Προς το περιεχόμενο

Μας κλέψανε το Laptop... Βοηθεια για αγορά νέου στα 700+?

thes1os

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, κλέψανε σε έναν καλό μου φίλο το Laptop (και ότι άλλο είχε μέσα στο σπίτι φυσικά...). :fear:

Το παιδί παντρεύεται σε κανα 2 εβδομάδες και θέλουμε να του πάρουμε δώρο ένα καινούργιο laptop. Είχε ένα Toshiba A100 ή Α200 (δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες, απλά ότι τον είχε πάρει γύρω στα 700 ευρώ πριν έναν χρόνο).

Αυτός απολάμβανε κυρίως το ίντερνετ -skype μανιωδώς- και ταινιούλες. Όχι παιχνίδια 3D και τέτοια. Σύνδεση με WiFi και Bluetooth φαντάζομαι είναι στάνταρ, έτσι δεν είναι? Και είχε πάρει Toshiba γιατί είχε ακούσει τα καλύτερα.

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι αντίστοιχο σε ποιότητα και τιμή. Απο απαιτήσεις είμαστε κυρίως στο multimedia κομμάτι. Αν ρωτούσα για δυνατότητα HDMI με τιμή γύρω στα 700+? είμαι υπερβολικός και πλεονέκτης? Το λέω γιατί θα ήθελα να το συνδέει με την τηλεόραση (την οποία θα αναγκαστεί να αγοράσει επίσης..) και να βλέπει εκεί αυτά που γουστάρει. Ή όποια άλλη έξοδος είναι απαραίτητη για καλή εικόνα σε μια HD TV.

Επειδή οι εξελίξεις στα laptop με έχουν ξεπεράσει προ πολλού, θα ήθελα μια γνώμη απο εσάς για να πάρουμε κάτι καλό.

Γνώμονας η καλή ποιότητα κατασκευής και οι καλές δυνατότητες multimedia (χωρίς και εγώ να καταλαβαίνω τι ακριβώς και πόσο γενικό είναι αυτό που λέω).

Όσοι πιστοί...τη γνώμη σας και σας ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905163

(Πολύ καλό και Toshiba)

Αυτό θα πρότεινα με αυτα τα λεφτά.... Δες όμως και κανα άλλο....

Να πουυν και άλλα παιδια τις απόψεις τους έτσι ώστε να αγοράσουνε τα παιδιά ότι καλύτερο γίνετε με αυτα τα λεφτά για τον φίλο τους,,,!

Δημοσ.

Ευχαριστώ grmako για την απάντηση. Είναι δυστυχώς μόνο για φοιτητές για το ''Δες την ψηφιακά'' .

Δεν ξέρω αν το budget είναι περιορισμένο...

Τελικά ο παλιός του ήταν ο Toshiba A210 (750 ?). Δεν υπάρχει κάτι στα ίδια λεφτά -και ένα χρόνο μετά- με ίσως κάτι παραπάνω?

Δημοσ.
Αυτός απολάμβανε κυρίως το ίντερνετ -skype μανιωδώς- και ταινιούλες. Όχι παιχνίδια 3D και τέτοια. Σύνδεση με WiFi και Bluetooth φαντάζομαι είναι στάνταρ, έτσι δεν είναι? Και είχε πάρει Toshiba γιατί είχε ακούσει τα καλύτερα.

Θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για κάτι αντίστοιχο σε ποιότητα και τιμή. Απο απαιτήσεις είμαστε κυρίως στο multimedia κομμάτι.

Για τέτοια χρήση, αφού κυριώς θα χρησημοποιηθεί για internet-skype-ταινίες, κοιτάς στα basic laptop.

Σύνδεση με WiFi και Bluetooth φαντάζομαι είναι στάνταρ, έτσι δεν είναι?

Ακριβώς.

Αν ρωτούσα για δυνατότητα HDMI με τιμή γύρω στα 700+? είμαι υπερβολικός και πλεονέκτης? Το λέω γιατί θα ήθελα να το συνδέει με την τηλεόραση (την οποία θα αναγκαστεί να αγοράσει επίσης..) και να βλέπει εκεί αυτά που γουστάρει. Ή όποια άλλη έξοδος είναι απαραίτητη για καλή εικόνα σε μια HD TV.

HDMI σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει και για να πω την αλήθεια δεν αξίζει να ανέβεις 200+ ευρώ μόνο και μόνο για αυτό. Θα βολευτεί μια χαρά με VGA,S-Video. Όταν στο μέλλον αγοράσει ο φίλος σας Full HD, ο φορητός θα είναι για απόσυρση.

Γνώμονας η καλή ποιότητα κατασκευής και οι καλές δυνατότητες multimedia (χωρίς και εγώ να καταλαβαίνω τι ακριβώς και πόσο γενικό είναι αυτό που λέω).

Όσοι πιστοί...τη γνώμη σας και σας ευχαριστώ. :-)

Προτείνω το Lenovo ThinkPad R61i + ένα εξωτερικό ποντίκι και τσάντα μεταφοράς, για να είναι πλήρες το πακέτο. Αντε και καλή τύχη στα παιδιά.

Δημοσ.

αυτός εδώ λέει τίποτα?

Μου φαίνεται πολύ καλός και φθηνός για αυτά που έχει. Που είναι ο "λάκος"?

Είναι Acer αλλά τόσο κακοί είναι?

Δημοσ.
Μου φαίνεται πολύ καλός και φθηνός για αυτά που έχει. Που είναι ο "λάκος"?

Το απάντησες μόνος σου.

Είναι Acer

Αυτό αρκεί.

Δημοσ.

Το TOSHIBA SATELLITE L40-18Y που προτέινεται ειναι μια πολύ καλή φθηνή και τίμια πρόταση κάτω απο τα 700 ευρώ που θα σε ικανοποιήσει όχι μόνο για την ποιότητα κατασκευής αλλά και την εγγύηση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...