padelis71992 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ξαφνικα του πατερα μου του ηρθε φλασια να παρουμε laptop μου ειπε μεχρι 1200? πειτε κανα καλο για ολα. Δηλαδη γρηγορο, games, multimedia (κ.α) Εχω βρει αυτο εδω θελω γνωμες η και ισως να ξερετε και κατι καλυτερο
grmako Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Πολύ καλο και πολύ ποιοτικο μηχάνημα το Toshiba είναι απο τις καλύτερεσ επιλογές για αυτα τα λεφτά..! Εγω θα το έπερνα άνετα....με αυτα τα λεφτά..! Προσπάθησε όσο μπορείς να το πάρεις με xp γτ τα vista τα κάνουν τα laptop να σέρνονται....
kotetsi Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δεν υπάρχουν consumer laptops με ΧΡ πλέον, ο φίλος μας θα πάει αναγκαστικά σε Vista.
padelis71992 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 το προηγουμενο που εγραψα μου φαινεται πως δεν εχει καλη καρτα γραφικων... επισης βρηκα αυτο εδω
kotetsi Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Η ATI 2600 είναι πολύ καλύτερη από της προτάσεις της NVidia 8400GS/GT/8600GS και ισάξια με την 8600GT. Τα Acer έχουν κακή φήμη όσον αφορά την αξιοπιστία τους.
padelis71992 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ΟΚ με επεισες!!!το toshiba θα παρω αν ειναι ευχαριστω παρα πολυ
grmako Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Οχι....Acer...παρόλο που φένονται δυνατά.... Γιαυτο έχουν χαμηλές τιμές και είναι δυνατά...καταλαβένεις ελπίζω.... Τουλάχιστον φίλε kotetsi μήπως να μπορούσε να το παραγγήλει..άδειο...και να του βάλει τα xp ο ίδιος...γτ και εγώ πήρα λάπτοπ αναγκαστικά με Vista και το έχω μετανιώσει πάρα πολυ.... Για να μην το μετανιώσει και ο φίλος όφείλω να του πω να κάνει ότι μπορει και το δουλέψει το μηχάνημα με xp.... Αμα μπορεί βέβαια που είναι όντος δύσκολο!!!
padelis71992 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 παιδια κατι εχω ακουσει οτι απο vista σε xp δεν γινεται (format).... Αλλα αν τους πω να εχει μεσα Χπ γινεται? επισης δεν θα το παραγειλω θα παω να το παρω απο εκει ....
kotetsi Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δυστυχώς δε γίνεται αυτό grmako. Ειδική παραγγελία χωρίς λειτουργικό σύστημα μπορεί να γίνει σε unbranded laptops, όπως πχ τα Turbo-X του Πλαισίου, ενώ ΧΡ μπαίνουν «εργοστασιακά» σε επαγγελματικές σειρές laptops όπως πχ τα Workstation της HP-Compaq.
grmako Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Φιλε Pantelis όπως κατάλαβες... δν γίνετε να γλειτώσεις τα Vista..! Ευχαριστούμε πολύ φίλε kotetsi γτ και εγώ δν τα ξέρω πως είναι στην πραγματικότητα...απλα αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα το HP μου και μετάνιωσα που είχα Vista γτ είναι όντος πολύ βαριά και αυτα που λένε ότι όλα αυτα είναι προκαταλήψεις...και φήμες για τ Vista εγώ προσωπικά έχω σχηματίσει γνώμη απο πρώτο χέρι!! Αλλα τώρα τι να κάνουμε..πρέπει να τα υποστούμε..! Επειδή ξεφύγαμε και απο το θέμα και συγνώμη γιαυτο εγώ ΠΑΝΤΕΛΗ σου προτείνω το Toshiba που έχεις βρει γτ είναι και δυνατο αλλά και πάρα πολυ καλά κατασκευασμένο από μία απο τις δυνατότερες και ίσως τη δυνατότερη εταιρία στο χώρο κατασκευής laptop! Καλή αγορά και ότι άλλο θες εδώ είμαστε..!
padelis71992 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 απλα με φοβησε στην αρχη η καρτα γραφικων του toshiba....
michalis2610 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Θα σου πρότεινα να πάρεις καλύτερα το A200-23U. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχει έναν σκληρό λιγότερο αλλά κοστίζει -200 ευρώ. Με τη διαφορά αγόρασε έναν εξωτερικό Seagate 500GB με 90 ευρώ και κράτα τα υπόλοιπα κάβα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.