε περισσοτερα fps απο την 9800gx2 απεθειας ειδα σχεδον ολουσ να λενε οτι ειναι προπαγανδα..γιατι απλα δεν υπαρχαν αποδειξεις..ε τωρα εχετε αποδειξεις οτι ανηκει το r770 στην mainstream κατηγορια?
Ailuros Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 koridallos 21 είπε: αναφερετε πως το r770 θα ειναι mainstream gpu..πως το ξερετε? Τι να είναι άραγε ένα chip με επιφάνει στα 256 τετραγωνικά χιλιοστά στα 55μ; Αν τυχών σου διαφεύγει θα υπάρξει σε εύλογο χρόνο και Χ2 έκδοση με δύο RV770 και αυτό θα φροντίσει να καλύψει το high end. Αναφορά σε κείμενο οταν βγηκε ενα review που εδειχνε οτι η 4870 εβγαζε περισσοτερα fps απο την 9800gx2 απεθειας ειδα σχεδον ολουσ να λενε οτι ειναι προπαγανδα..γιατι απλα δεν υπαρχαν αποδειξεις..ε τωρα εχετε αποδειξεις οτι ανηκει το r770 στην mainstream κατηγορια? Review το καλείς εσύ, εγώ σου λέω ότι είναι κακόγουστο αστείο από αναξιόπιστη πηγή. Και ναι μέχρι να λήξει το NDA δεν υπάρχει περίπτωση να βγει στον αέρα κανονικό review. Για τι πράγμα θέλεις απόδειξη ακριβώς; Για την στρατηγική της ΑMD που η ίδια έχει ανακοινώσει αρκετούς μήνες πριν και δεν αναφερόταν σε βραχυχρόνιο αλλά σε μαχροχρόνια περίοδο; ΄Η να στο θέσω διαφορετικά αν ένας πυρήνας με μόλις 256 τετραγωνικά χιλιοστά είναι "high end", τότε ένας πυρήνας κατά 2.3x φορές μεγαλύτερος τι είναι; Jumbo jet; http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=7272&Itemid=1
koridallos 21 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για τιποτα..εγω τα αυτα ελεγα και με την 2900χτ.τα μεγαλα λογια δεν μετρανε συνηθως..θα δουμε συντομα
Ailuros Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 koridallos 21 είπε: κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για τιποτα..εγω τα αυτα ελεγα και με την 2900χτ.τα μεγαλα λογια δεν μετρανε συνηθως..θα δουμε συντομα Μπορείς ευχαρίστως να ψάξεις τι λέγαμε για την R600 πριν την κυκλοφορία της. Τα μεγάλα λόγια καλύπτονται συνήθως από μεγάλα NDA πάντα ενάντια στις φρούδες ελπίδες μερικών.
raven3x7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Μπα. Η ΑΤι πλέον είναι τμήμα της ΑΜΔ και είναι γνωστό πόσο παρανοϊκοι είναι με τα NDA οι της ΑΜΔ. Εγώ να ρωτήσω κατι άλλο. Ποιο παιχνίδι χρειαζεται τη high-end καρτα γραφικών για να παίξει σωστά?
tmjuju Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Βαλτός είσαι ? θες να μας πιάσει κάνα crisis ? (πλάκα κάνω) Η σωστή ερώτηση είναι ʽποια οθόνηʼ και όχι ʽποιο παιχνίδιʼ ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2008 ακριβώς γιατί σε 1920χ1200 πέφτει λίγη πίκρα...ειδικά αν βάλεις φίλτρα
John-lamia Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 tmjuju είπε: Βαλτός είσαι ? θες να μας πιάσει κάνα crisis ?(πλάκα κάνω) Η σωστή ερώτηση είναι ʽποια οθόνηʼ και όχι ʽποιο παιχνίδιʼ ? Κ γενικά ποιο σύστημα ! ThReSh είπε: ακριβώς γιατί σε 1920χ1200 πέφτει λίγη πίκρα...ειδικά αν βάλεις φίλτρα Σίγουρα σε τέτοιες ανάλυσης θα πρέπει να είναι απαραίτητη μια TFT με s-panel. Αλλά σε γενικό σύνολο το κόστος ανεβαίνει κατακόρυφα ! Αν κ η AMD-ATI καταφέρνει πάντα να είναι mainstream (άσχετα τις φιλοδοξίες της )
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 s-panel? τι είναι αυτό?
tmjuju Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Ετσι έτσι.. Λες μια κουβέντα… ʽποια οθόνηʼ Κάποιος ορθά aπάντα για ανάλυση … Κάποιος τα ρίχνει στο s-panel … Προφανώς βγαίνει από το SuperMan-panelakias
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 ah δεν μου αρέσει ο superman...προτιμώ batman
Ailuros Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 raven3x7 είπε: Ποιο παιχνίδι χρειαζεται τη high-end καρτα γραφικών για να παίξει σωστά? Η μοναδική single chip high end GPU που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό θα είναι απ' τις πιο παρεξηγημένες κάρτες εδώ και πολλά χρόνια. Δώσε μου τις τουλάχιστον τις διπλές επιδόσεις μιας 8800GTX (και βάλε) και θα μπορέσω να σου βρω πλείστες περιπτώσεις που θα μου χρειαστεί. Αν από την άλλη θελήσεις να μου αποδείξεις γιατί δεν μου χρειάζονται Χ ή Ψ επιδόσεις, τότε θα σου απαντήσω και πολύ απλά ότι δεν μου χρειάζεται προσωπικά και αναβάθμιση από τον Νοέμβριο του 2006.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.