Προς το περιεχόμενο

Ακουστικά, Μητρική ή Drivers?

Hlapatsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εδώ και λίγο καιρό προσπαθούμε με έναν φίλο να μιλήσουμε μέσω internet και με διάφορα προγράμματα αλλά υπάρχει ένα τεράστειο πρόβλημα.

Όταν μιλάω ακούω ξανά την φωνή μου πολύ δυνατά μέσω του υπολογιστή του φίλου μου και όταν παω να δω τις ρυθμίσεις του μήπως κάτι φταίει στο μικρόφωνο του, το βγάζει γκρι στο volume control και δεν μπορώ και δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Έχει κανείς κανασυναντήσει παρόμοιο πρόβλημα;

Η κάρτα ήχου είναι ενσωματωμένη Realteck και τα ακουστικά Logitech.Μπορεί να έχει πρόβλημα η μητρική;

Δημοσ.

Μήπως να πάρει ο φίλος σου ακουστικά ?

Το πιο πιθανό είναι να ακούς την επιστροφή.

• Moderators
Δημοσ.

Ναιπ, απομακρυνε το μικροφωνο (κι εσυ κι αυτος) οσο πιο πολυ γινεται απο τα ηχεια.

Θα φτιαξει....

Δημοσ.

Μπααα, έλιωσα στο ψάξιμο.

Η realtek εχει βγάλει μ@λ@κισμένους οδηγούς εν τέλη.Θέλει κάτι fix-άκια για να στρώσει, αν και δεν το βλέπω..

Δημοσ.

Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με Realtek δοκίμασε τα έξεις και ελπίζω να βρεις λύση.

στην διαχείριση ήχου της Realteak πήγαινε στων μεικτή και ακύρωσε της εισόδους που δεν χρησιμοποιείς δηλαδή τα front green, front pink ,rear blue και τάση γραμμής εισόδου και στερεοφωνική μείξη.

Π.χ. κάπως έτσι

post-101202-129062966434_thumb.jpg

Εάν χρησιμοποιείς web cam από πίνακα έλεγχου τσέκαρε εάν χρησιμοποιεί σαν προεπιλογή το mic της κάμερας εάν ναι και εσύ έχεις άλλο προτείνω να το αλλάξεις

Σε κάθε περίπτωση να τηρήσεις αυτό που σου είπαν τα παιδιά πριν από εμένα το mic μακριά από τα ηχεία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...