Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ATi RV770

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 984
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Ειναι μπροστά η Ati ;) Εγώ είμαι σε δίλλημα πάντως. Να πάρω μία 3870 ακόμα και να πάω σε cf ή να πουλήσω την υπάρχουσα και να πάρω την 4870 όταν βγεί.

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει να βλέπω κάτι παλλικάρια που τρέχουν να πάρουν μια κάρτα μόλις βγεί και πληρώνουν τα μαλλιά της κεφαλής τους (βλέπε 9800γτξ, γξ2)και σε μια εβδομάδα θα κλαίνε τα μισά. Επίσης βλέπετε όλοι τι παιχνίδι παίζεται στις πλάτες του κάθε απλού κομπιουτεράκια-παιχνιδά. Η 9800γτξ άφηνει κέρδος στην νβιδια οταν την πουλάει 300ευρωπουλάκια. Σε μια εβδομάδα που θα την δίνει 200, και σε 1 μήνα που θα την έχει ξεφτιλίσει κάτω από τα 200, θα έχει πάλι κέρδος,δλδ κοπανάμε τις τιμές όσο και όταν μας παίρνει για να έχουμε περιθώριο να πέσουμε αργότερα. Αν δεν έβγαινε η 4850, θα τρώγαμε καπελαδούρα στην τιμή. την high-end κάρτα την κάνει η τιμή, κ όχι οι επιδόσεις τελικά...

Δημοσ.
με gddr5 ;)

αυτο μπορει και να την καψει αν υπαρξει ελλειψη στις μνημες. θα δουμε το supply

Δημοσ.

Δεν θα τρέξουμε σαν τα πρόβατα. Η 3870 κρατάει ακόμα πολύ και άνετα κιόλας. Οπότε ας βγούνε και βλέπουμε πότε θα πάρουμε. να πέσουν και οι τιμές :)

Δημοσ.

strategos περιμένεις 4870 αλλά δεν θα την πάρεις όταν βγεί. Κράτα γερά όσο μπορείς. ;) Ο πειρασμός είναι δεδομένος αλλά και η τσέπη σου θα αδειάσει

Δημοσ.

Ορθό αυτό που λέτε οτι δεν πέρνεις κάρτα γραφικών όταν βγαίνει (βασικά δεν πέρνεις σχεδόν οτιδήποτε αμέσως μόλις βγει). Αλλά απο ότι έχω διαβάσει η 4870 θα κυμαίνεται στα 299 περίπου δολάρια. Τουτέστιν περίπου 195 ευρώ. Δηλαδή πόσο περιμένετε να πέσει και σε πόσο χρόνο; Ρωτάω επειδή έχω ήδη καθυστερήσει τον καινούριο μου υπολογιστή και θέλω να τον πάρω μέσα στον Ιουλιο για να τον χαρώ και λίγο πριν την εξεταστική.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...