Paulous kriti Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Γεια σας... Αποφασισα να κανω μια κινηση και εγω,οσο περναει απο το χερι μου δηλαδη. Ολοι θα εχετε ακουσει την ιστορια με τον ειδικο φρουρο Στάθης Λαζαρίδη που πυροβοληθηκε σε μια υποθεση "ρουτινας"στα Ζωνιανα Μυλοποταμου.Το τοπικο μας καναλι Creta Channel κανει τηλεμαραθωνιο αυριο 06-05-2008 για την αποκατασταση της υγειας του 28 χρονου ατυχου ειδικου φρουρου προκειμενου να καλυφθουν τα εξοδα του.Την εκπομπη θα την παρουσιασει ο Γιωργος Βιτωρος. Οποιος θελει να βοηθησει μπορει να καταθεσει χρηματικο ποσο στο [email protected] και στις 06-06-2008 θα δημοσιευτουν τα ονοματα (που θα βαλετε)στην εφημεριδα Nεα Κρητη,καθως επισης και στο site το οποιο διαβαζετε αυτο μηνυμα Ελπιδας.Τα χρηματα θα κατατεθουν στην τραπεζα μεσω συνεννοησης με τον πατερα του ειδ.φρουρου και θα ανεβασω την αποδειξη τραπεζας. Kαθως επισης και στους λογαριασμους Παγκρητια 116655 ΑΤΕ 4530400302643 Πειραιως 5757-036496-403 Οποιος θελει και μπορει να με βοηθησει να ανεβασουμε το μηνυμα και σε αλλα site... Θα αναρωτιεστε γιατι το κανω αυτο; H ανθρωπια στον ανθρωπο ειναι η μονη αξια,κι οπου υπαρχει εκτιμηση αυτο εχει σημασια. Αν θελετε να επικοινωνησετε μαζι μου msn:[email protected] Σταθη σου ευχομαι καλη αναρωση και γρηγορα να γυρισεις γερος και δυνατος στη οικογενεια σου. Υ.Γ Ο ασθενής ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ Ευστάθιος, ο οποίος από 27-2-08 νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο HADASSAH (Ισραήλ), διεκομίσθη προσωρινά στο Πολυδύναμο Ίδρυμα Αποκατάστασης Χρόνιων Νοσημάτων BEIT HADAR και παρακολουθείται από Ειδικούς Ιατρούς.Στον ασθενή ελέγχθηκαν οι λοιμώξεις και δεν παρουσιάζει κατακλίσεις.Αμέσως μετά τον έλεγχο των λοιμώξεων άρχισε εντατικό πρόγραμμα Παθητικής Φυσιοθεραπείας. Προγραμματίζονται στο πρώτο 15νθημερο του μηνός Μαΐου περαιτέρω χειρουργικές παρεμβάσεις αποκατάστασης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο HADASSAH.
Paulous kriti Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 μα τα εξοδα δεν τα ανελαβε το κρατος? Aγαπητε μου Kage τι δουλευει σωστα στην Ελλαδα;Eδω τον στειλανε σενα γηροκομειο και μετα καταλαβανε την γκαφα τους...
Paulous kriti Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Εχει ξεκινησει ο τηλεμαραθωνιος και βαζω και τους αριθμους τραπεζων,για να κλεισουν καποια στοματα να ειρωνευουν την κινηση που εκανα.Το paypal το εβαλα γιατι πιστευω οτι πιο ευκολα να βαλει κανεις 1€,απτο να σηκωθει και να τρεχει στη τραπεζα.Ισως ηταν λαθος μου τελικα.. Να δω τι αλλο θα βρουν τωρα να μου πουν.. Παγκρητια 116655 ΑΤΕ 4530400302643 Πειραιως 5757-036496-403
kage Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 http://anemologites.com/?p=187 Η σύζυγος του άτυχου Ειδικού Φρουρού Στάθη Λαζαρίδη που τραυματίσθηκε σοβαρά κατά την ενέδρα στα Ζωνιανά τον περασμένο Νοέμβριο αποκαλύπτει τι δεν έγινε και απαιτεί ό,τι πρέπει να γίνει, ώστε ο άνδρας της να σταθεί όρθιος πλάι στο παιδί τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.