d-l-sama Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ρε παιδιά είμαι ολοκαίνουριος χρήστης και ενώ διαβάζω πολύ καλές κριτικές για το Adium το έκανα κανονικά "εγκτάσταση" και τις ρυθμίσεις του αλλά αυτό δεν λέει να με βάλει μέσα!Με τίποτα!όλη την ώρα υποτίθεται ότι κάνει connect!Έλεος!πόσην ώρα!
dali13gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Για πες αναλυτικά τι έκανες μήπως εντοπίσουμε κανένα λάθος. Στο internet πως συνδέεσαι;
d-l-sama Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέσω wifi!Έβαλα κανονικά το username μου,το password μου!Έχω επιλέξει εννοείται να είναι για MSN Messenger!Πάω να κάνω connect και απλά προσπαθεί!Με τις ώρες!
dali13gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Φαίνεται για πρόβλημα στο router. Είναι "πολύ" ασφαλές δηλαδή! Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του ΝΑΤ. Από default το Adium νομίζω πως χρησιμοποιεί τη θύρα 1863. Βάλε να συνδέεται μέσω HTTP και δες αν γίνεται δουλειά.
d-l-sama Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Για firewall από το router δεν παίζει!Το έχω βγάλει!Αλλά αν έχει κάποιο το Mac από μόνο του δεν ξέρω!πάντως αυτό που παρατήρησα είναι ότι ενώ χωρίς το http connect 0% τώρα κάνει 12%!Κάτι είναι και αυτό!Αλλά πάλι δεν μπαίνει!
dali13gr Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω, τι να σου πω... Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και δεν μπορώ να βοηθήσω...
d-l-sama Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δεν ξέρω, τι να σου πω... Δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα και δεν μπορώ να βοηθήσω... Λοιπόν για να μην σας παραπλανώ άδικα και επειδή κατα πάσα πιθανότητα θα έχω κάνει εγώ το λάθος πείτε μου λίγο εσείς τι κάνετε από την αρχή!Από την στιγμή που κατεβαζετε το αρχειάκι και μετά!Πώς γίνεται η εγκατάσταση!Αν και εγώ από χθές που το είδα δεν βρήκα καμία εγκατάσταση!Όλα είναι αυτοματοποιημένα!Κάτι σαν copy-paste!Είμαι καινούριος στον χώρο και ασφαλώς θα κάνω και λάθη!
charoui Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 κατεβάζεις το .dmg, double click και θα κάνει mount. Παίρνουμε το icon του adium και drag and drop στο φάκελο applications
d-l-sama Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Γαμώτο στηριζόμουν στην ελπίδα ότι μπορεί να έκανα λάθος στην εγκατάσταση!Και μ'αυτό που μου είπες Dali για ΝΑΤ κτλ δεν παίζει!Το δοκίμασα!Κάτι άσχετο!Σε περίπτωση τώρα πο θέλω να το απεγκαταστήσω απλά κάνω drag&drop το εικονίδιο από τα applications στον κάδο?Τόσο απλή είναι η απεγκατάσταση?
charoui Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 απλά κάνω drag&drop το εικονίδιο από τα applications στον κάδο?Τόσο απλή είναι η απεγκατάσταση? ναι! welcome tο osx
d-l-sama Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Και τώρα κάτι λίγο πιο δύσκολο που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα!Λοιπόν στο σπίτι χρησιμοποιώ το Messenger κανονικά που προσφέρει και η Apple!Στην βιβλιοθήκη όμως του πανεπιστημίου δεν μπαίνει!Όσο και να προσπαθώ δεν μπαίνει!Γι'αυτό και χρησιμοποιώ το Adium που μπαίνει!Αλλά κάθε τρείς και λίγο βγαίνει και ξαναμπαίνει από μόνο του!Χωρίς να βγαίνω από το internet καθόλου!Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να παίζει αλλά και το να χρησιμοποιώ μόνο ένα πρόγραμμα και όχι ένα για κάθε μέρος που πάω και μπαίνω στο internet?Ποιό είναι πιο καλό?Το Messenger ή το Adium?Για το Adium λένε ότι μπορώ να κάνω και video κλήση και συνομιλία αλλά εγώ δεν τα έχω βρεί αυτά!
Snolly Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Δημοσ. 8 Μαΐου 2008 Και τώρα κάτι λίγο πιο δύσκολο που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα!Λοιπόν στο σπίτι χρησιμοποιώ το Messenger κανονικά που προσφέρει και η Apple!Στην βιβλιοθήκη όμως του πανεπιστημίου δεν μπαίνει!Όσο και να προσπαθώ δεν μπαίνει!Γι'αυτό και χρησιμοποιώ το Adium που μπαίνει!Αλλά κάθε τρείς και λίγο βγαίνει και ξαναμπαίνει από μόνο του!Χωρίς να βγαίνω από το internet καθόλου!Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να παίζει αλλά και το να χρησιμοποιώ μόνο ένα πρόγραμμα και όχι ένα για κάθε μέρος που πάω και μπαίνω στο internet?Ποιό είναι πιο καλό?Το Messenger ή το Adium?Για το Adium λένε ότι μπορώ να κάνω και video κλήση και συνομιλία αλλά εγώ δεν τα έχω βρεί αυτά! Πάμε τώρα βήμα βήμα. 1. Το Adium δεν υποστηρίζει audio & video conversation. Ουτε το επίσημο MSN Messenger. 2. Στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου ΜΑΛΛΟΝ χρησιμοποιείτε proxy. Δες σε ένα beige-box τι ρυθμίσεις έχει στον Internet Explorer για να βρεις ποιος είναι ο proxy και μετά κατέβασε το Authoxy βάλε ΜΟΝΟ εκεί τον proxy και όποτε είσαι στο Uni ενεργοποιείς το Authoxy και παίζουν όλα απροβλημάτιστα. 3. Στο σπίτι δεν παίζει ο Adium και παίζει το MSN το επίσημο;
d-l-sama Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πάμε τώρα βήμα βήμα.1. Το Adium δεν υποστηρίζει audio & video conversation. Ουτε το επίσημο MSN Messenger. Είχα δεί σε ένα forum ότι το υποστήριζε αλλά μάλλον και αυτός που το έγραψε θα έκανε λάθος! 2. Στη βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου ΜΑΛΛΟΝ χρησιμοποιείτε proxy. Δες σε ένα beige-box τι ρυθμίσεις έχει στον Internet Explorer για να βρεις ποιος είναι ο proxy και μετά κατέβασε το Authoxy βάλε ΜΟΝΟ εκεί τον proxy και όποτε είσαι στο Uni ενεργοποιείς το Authoxy και παίζουν όλα απροβλημάτιστα. Το πανεπιστήμιο δεν χρησιμοποιεί proxy!Είχαν κλειδώσει κάποτε το port για να μην μπορείς να δεις σελίδες εκτός από αυτές του πανεπιστημίου αλλά τώρα το σταμάτησαν γιατί ήταν βλακεία! 3. Στο σπίτι δεν παίζει ο Adium και παίζει το MSN το επίσημο; Ακριβώς έτσι!δεν μπορώ να μπώ με το Adium!Μόνο με το επίσημο messenger που κατέβασα επίτηδες από την apple!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.