st2 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 εχω ενα παλιο λαπτοπ πεντιουμ 3 με ραμ 248 (!!) ενος φιλου που του ειπα να το αξιοποιησουμε και του εβαλα ουμπουντου 7,04 με wubi(το wubi για 7,10 δεν δουλευει) με σκοπο να μπω στο νετ και να κανω μετα αναβαθμιση σε 8,04 στο νετ μπαινω με conn-x με isdn μοδεμ και thompson speeδtouch το οποιο βγαζει ενα καλωδιο ethernet που το βαζω στο desktop pc και ολα οκ αλλα οταν το βαζω στο λαπτοπ μου βρισκει τοπικο δικτυο αλλα νετ τιποτα αλλαξα καποιες επιλογες αλλα παλι τποτα σε αλλο λαπτοπ πιο καινουριο που εβαλα kubuntu 7,04 ολα οκ με ethernet και με το ασυρματο νετ (μου βρηκε και αλλο ενα νεο που τα παραθυρα δεν το εβρισκαν) εχω χασει το cd με drivers τι να κανω ?? οποια απαντηση δεκτη ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 οποια απαντηση δεκτη κατέβασε το puppy 4.0, είναι 88.0MB livecd θα σωθείς ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panmik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2008 ΝΑΙ! PUPPY ! εγώ το έβαλα σε λαπτοπ celeron και με 128 μνημη και δουλεύει άριστα... δοκίμασε το..αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.