Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με εισοδο video στον Η/Υ!!!

paliolykos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα....εχω ενα προβλημα οσον αφορα την εισοδο του video!!!Προσπαθω εδώ και καιρο να μεταφερω την εικονα απο εναν Η/Υ σε εναν αλλο και να την επεξεργαστώ...ετσι καταφερα και βρηκα στην αγορα μια συσκευη οπου παιρνει το σημα απο τον Η/Υ (απο την δεκαπενταπινη εξοδο) και την μεταφερει στον μετατροπεα μου ο οποιος την μεταρεπει στην συνεχεια σε σημα video....συνδεοντας το με την τηλεοραση ειδα οτι ολα οκ...οντως μεταφερεται και η εικονα και ο ηχος...παιρνω λοιπον το καλωδιο με την εξοδο video και το τοποθετω στην κιτρινη εισοδο video του Η/Υ μου...απο εκει και περα...δεν ξερω τι να κανω...δεν γινεται τιποτα...μηπως χρειαζεται καμια ρυθμιση απο τον πινακα ελεγχου και απο την επιφανεια εργασιας????Λοιπον???περιμενω την γνωμη σας!!!!Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

η εισοδος βιντεο στο pc απο που προκυπτει? γιατι δεν μεταφερεις το αρχειο με usb stick ? σε περιπτωση που μεταφερεις ζωντανη εικονα χρειαζεσαι καποιο προγραμμα capture-αποθηκευση και μετα επεξεργασια με το ιδιο η αλλο προγραμμα...εχεις καρτα video ποια?

Δημοσ.

κίτρινη είσοδο video??ποία είναι αυτή??έχεις πάρει κάρτα capture video?Αν όχι από εκεί πρέπει να ξεκινήσεις. ο υπολογιστής απο default έχει μόνο εξόδους video κ όχι εισόδους !!!!

Δημοσ.

Λοιπον...λαθος εγω...δεν ειναι τελικα εισοδος η κιτρινη υποδοχη που εβλεπα αλλα οπως μου λετε εξοδος γιαυτο πηρα μια καρτα τηλεορασης για να μεταφερω το σημα με svideo...ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις και συγνωμη για το λαθος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...