S.M.Greek Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Γειά σας,δεν ξέρω γιατι,αλλα τα windows μου δεν κάουν update. Για κάποιον λόγοχρειάστικε να κάνω reapir τα windows ,αφού τα έκανα και μετα όταν πάω να κανω windows update μοθ βγαίνει το εξής μύνημα το ίδο και με τις αυτόματες ενημερώσεις... Φυσικά τα windows μοθ είναι αυθεντικότατα επισης να πω πως πριν το repair ειχα κανει windows update χωρις κανένα πρόβλημα...αλλα μετα το reapair οι ενημερώσεις είχαν σβηστεί τι πρέπει να κάνω
LiquidOS Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Όταν κάνεις repair επαναφέρεις τα αρχεία συστήματος στην ίδια κατάσταση που είχαν πριν την εφαρμογή ενημερώσεων, σε αυτήν του cd δηλαδή. Μιά ιδέα γιά δοκιμή είναι και αυτή: Άνοιξε μιά γραμμή εντολών, δώσε net stop wuauserv, μετονόμασε το φάκελλο C:\WINDOWS\SoftwareDistribution σε SoftwareDistribution.old και δώσε την εντολή net start wuauserv.
galil Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 S.M.Greek είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα (μετά από repair κι εγώ) και αφού δοκίμασα αρκετά απευθύνθηκα στη Microsoft. Λοιπόν κάνε και εσύ αυτά που ο τεχνικός μου είπε και το πρόβλημα θα λυθεί: "Παρακαλώ ακολουθήστε τα βήματα που αναγράφονται στο παρακάτω άρθρο : Πηγαίνετε Έναρξη (Start) και μετά εκτέλεση (run) Πληκτρολογήστε cmd Στο παράθυρο του Dos γράψτε κάθε μια από τις κάτωθι εντολές ώστε να ξαναδώσετε τις Windows Update .dll's regsvr32 wuapi.dll regsvr32 wuaueng.dll regsvr32 wuaueng1.dll regsvr32 wucltui.dll regsvr32 wups.dll regsvr32 wups2.dll regsvr32 wuweb.dll ξανατρέξτε τα Windows update"
S.M.Greek Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 τελικά βρήκα την άκρη με αυτο που είπε ο galil Σας ευχαριστώ παρα μα παρα πολύ όλους σας να είστε καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.